Προς το περιεχόμενο

windows defender αρκει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχθες ήρθε ενας προγραμματιστής σπίτι μου για να μ φτιάξει κτ και είδε ότι χρησιμοποιώ στα w10 το avira για antivirus και μ είπε τζάμπα το έχεις καλύτερα να έχεις μόνο το w defender κανένα άλλο εσείς τι λέτε??

Δημοσ.

προγραμματιστής κιολας,μάλιστα.Αρχίσαμε τα παλιά καλά(εποχής W7 που κλείνανε τις ενημερώσεις γιατί μόνο να βαραίνουν το σύστημα και τίποτα άλλο)

Σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί το defender,καλά κάνεις και έχεις δικό σου περασμένο αντιβιωτικό.

Δημοσ.

προγραμματιστής κιολας,μάλιστα.Αρχίσαμε τα παλιά καλά(εποχής W7 που κλείνανε τις ενημερώσεις γιατί μόνο να βαραίνουν το σύστημα και τίποτα άλλο)

Σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί το defender,καλά κάνεις και έχεις δικό σου περασμένο αντιβιωτικό.

Στην πόλη που ήμουν φοιτητής, υπήρχε ένα κατάστημα για pcιά στο οποίο ο τυπάς δεν είχε καν drivers περασμένους.

Και δούλευε και σε μεγάλη εταιρία που αρχίζει από Π και τελειώνει σε Ο  :X

• Like 1
Δημοσ.

Στην πόλη που ήμουν φοιτητής, υπήρχε ένα κατάστημα για pcιά στο οποίο ο τυπάς δεν είχε καν drivers περασμένους.

Και δούλευε και σε μεγάλη εταιρία που αρχίζει από Π και τελειώνει σε Ο  :X

αυτο που αρχίζει απο Π και τελειώνει σε Ο θέλει σχεδόν ο κάθε υπευθυνος καταστήματος στο συγκεκριμενο μαγαζάκι δυστυχώς.

ευτυχώς που υπάρχουν και τα φόρουμ ώρες ώρες,είχε παει τις προάλλες φίλος μου με 1500 καθαρα για pc και του ελεγαν να πάρει i7 και RX460 για ολα ultra.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που αρχίζει απο Π και τελειώνει σε Ο θέλει σχεδόν ο κάθε υπευθυνος καταστήματος στο συγκεκριμενο μαγαζάκι δυστυχώς.

ευτυχώς που υπάρχουν και τα φόρουμ ώρες ώρες,είχε παει τις προάλλες φίλος μου με 1500 καθαρα για pc και του ελεγαν να πάρει i7 και RX460 για ολα ultra.

καλα π ρωτησα δηλαδή.Επίσης εχω κ αυτό Malwarebytes Anti-Malware που το βάζω μια στο τοσο, δεν ξέρω αν κανει...

Δημοσ.

καλα π ρωτησα δηλαδή.Επίσης εχω κ αυτό Malwarebytes Anti-Malware που το βάζω μια στο τοσο, δεν ξέρω αν κανει...

αυτό είναι για malwares και καλό θα ήταν μια το μήνα πχ να κάνεις ένα σκανάρισμα στο σύστημα.

όμως έχει το κακό(η καλό αν θες)να βρίσκει και cracks Προγραμμάτων/παιχνιδιών κλπ ως κακόβουλο λογισμικό και να τα διαγράφει.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ και γω για καθαρισμό συστημάτων.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό είναι για malwares και καλό θα ήταν μια το μήνα πχ να κάνεις ένα σκανάρισμα στο σύστημα.

όμως έχει το κακό(η καλό αν θες)να βρίσκει και cracks Προγραμμάτων/παιχνιδιών κλπ ως κακόβουλο λογισμικό και να τα διαγράφει.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ και γω για καθαρισμό συστημάτων.

οκ ,χρειάζεται κτ άλλο να έχω?

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχθες ήρθε ενας προγραμματιστής σπίτι μου για να μ φτιάξει κτ και είδε ότι χρησιμοποιώ στα w10 το avira για antivirus και μ είπε τζάμπα το έχεις καλύτερα να έχεις μόνο το w defender κανένα άλλο εσείς τι λέτε??

Εμείς λέμε να βάλεις έναν adblocker στον browser για να μην κλικάρεις όπου βρεις άμα είσαι άσχετος και τα υπόλοιπα σούταρε τα όλα, είναι άχρηστα

http://www.ghacks.net/2015/10/25/how-to-disable-windows-defender-in-windows-10-permanently/

• Like 2
Δημοσ.

