FireKiller Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ μέσω του site τους.Θεωρώ το συγκεκριμένο αδίκημα της αποδοχής κάποιας (ο Θεός να την κάνει) υπηρεσίας εν αγνοίας μου αρκετά σόβαρο.Σίγουρα δεν είναι το ίδιο αλλά το βλέπω σαν να πηγαίνει κάποιος (lottyclub) στην τράπεζα (wind) και να έχει το "δικαίωμα" να τραβήξει λεφτά από τον λογαριασμό μου με μια ψεύτικη συγκατάθεση μου. Σαφέστατα και θα το τραβήξω όσο μπορώ γιατί η παθητική στάση είναι αυτό στο οποία πατάνε για να βγάλουν λεφτά από τον κοσμάκι. 4 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Το ότι έβαλες κάρτα και δεν σε χρέωσαν δεν λέει κάτι γιατί μπορεί να σου έρθουν και άλλα μηνύματα που αυτά με την σειρά τους θα σε χρεώνουν δεν το κάνουν στα καπάκια για να μην τους υποπτευθείς αλλά κάποια στιγμή θα θα σου ξαναστείλουν χρεώσιμο sms για αυτό καλύτερα να πάρεις τον παροχό σου και να βάλεις φραγή σε όλατα πενταψήφια. το καλό είναι ότι με το που βάλω κάρτα κατευθείαν αγοράζω κάποιο πακέτο με λεπτά και ίντερνετ, οπότε δεν μου μένουν ποτέ λεφτά στην κάρτα ας προσπαθήσουν να τραβήξουν..
web_assasin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 το καλό είναι ότι με το που βάλω κάρτα κατευθείαν αγοράζω κάποιο πακέτο με λεπτά και ίντερνετ, οπότε δεν μου μένουν ποτέ λεφτά στην κάρτα ας προσπαθήσουν να τραβήξουν.. Δε βλεπω που ειναι το <<καλο >> ομως.
tonarilla Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 https://www.briefingnews.gr/ellada/salos-me-tin-apati-meso-sms-parti-hiliadon-eyro-me-thymata-anypopsiastoys-hristes-kinitis#sthash.J6JSzgQq.zKZWMqA8.dpbs https://www.facebook.com/groups/243559902805929/
TopicStrarter Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) please delete άκυρο post πήγαινε για άλλο topic Συγγνώμη. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από TopicStrarter
Greg9 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ούτε στον εχθρό μου αυτό. Φρέσκο νουμεράκι, την ίδια μέρα άρχισαν τα μηνύματα. Και είμαι σίγουρος πως δεν ενεργοποίησα την υπηρεσία (πότε να προλάβω άλλωστε??). Ευτυχώς είδα το νήμα. Πρόλαβε να φάει 2Ε και κάτι. Έκανα φραγή μέσω online chat στη vodafone. Έκανα καταγγελία σε ΕΕΤΤ. Θα το πάω μέχρι τέλους, να δω που θα πάει η βαλίτσα http://cell.gr.shoopadoo.com/index.cfm?GO=TERMS&m=&cpID=&CFID=73505981&CFTOKEN=45672099 http://www.telebox.gr/ http://shoopadoo.com/gr/t&c.html https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam για όποιον τυχόν είναι εξίσου άτυχος. Καταγγελία απευθείας. Και συνήγορο καταναλωτή αν χρειαστεί Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Greg9 3
Greg9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Update: Μου έστειλαν 10€ κάρτα μέσα σε 24 ώρες από την αποστολη email με τα παράπονα εδώ. [email protected] Αλλά...Αλλά.
