motorino Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα προσπαθώ να εγκαταστήσω το joomla σε server της vodafone και ενώ κάνω όλες τις ενέργειες σωστά όταν πάω να κάνω την εγκατάσταση μου εμφανίζει αυτά, ενώ όλες οι άλλες υπηρεσίες ειναι πράσινες κανονικά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Μαγικά Εισαγωγικά GPC απενεργοποιημένο ''οχι'' Όχι Register Globals απενεργοποιημένο ''οχι'' Όχι Υ.Γ Μπορώ να εγκαταστήσω κανονικά το joomla αυτόματα από το application που μου παρέχει το c panel της vodafone αλλά όμως εγκαθιστά την εκδοσή 2,5,14 του joomla!! Υπάρχει περίπτωση η vodafone να μην υποστηρίζει ακόμα την τελευταία έκδοση του joomla?
tzotzosgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, Γιατί δεν κανείς την εγκατάσταση χειροκίνητα? edit: https://docs.joomla.org/How_to_turn_off_magic_quotes_gpc_for_Joomla_3 https://docs.joomla.org/Register_globals
tsofras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, Γιατί δεν κανείς την εγκατάσταση χειροκίνητα? Μήπως αυτό είναι το πρόβλημα του ότι προσπαθεί να την κάνει χειροκίνητα και επειδή δεν έχει απενεργοποιημένο το GPC δεν μπορεί?
tzotzosgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 άνοιξε το αρχείο .htaccess και πρόσθεσε php_flag magic_quotes_gpc off php_flag register_globals off
motorino Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 άνοιξε το αρχείο .htaccess και πρόσθεσε php_flag magic_quotes_gpc off php_flag register_globals off Το δοκιμάζω και σε ενημερώνω!
motorino Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 άνοιξε το αρχείο .htaccess και πρόσθεσε php_flag magic_quotes_gpc off php_flag register_globals off Το δοκιμάζω και σε ενημερώνω! Κάνω αυτό που μου γράφεις αλλά δεν γίνετε κάτι. Που πιστεύεις κατά τι γνώμη σου οφείλετε αυτό? Είναι θέμα εταιρείας hosting!! Γιατί όμως στην αυτόματη εγκατάσταση μέσα από το c panel της vodafone γίνεται κανονικά (2,5 έκδοση)!!!
tzotzosgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 αν θες μπορω σε βοηθησω μεσω teamviewer στειλε μου pm
motorino Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 αν θες μπορω σε βοηθησω μεσω teamviewer στειλε μου pm Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια καταραχας! Θα μιλήσουμε αύριο να βρούμε μια κοινή ώρα αν μπορείς εσύ. Λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ ενώ πάω να το κάνω χειροκίνητα όπως λένε οι οδηγίες που μου εστειλες, όταν δημιουργώ αρχείο php.ini δεν ανοίγει οπότε πως θα βάλω τον κώδικα μέσα!!!
tzotzosgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 στείλε μου το email σου για να μπορέσω να σου στείλω το αρχείο php.ini γιατί δεν μπορώ να το ανεβάσω μέσω insomnia
motorino Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) στείλε μου το email σου για να μπορέσω να σου στείλω το αρχείο php.ini γιατί δεν μπορώ να το ανεβάσω μέσω insomnia Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2017 από motorino
motorino Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Έλαβα το αρχείο ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω χρόνο τώρα να κάνω τις ενεργείς. Θα σε ενημερώσω αμεσως αν τα κατάφερα η όχι. Χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα