Προς το περιεχόμενο

24-Pin ATX Cable Wire Management Holder

panmanr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μηπως ξερει καποιος αν μπορουμε να τα βρουμε στην Ελλαδα. Εστω σε Ευρωπαικο (η Κινεζικο) eshop. Τα βρισκω Αμερικη αλλα τα μεταφορικα ειναι εξωφρενικα. Η εταιρια δεν με πειραζει.

post-181989-0-83687200-1483778176_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψωνισα απο αυτον

http://www.ebay.com/itm/131915498375?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=431256190148&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Δεν γνωριζα την ονομασια και τα εψαχνα ως cable managment holders. Thx

• Moderators

Τα 3mm είναι πολύ λεπτά και θα ζοριστείς αρκετά να βάλεις της περισσότερες προεκτάσεις του εμπορίου, γενικά τέτοιου τύπου cable comb είναι και ευαίσθητα σπάνε με το παραμικρό

Τα 3mm είναι πολύ λεπτά και θα ζοριστείς αρκετά να βάλεις της περισσότερες προεκτάσεις του εμπορίου, γενικά τέτοιου τύπου cable comb είναι και ευαίσθητα σπάνε με το παραμικρό

Για τις προεκτάσεις της bitfenix τα 3αρια ή 4αρια comb πιστεύεις οτι πάνε καλύτερα;Το trial and error είναι λίγο θέμα,αφενός λόγο κόστους και αφετέρου λόγω αναμονής...

το 3άρι για betfinix είναι ταμάμ. Τα e22 συγκεκριμένα τα έχω χιλιοζορίσει και δεν μου έμεινε ποτέ κάποιο στα χέρια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Κατι e22 24pina που ειχα παρει μου εμειναν στο χερι διοτι προσπαθησα να βαλω το 24pin στην mobo με τα combs επανω. Θεωρω οτι ηταν λαθος δικο μου ομως. :P
Μετα απο τα 2 e22 που εσπασα επαιξε aliexpress και πηρα ποσοτητα οποτε κομματια να γινουν στην κυριολεξια. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...