Vasivouzoukos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά καθίστε λίγο γιατί δεν είμαι καθόλου καλά. Θέλετε να μου πείτε πως η Μόνικα μιλάει και σε εσάς;
logistoulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδιά επειδή βλέπω πολύ κόσμο να την πατάει, μάλλον θα πρέπει να κάνουμε όλοι προληπτικά φραγή σε sms από 5ψηφια που μας χρεώνουν και όχι να τρέχουμε αφού την πάθουμε πάρτε τους παρόχους σας και ζητήστε σχετική φραγή να τελειώνει η ιστορία, άλλωστε κανένας δεν χρησιμοποιεί σοβαρά τέτοιες υπηρεσίες να πει ότι θα του λείψουν.. τον τελευταίο μήνα μόνο άκουσα 3 περιπτώσεις, δεν ξέρω πού διάολο την πατάνε, αλλά δεν έχει πλάκα και καλά να έχεις και κάρτα εκεί κλάιν (που και πάλι λεφτά σου παίρνουν), σε λογαριασμούς δεν μου φαίνεται καλή ιδέα και οι πάροχοι πάντως είναι απαράδεκτοι που επιτρέπουν να συμβαίνει Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από logistoulis 1
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, logistoulis είπε παιδιά επειδή βλέπω πολύ κόσμο να την πατάει, μάλλον θα πρέπει να κάνουμε όλοι προληπτικά φραγή σε sms από 5ψηφια που μας χρεώνουν και όχι να τρέχουμε αφού την πάθουμε πάρτε τους παρόχους σας και ζητήστε σχετική φραγή να τελειώνει η ιστορία, άλλωστε κανένας δεν χρησιμοποιεί σοβαρά τέτοιες υπηρεσίες να πει ότι θα του λείψουν.. τον τελευταίο μήνα μόνο άκουσα 3 περιπτώσεις, δεν ξέρω πού διάολο την πατάνε, αλλά δεν έχει πλάκα και καλά να έχεις και κάρτα εκεί κλάιν, σε λογαριασμούς δεν μου φαίνεται καλή ιδέα Ξέρουν που στέλνουν.Παίρνουν τα στοιχεία από τις εταιρείες και έτσι γνωρίζουν ποιοι έχουν σύνδεση. Έχω πάνω από 10 χρόνια καρτοτηλέφωνο και δεν μου έχουν στείλει ούτε ένα τέτοιο μήνυμα γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν τον πούλο.
logistoulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, papoys1 είπε Ξέρουν που στέλνουν.Παίρνουν τα στοιχεία από τις εταιρείες και έτσι γνωρίζουν ποιοι έχουν σύνδεση. Έχω πάνω από 10 χρόνια καρτοτηλέφωνο και δεν μου έχουν στείλει ούτε ένα τέτοιο μήνυμα γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν τον πούλο. εμένα μου είχαν στείλει πριν 6 χρόνια που είχα ακόμα σύνδεση, δεν απάντησα (δεν χρεώθηκα) πήρα τον πάροχο ξέχεσα, μου έδωσε το σταθερό της εταιρείας, πήρα κι εκεί ξέχεσα και δεν ξανάγινε κάτι σε κάρτα όχι δεν έχει παιχτεί τίποτα πλέον όμως βλέπω ότι την πατάνε πολλοί από τον browser του κινητού τους, έχετε ιο.. βγήκε αναβάθμιση του viber πχ πατήστε το νούμερό σας να ενημερωθεί η εφαρμογή.. κάτι τέτοια ακούω και πες άντε εγώ δεν τη πατάω, τέτοια παράθυρα τα κλείνω αμέσως, ένας πιο μεγάλος άνθρωπος που βρέθηκε με smartphone γιατί καλώς ή κακώς και αυτός έχει πράγματα να κάνει με αυτό μια χαρά την πατάει και δυστυχώς τουλάχιστον στο android είναι απαράδεκτη και η google που δεν αφήνει να βάλεις adblocker (ή δεν έχει ενσωματωμένο) όπως στο pc να σου κόβει αυτές τις παπάτζες και μόνο αν είσαι πιο προχωρημένος χρήστης το κάνεις που και πάλι είναι ενοχλησούλα όταν απλά θες να βγάλεις το κινητό από το κουτί και να δουλεύει Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από logistoulis 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 13 minutes ago, papoys1 said: Ξέρουν που στέλνουν.Παίρνουν τα στοιχεία από τις εταιρείες και έτσι γνωρίζουν ποιοι έχουν σύνδεση. Έχω πάνω από 10 χρόνια καρτοτηλέφωνο και δεν μου έχουν στείλει ούτε ένα τέτοιο μήνυμα γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν τον πούλο. Κι εγώ έχω 20 χρόνια σύνδεση και δεν έχει έρθει ποτέ τέτοιο sms... 😛
Vasivouzoukos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Και εγώ που νόμιζα πως είμαι ομορφόπαιδο και μου έστελναν αυτά τα μηνύματα 😢 1
tzelen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Μόνικα14 είναι μια χαρά και ξηγημένο κορίτσι. Η Μόνικα15 είναι ξέκωλο. Για την Κέλλυ2 δεν έχω εικόνα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από tzelen
Αdmin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Εγγράφηκα κι εγώ σε μια τέτοια υπηρεσία χωρίς την συναίνεση μου, πήρα τηλέφωνο και μου έδωσαν μια κάρτα ανανέωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις