Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό. Πριν μερικές μέρες έκανα ενημέρωση στο λειτουργικό σε Samsung Galaxy J5 και με πήγε σε marshmallow. Τι το ήθελα ...? Έχει βγάλει απίστευτα προβλήματα. Αρχικά λαγκάρει τρομερά, αργεί να ανοίξει και με πετάει έξω από διάφορες εφαρμογές. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι έχει μιεωθεί η μνήμη διότι ενώ έχω SD πριν την αναβάθμιση με άφηνε να περάσω περισσότερες εφαρμογές στην κάρτα και η μνήμη της συσκευής ήταν πιο ελεύθερη. Ακόμα μου έχει χαλάσει τον τρόπο που εμφανίζονται οι φωτογραφίες διότι πριν μου τις χώριζε σε άλμπουμ κάμερα, Instagram κλπ ενώ τώρα τις έχει όλες μαζί (και ενώ δίνει την επιλογή εμφάνισης ανά ώρα ή άλμπουμ όταν επιλέγω το άλμπουμ δεν εμφανίζει καμία). Τέλος, ΄το κορυφαίο είναι ότι το autocorrect στα ελληνικά αναγνωρίζει μόνο τις λέξεις που έχω στις επαφές και μου τις αλλάζει και έχουν γίνει σοβαρά λάθη, ενώ όσο γράφω και αναγνωρίζει όλες και πιο πολλές λέξεις δεν βάζει τόνους. Στα ελληνικά βγάζει θέμα και στην φωνητική αναζήτηση στο google και πλέον αναγνωρίζει μόνο αγγλικά και όχι και ελληνικά όπως πριν.

Γενικά με έχει τρελάνει και με δυσκολεύει πολύ. Είναι αγορασμένο τον Απρίλιο από το Kaizer όποτε δεν ξέρω αν με καλύπτει κάποια εγγύηση.

Έχει καποιος παρατηρήσει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα και ξέρει τι να κάνω ?

Ευχαριστώ :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...