zaint Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Παιδια εχω ενα ρημαδι ερωτηματολογιο απο την σχολη,σε ενα μαθημα επιλογης μαρκετιν. Οποιος μπορει να το συμπληρωσει ρε μαγκες γιατι δινει βαθμο. http://83.212.96.250/index.php?r=survey/index&sid=823935&lang=en Ο κωδικος μου ειναι :1053585 Ευχαριστω οποιονδηποτε το συμπληρωσει!! Καλη σας χρονια παιδια! 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δεν δουλεύει το λινκ, σε μένα τουλάχιστον. Με πετάει πίσω στο θέμα σου.
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Sorry κι όλας, αλλά είναι πολύ μεγάλο βρε παιδί μου. 2
SoFiA11 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 νταν ξερει κανεις γτ δν μπορω να ποσταρω με λατινικους χαρακτηρες ενω ο φιλος απο πανω μπορει;
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 νταν ξερει κανεις γτ δν μπορω να ποσταρω με λατινικους χαρακτηρες ενω ο φιλος απο πανω μπορει; Δεν μπορείς να ποστάρεις μόνο λατινικούς νομίζω, αν βάλεις και μερικούς ελληνικούς σε αφήνει. Για τα greeklish έχει μπει ο περιορισμός.
saxos55 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ξερει κανεις γτ δν μπορω να ποσταρω με λατινικους χαρακτηρες ενω ο φιλος απο πανω μπορει; Click στο avatar σου. Το Προφίλ μου Επεξεργασία προφίλ. Στο μπλε πλαίσιο: Ρυθμίσεις αρχεία Γκαλερί Greeklish επιλέγεις Greeklish Tick στο Παράκαμψη του ελέγχου greeklish 2
zaint Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σας ευχαριστω ολους!! Συνεχιστε παιδια αμα μπορειτε. Οποιος θελει να το δωσει και σε γνωστους του!!
cris41 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Done. Το ipad δεν ειναι ταμπλετ; Ενω το αιφον ειναι κινητο; Wtf εκει! Εκτος κ αν ειναι της απλ που ρωταει για το αιπαντ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα