Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αέρας λεφτά, μετα από πολλα μίνι κινεζικα και μη, ακριβά και φτηνά κατέληξα στο http://www.logitech.com/el-gr/product/living-room-keyboard-k830 keyboard χωρίς backlight στο σαλονι δεν λέει.

εγώ με K400 τη βγάζω εδώ και χρόνια και είμαι φουλ ικανοποιημένος, δε θα τη πάλευα χωρίς αυτό. το καλύτερο (αναλογιζόμενοι πάντα και τη σχέση τιμή-απόδοση) προϊόν της εταιρείας αυτής ever 

θα ήθελα βέβαια και φωτισμό, αλλά για τα διπλάσια σχεδόν λεφτά ζω και χωρίς αυτό 

(επίσης τα k400 και γενικά τα logi έχουν πολύ καλύτερη λήψη από το αντίστοιχο ms που ποσταρίστηκε πιο πάνω) 

Δημοσ.

Παντογνωστες του insomnia, καταλαβαινετε τι παει να πει "το trackpad ειναι πανω στο πληκτρολογιο" ή οχι;

Το diNovo ναι, αλλα με 3πλασια τιμη, το all-in-one με trackpad στο πλαι απλα καμια σχεση, ο αλλος ηρθε απλα να πουλησει μουρη οτι αγορασε το 830 με trackpad στο πλαι και αυτο (ο ασχετος του ελεους)

Μην σχολιαζετε οτι δεν καταλαβαινετε

• Like 2
Δημοσ.

καλά ηρέμησε, δεν είναι κακό να γίνεται σύγκριση με ήδη δημοφιλείς υλοποιήσεις άλλων multimedia πληκτρολογίων

την ίδια δουλειά κάνει με τα άλλα αλλά με διαφορετικό τρόπο, δεν είναι τελείως άσχετα 

και προφανώς έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του σε σχέση με τα υπόλοιπα, το μόνο θετικό του βασικά είναι το μέγεθος γιατί άλλο δε μπορώ να διακρίνω ως προς την ευχρηστία 

• Like 1
Δημοσ.

nikchris καταρχας να μιλάς ποιό όμορφα σχετικέ ... και δεν μπήκα να ποζάρο το K830 , έχουν περάσει απο τα χέρια μου πολλά media keyboards και έχω άποψη για αυτο.

logistoulis συμφωνώ απόλυτα το K400 τιμη απόδοση είναι κορυφαίο και ήταν το προηγουμενο μου, αλλα είχα θέμα όταν έσβηναν τα φώτα.. :)

λυπάμαι που κατάντησε το insomnia με τετοιους χρήστες, σε όποιο post μπείς υπάρχει ένας αν όχι 5-6 nikchris.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, σωστά. Νομίζω όμως πως το θέμα του μεγέθους είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τη Lenovo στην προκειμένη. Για media center μοιάζει πάρα πολύ ταιριαστό και σε λειτουργία και σε μέγεθος. Προσωπικά βρίσκω αρκετά οκ την τιμή. Δεν είναι ανεπανάληπτη, αλλά δεν είναι και προβληματική. Άνετα θα περίμενα τιμολόγηση στα 70 με 80 και εκεί θα ήταν αδικαιολόγητα ακριβό.

καλά δεν είναι και τόσο μεγάλο το keyboard της ms ,σαν του λάπτοπ είναι,επίσης υπάρχει και με 27 ευρώ μικρότερο σαν της logitech και με laser pointer.

http://www.e-shop.gr/rii-ultra-mini-wireless-mouse-keyboard-p-PER.815913

Δημοσ.

καλά δεν είναι και τόσο μεγάλο το keyboard της ms ,σαν του λάπτοπ είναι,επίσης υπάρχει και με 27 ευρώ μικρότερο σαν της logitech και με laser pointer.

http://www.e-shop.gr/rii-ultra-mini-wireless-mouse-keyboard-p-PER.815913

Το μεγάλο κέρδος λόγω του μεθέθους του για εμένα είναι το ενσωματωμένο trackpad με το συγκεκριμένο τρόπο. Πολύ μικρό για να το παρατάς δίπλα σε ένα remote control και να μην πιάνει τον 4πλασιαο χώρο από αυτό και με το συγκεκριμένο trackpad μοιάζει πολύ πιο απλή και εύκολη η χρήση του.

Προφανώς αν στο τελικό προϊόν δεν λειτουργεί καλά θα είναι καταστροφή. Όλα τα άλλα keyboards που πόσταρες εσύ και τα άλλα παιδία προφανώς κάνουν εξίσου καλή (ίσως και καλύτερη σε σημεία) δουλειά, αλλά επιμένω πως από θέμα μεγέθους και με αυτό το trackpad είναι ιδανικό για media center. Για PC που θα γίνει κανονική δουλειά δεν το συζητάω καν, δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις full size keyboard και mouse σε τέτοια περίπτωση. Αλλά για κάτι λιγότερο απαιτητικό so far το βρίσκω καλύτερη επιλογή από τα υπόλοιπα. Νομίζω πέραν των άλλων είναι και από τις πιο όμορφες επιλογές so far.

Δημοσ.

Το μεγάλο κέρδος λόγω του μεθέθους του για εμένα είναι το ενσωματωμένο trackpad με το συγκεκριμένο τρόπο. Πολύ μικρό για να το παρατάς δίπλα σε ένα remote control και να μην πιάνει τον 4πλασιαο χώρο από αυτό και με το συγκεκριμένο trackpad μοιάζει πολύ πιο απλή και εύκολη η χρήση του.

Προφανώς αν στο τελικό προϊόν δεν λειτουργεί καλά θα είναι καταστροφή. Όλα τα άλλα keyboards που πόσταρες εσύ και τα άλλα παιδία προφανώς κάνουν εξίσου καλή (ίσως και καλύτερη σε σημεία) δουλειά, αλλά επιμένω πως από θέμα μεγέθους και με αυτό το trackpad είναι ιδανικό για media center. Για PC που θα γίνει κανονική δουλειά δεν το συζητάω καν, δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις full size keyboard και mouse σε τέτοια περίπτωση. Αλλά για κάτι λιγότερο απαιτητικό so far το βρίσκω καλύτερη επιλογή από τα υπόλοιπα. Νομίζω πέραν των άλλων είναι και από τις πιο όμορφες επιλογές so far.

φίλε μου πολύ καιρό τώρα το λιγουρεύομαι κάτι τέτοιο γιατί έχω το παλιό pc στο σαλόνι για media center και έχω ασύρματο ποντίκι για control και είναι περίεργο,σίγουρα το μέγεθος παίζει ρόλο αλλά ρε φίλε το άλλο έχει τα μισά λεφτά που δεν έχει έτσι το touchpad (RII I8+) και οι διαστάσεις του περίπου ίδιες είναι. 

Δημοσ.

φίλε μου πολύ καιρό τώρα το λιγουρεύομαι κάτι τέτοιο γιατί έχω το παλιό pc στο σαλόνι για media center και έχω ασύρματο ποντίκι για control και είναι περίεργο,σίγουρα το μέγεθος παίζει ρόλο αλλά ρε φίλε το άλλο έχει τα μισά λεφτά που δεν έχει έτσι το touchpad (RII I8+) και οι διαστάσεις του περίπου ίδιες είναι. 

Και μόνο το μέγεθος του touchpad στο Lenovo είναι συν νομίζω. Δεν έχω πιάσει ποτέ RII I8+ στα χέρια μου οπότε μόνο εξ αποσάσεως μπορώ να κρίνω. Προφανώς στο Lenovo πληρώνει έξτρα το όνομα. Πληρώνει όμως (λογικά) καλύτερα πλαστικά, αίσθηση πλήκτρων και μπαταρία (και το touchpad που είναι πολύ πιο βολικό). Δεν διαφωνώ πως το RII I8+ είναι αρκετά φθηνότερο, αλλά με την τιμή που έχει το Lenovo δεν σε αποθαρρύνει να το πάρει κανείς. Κάθε άλλο. Η τιμολόγησή τους είναι καλή. Αν ήταν στα 70 ή 80 ευρώ ναι, δεν θα άξιζε.

Δημοσ.

Με 27 Euro παιρνεις το RII I8+ που δουλεβει παντου και εχει και Backlit LED για την νυχτα, το οποιο ειναι must για Smart Tv /Kodi/ Youtube/ Facebook.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...