logistoulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αλλος ενας μαμιας του φορουμ. Η βαζιλινη δε συνισταται για χρηση σε ευαισθητες περιοχες. Πρωτου πατε να κανετε τους εξυπνους και τους μαμιαδες, βεβαιωθειτε πως οτι γραφετε δε σας κανει ρεζιλι. Ωωω τι μου είπες!!! Πρέπει να νιώθεις μεγάλος μαμιας του πληκτρολογίου Aν βγεις απο το μαντρι της Ελλαδος θα δεις μονος σου.Αρκει και να εισαι σε κανα νησι η Χαλκιδικη καλοκαιρι και να γνωρισεις τουριστριεςΝαι δε μου απαντάς ακριβώς την ερώτηση μου αλλά καλώς ή κακώς θα παραμείνω στο μαντρί μου
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καλά ρε Δημήτρη, μην το κράζεις έτσι το παιδί. Η βαζελίνη χρησιμοποιείται κυρίως αλλού.
JS v.i.p. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Να αυξηθει η διαθεση της 75αρας για σεξ να δω ποιος θα της κατσει.
telis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Κανένα βίντεο να δούμε πως δουλεύει, δεν παίζει; 2
a320 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σαν να ντρέπεται που το κρατάει ο τύπος στο βίντεο. Το γυροφέρνει νευρικά από δω κι από κει. Άστο βρε άνθρωπε μου λίγο ακίνητο να το δούμε
Desmotis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αυτό το fiera είναι όργανο του σατανά φοβάμαι μη το βάλει στο δυνατό, φτάσει στο orgasmville και μετά προσποιείται...lol?
Le Perv Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σαν να ντρέπεται που το κρατάει ο τύπος στο βίντεο. Το γυροφέρνει νευρικά από δω κι από κει. Άστο βρε άνθρωπε μου λίγο ακίνητο να το δούμε Τι? Τρεμουν τα χερια του?Μηπως ειναι μεταχειρισμενο? Υ.Γ. με τη θηκουλα του, ομως! USB adapter.
KnightRider Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Με αυτό το πράγμα που βγήκε σε λίγο θα βγουν sex games το οποίο θα το συνδέσεις με το PC σου ή το κινητό σου ή το PS4 και θα έχεις στην οθόνη σου μια γυναίκα και θα το ευχαριστιέσαι χωρίς την Μαρία !!!
georgepppo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 παραδοσιακά κόλπα όπως το πινέλο και γλυφειτζούρι μένουν στην άκρη για ένα macbook mouse που βγάζει παλμούς ! 1
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αυτό είναι unboxing.Πρέπει να δούμε βίντεο πως λειτουργεί στην πράξη!!!Ας αφήσουμε τα specs,η εμπειρία μετράει! Γουρούνι στο σακί θα πάρουμε;
prixtis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ενα ζευγάρι παντόφλες και ένα Fiera. Το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άντρας σε μια γυναίκα. 1
D4rkshadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τα σχολια δεν με απογοητευσαν καθολου,ηταν οτι περιμενα να δω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις