Προς το περιεχόμενο

League of Legends drop fps.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν μερικες καρτες γραφικων AMD (DDR3 μνημη παντα) που θα μπορεσουν να τρεξουν Dual Graphics με την iGPU του επεξεργαστη για να παρεις τα μεγιστα.

http://www.amd.com/en-us/innovations/software-technologies/dual-graphics

Δεν τρέχει το lol με hybrid xfire οπότε μην τον μπερδεύεις τον άνθρωπο άδικα. 

Δημοσ.

jgeorgiou το pc οταν το ειχα στυσει ηταν απο τα πιο budget θα ελεγα οποτε δεν ειχα λεφτα για εξτρα καρτα γραφικων και επελεξα να παω σε apu δεν το ειχα στησει μονος μου απλα επελεξα εγω τα κομματια με την βοηθεια του τεχνικου που κακως δεν μου ειπε για το dual channel και την υψηλη ταχυτητα της ram και το εστησε εκεινος.

TheELF η αληθεια ειναι πως το γνωριζα αυτο για το dual channel και την υψηλη ταχυτητα ραμ προσπαθησα να δω αν ειναι κατι αλλο και αν εχουν καποια καλυτερη λυση "προχειρη" ετσι ωστε να μην χρειαστει να χαλασω χρηματα.

grab οταν εχεις windows 10 απο τα app του εχει και το xbox το οποιο νομιζω μπορεις να παιζεις παιχνιδια εκει μεσα νομιζω δεν ειμαι και σιγουρος απλως εχεις μια ρυθμιση το DVR που ειναι συνεχως ανοιχτο και dropareis απο παντου.

Αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι εχω και στην κατοχη μου και μια R7 240 σε ενα αλλο συστημα και πιστευω πως αν την εβαζα επανω στο συστημα δεν θα υπηρχε καποιο θεμα εφοσο συνδιαστικα τα γραφικα θα ηταν μια χαρα απο fps δεν ειχα καποιο θεμα ομως τα spikes τα εβλεπα και με την καρτα.

grab Ναι απο συνδεση παιζω με 54ms ακατεβατα οποτε δεν νομιζω πως εχω εκει καποιο θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις μια κάρτα γραφικών 460/2GB ή nvidia 1050/2GB

σε αυτή την περίπτωση θα έχεις μια καλή κάρτα και μια αδύναμη CPU αλλά θα παίζεις.

΄γενικά η πλατφόρμα σου είναι για 720p , όσα λεφτά και να δώσεις θα είναι πεταμένα λεφτα αν στοχεύεις τα 1080 χωρίς να αλλάξεις πλατφόρμα.

Δημοσ.

jgeorgiou Στην αρχη σκεφτομουν κατι σε pentium G3250 και αναλογος τα χρηματα και μια gddr5 καρτα το εχω ψιλο μετανιωσει να σου πω την αληθεια με τον APU.

Δημοσ.

Όπως είπα, αν δεν είναι η μνήμη που είναι λίγη,τα κοψίματα μπορεί να είναι λόγου μητρικής να υπερθερμαίνονται τα vrm(ψήκτρες στην μητρική) και να σου ρίχνει συχνότητα. 

Δες εδώ πως να βλέπεις της συχνότητες την ώρα που παίζεις,αν όσο κατεβαίνουν τα fps κατεβαίνουν και οι συχνότητες μάλλον έχεις πρόβλημα με τα vrm. 

http://www.overclock.net/t/1229915/how-to-cpu-and-gpu-usage-along-with-fps-in-game

Δημοσ.

TheELF Η αληθεια ειναι πως δεν νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο το συστημα ειναι καινουργιο δεν εχει ουτε 3ημηνο ολα ειναι καινουργια μεσα πως θα ηταν δυνατων να συμβαινει κατι τετοιο και ετσι και αλλιως οταν παιζω δεν ανοιγω τιποτα αλλο, και εχω τσεκαρει και το task manager εχω ελευθερα αλλα 2 με 2.5 gb ram .

Δημοσ.

TheELF Η αληθεια ειναι πως δεν νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο το συστημα ειναι καινουργιο δεν εχει ουτε 3ημηνο ολα ειναι καινουργια μεσα πως θα ηταν δυνατων να συμβαινει κατι τετοιο και ετσι και αλλιως οταν παιζω δεν ανοιγω τιποτα αλλο, και εχω τσεκαρει και το task manager εχω ελευθερα αλλα 2 με 2.5 gb ram .

Δεν έχει σημασία πόσο καινούργιο είναι,κάποιες μητρικές απλά δεν έχουν καλή ψύξη στα vrm και βγάζουν αυτό το πρόβλημα,πρέπει να το κοιτάξεις αφού ή από αυτό είναι ή από την λίγη μνήμη.

Δημοσ.

Είναι και ο σκληρός καινούριος; Εμένα σε ένα laptop,που έκανε συνέχεια spikes έφταιγε ο σκληρός.Όταν έβαλα ssd δεν ξανάκανε.

Δημοσ.

οτι ναναι καθεστε και λετε στο παιδι ..

ειχα και εγω θεματα στο προηγουμενο συστημα μου με το λολ..

στο προηγουμενο συστημα ειχα τα εξης.

a88xm plus

x4860k - x4 880k

r9 270

8gb ram

550w psu super flower

και εβλεπα fps drops.

Τρελαθηκα και πηγα και πηρα..

i5 6600k , z170a pro gaming carbon , 8gb ddr4 ram, κρατησα τροφοδοτικο-σκληρους-καρτα γραφικων

και παλι εχω fps drops στο γαμιδι το lol μονο..

Η καρτα για οσους πουν οτι ισως εχει θεμα , ειχα παει ολο μαζι το pc στο σερβις του e-shop και δεν βρηκαν κατι,

επισης την καρτα την ειχα δωσει σε φιλο μου και επαιζε κομπλε χωρις fps drops.

Αυτο που εχει μεινει να αλλαξω για να ειμαι σιγουρος τι φταιει, ειναι οι σκληροι και το τροφοδοτικο (ξερω το τροφοδοτικο δεν κολλαει καπου) Ολο αυτο ομως με triggarei και σπαω το κεφαλι μου γιατι να γινεται ολο αυτο ..

Επισης το κανει και σε win 7 + win 10.

Το μονο που καταφερα να κανω ειναι να βαζω τα shadows απο very high σε medium-low..

Δημοσ.

καλησπερα. Εαν το Vsync ειναι ανοιχτο sto game/radeon driver/xbox panel εχεις drops

εχει ολοκληρο threat στο lol gia auto

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...