οκ ,χρειάζεται κτ άλλο να έχω?

έχεις υποψία για ιό η απλά για προστασία;

εφόσον έχεις περασμένες ενημερώσεις στο σύστημά σου,ενα adblock στον περιηγητή σου,ενα σωστό αντιβιωτικό(οχι σπασμένο κλπ κλπ)και δεν κλικάρεις απο εδώ και απο εκεί σε περίεργες διαφημίσεις δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.

εξίσου καλό ειναι και το bitdefender αν νιώθεις οτι το avira είναι κάπως βαρύ για το σύστημα.

• Like 2
Δημοσ.

έχεις υποψία για ιό η απλά για προστασία;

εφόσον έχεις περασμένες ενημερώσεις στο σύστημά σου,ενα adblock στον περιηγητή σου,ενα σωστό αντιβιωτικό(οχι σπασμένο κλπ κλπ)και δεν κλικάρεις απο εδώ και απο εκεί σε περίεργες διαφημίσεις δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.

εξίσου καλό ειναι και το bitdefender αν νιώθεις οτι το avira είναι κάπως βαρύ για το σύστημα.

adblockes ποιο να κατεβάσω?ειμαι αχετος λιγάκι...

το avira το κάτέβασα να παω να αγοράσω καποιο καλύτερα??

Δημοσ.

Αν κρίνεις ότι χρειάζεσαι antivirus τότε κατέβασε Avast δωρεάν με μια εγγραφή για να πάρεις τα επιπλεον features.Διεγραψε το Avira,δεν ξεπερνάει το avast.Επίσης τo windows defender είναι άχρηστο,πιο παλιά πέταγε μηνύματα χωρίς λόγο.

Δημοσ.

adblockes ποιο να κατεβάσω?ειμαι αχετος λιγάκι...

το avira το κάτέβασα να παω να αγοράσω καποιο καλύτερα??

ublock origin είτε στον chrome είτε στον firefox θα βάλεις.

προσωπικά free αντιβιωτικά δεν έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω ποιο ειναι καλύτερο,χρησιμοποιώ Nod32

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα ειμαι μονο με defender και στα τρια πισια και ublock origin στον edge. Ποτε ποτε κανω και ενα σκαναρισμα με malwarebytes. Αν δεν εκτελεις οτι ναναι εισαι καλυμενος. Αν τρεχεις οτι ναναι, οσα antivirus και να βαλεις καποια στιγμη θα σου κανει θεμα.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ είμαι με adblock, avira free και malwarebytes free.

μέχρι τώρα τα δύο τελευταία δε μου έχουν χρειαστεί ποτέ,ποιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους τα έχω

Δημοσ.

να αλλάξεις τεχνικο αμεσα, αυτος ειναι στα όρια του επικίνδυνου 

ή

πολύ πονηρός και θέλει οι πελάτες του να είναι σχετικά απροστάτευτοι για να εχει δουλεια.

Να στο πω διαφορετικά. Αν ήταν γυναικολογος που έβγαζε το μεροκάματο με τις εκτρώσεις και ΣΜΝ, θα σου έλεγε "παίρνε καπότες από το lidl, μια χαρά ειναι".

Ontopic: Το wd δεν είναι άχρηστο (*) αλλά σε καμία περιπτωση δεν ειναι αρκετό για τον απλό ή μέσο χρήστη. Στις σημερινές εποχές του νετ, χρειάζεσαι

καλό antivirus (πολλά δωρεάν ειναι άριστα)

adsblock σε browser που να εχει ΚΑΙ προστασία από malicious sites (είναι μερικά κλικ παραπάνω)

Πρόγραμμα antimalware για περιοδικό έλεγχο (π.χ. malwarebytes ή adwcleaner)

αλλά το κυριότερο ειναι ο ίδιος ο χρήστης. Οταν δεν προσέχεις που το βάζεις (το ποντίκι) σίγουρα κάτι θα κολλήσεις. 

η αλήθεια ειναι οτι το wd κάνει προσπάθειες να βελτιωθεί. Παλιότερα (μιλώ με βάθος 3ετίας), τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα. 

(*)ρίξε μια ματιά στο 

https://chart.av-comparatives.org/chart1.php

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...