Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους!!! Εχω το s6 με την παραπανω εκδοση κ δεν ξσρω ρε παιδια (πρωην κατοχος iPhone 4s) τι γινεται με αυτα τα τηλεφωνα εχω θεμα με τις επαφες μου χανει καποιες επαφες πχ μπορει να εχω 570 κ μετα απο καποιες μερες μπορει να βγαλει 550 ... μετα την τελευταια αναβαθμιση μολις το εβαζα λειτουργια πτησης κ το ξαναεπανεφερα μου εσβηνε την οθονη σε 5 δευτερα κ μπαινω στο μενου κ το βαζω 15 ενω στην θεση των 5 ειχε () δυο παρενθεσεις.. η οθονη κλειδωματος ειναι γεματη διαφημισεις κ διαφημισεις με τραπεζες κτλπ μου ερχονται επισης στο ασχετο.. η μνημη ειναι παντα στο 80-85% με ολα τα app κλειστα κ το κινητο δεν του εχω κανει root tpt κριμα iphone k pali...(διοτι τι να την κανω τη φερραρι στα χαρακτηριστικα οταν οδηγαω software χωματοδρομο με σαμαρακια κ λακουβες) εχει καποιος να μου πει πως φτιαχνονται κ τι να κανω??

Δημοσ.

Λιγο κουλα ολα αυτα.

Το τηλεφωνο ειναι μια χαρα.

Εκτος και αν η rom που φοραει ειναι μουφα ή το κινητο ειναι παραεισαγωγης.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ξαναπερασης την Official rom να δεις.

Δωσε μια φωτο να δουμε.

Δημοσ.

Οχι θα βαλεις την 6 παλι.

Πεσμου ποιο μοντελο ειναι π.χ G920F

Θα σου πω και την διαδικασια.

Δημοσ.

όλες  οι διαφημίσεις και τα περίεργα που σου κάνει είναι από εφαρμογές που εσύ έβαλες, δεν χρειάζεται να περάσεις ξανά λογισμικό, κανε factory reset από τις ρυθμίσεις και φρόντισε να πάρεις  backup από τα αρχεία που δεν θέλεις να χάσεις (φωτογραφίες και τα σχετικά)

Ναι αυτο ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...