panmanr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μηπως ξερει καποιος αν μπορουμε να τα βρουμε στην Ελλαδα. Εστω σε Ευρωπαικο (η Κινεζικο) eshop. Τα βρισκω Αμερικη αλλα τα μεταφορικα ειναι εξωφρενικα. Η εταιρια δεν με πειραζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 http://www.e-shop.gr/search?q=E22 https://www.skroutz.gr/c/761/diaxieirish-kalodiwn.html?from=catspan&keyphrase=e22+cable Πανάκριβα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panmanr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Αμερικη εχουν 1.99 δολλαρια αυτα που εχουν εδω 4.95 αλλα με τα μεταφορικα ερχονται μια η αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ψάξε ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panmanr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ψωνισα απο αυτον http://www.ebay.com/itm/131915498375?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=431256190148&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Δεν γνωριζα την ονομασια και τα εψαχνα ως cable managment holders. Thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τα 3mm είναι πολύ λεπτά και θα ζοριστείς αρκετά να βάλεις της περισσότερες προεκτάσεις του εμπορίου, γενικά τέτοιου τύπου cable comb είναι και ευαίσθητα σπάνε με το παραμικρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τα 3mm είναι πολύ λεπτά και θα ζοριστείς αρκετά να βάλεις της περισσότερες προεκτάσεις του εμπορίου, γενικά τέτοιου τύπου cable comb είναι και ευαίσθητα σπάνε με το παραμικρό Για τις προεκτάσεις της bitfenix τα 3αρια ή 4αρια comb πιστεύεις οτι πάνε καλύτερα;Το trial and error είναι λίγο θέμα,αφενός λόγο κόστους και αφετέρου λόγω αναμονής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 το 3άρι για betfinix είναι ταμάμ. Τα e22 συγκεκριμένα τα έχω χιλιοζορίσει και δεν μου έμεινε ποτέ κάποιο στα χέρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panmanr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Betfinix χρησιμοποιω και εγω. Πιστευω να τα καταφερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaddict Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Σόρρυ για το hijack απλά έχω μεγάλη ποσότητα, όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει και το ψάχνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Κατι e22 24pina που ειχα παρει μου εμειναν στο χερι διοτι προσπαθησα να βαλω το 24pin στην mobo με τα combs επανω. Θεωρω οτι ηταν λαθος δικο μου ομως. Μετα απο τα 2 e22 που εσπασα επαιξε aliexpress και πηρα ποσοτητα οποτε κομματια να γινουν στην κυριολεξια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα