Προς το περιεχόμενο

League of Legends drop fps.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συστημα

-CPU=AMD A8-7600

-RAM=4GB Crucial 1600mhz

-PSU=PowerOn 430W

-HDD=1TB WDIGITAL

-MOTHERBOARD=ASUS A88XM-E

Δεν περιμενα να χρειαζομαι κατι παραπανω για να τρεξω το lol σε σταθερα τουλαχιστον 80 fps αλλα γελαστικα ισως κανω λαθος κατι εγω ισως οντως δεν το σηκωνει το συστημα , δεν ξερω. Εχω φτασει σε σημειο να εχω τα γραφικα ολα στα medium χωρις shadows no antialaisin no v-sync τιποτα. Ξεκιναω το game με 120 fps στο base καθως παω στο lane droparoun γυρω στα 100-90 στην πορεια του παιχνιδιου γυρω στα 80 και εχω και τρομερα spikes ενω τα fps μου δειχνουν νορμαλ μπορει να γινει σαν μια μικρη παυση να το πω ετσι και ολα να κυλησουν ομαλα μετα προφανως και θα εχω χασει καποιο κρησιμο σημειο του παιχνιδιου. Πιστευω πως τα εχω ψαξει ολα αλλα μπορει οντως κατι να μου διαφευγει χριαζομαι βοηθεια πανω στο θεμα , καμια συμβουλη η τι θα κανατε εσεις στην θεση μου.

Δοκιμασα να απενεργοποιησω το DVR απο το XBOX που μου ειπαν τα fps ανεβηκαν αλλα τα spikes παραμενουν καμια αλλη βοηθεια?

Επεξ/σία από PBill
Δημοσ.

Λογικο για την μειωση τον fps θα το κανω αυτο που μου ειπες αλλα τα spikes δεν νομιζω οτι εφθηνονται απο αυτο.

Δημοσ.

Και ομως στιγμιεα κολληματα απο αυτο ηταν. Το πσ μου ειναι ι7 16ραμ και 1050 γραφικων

Παει ανετα. Δες αν εχεις και προγραμα καρτας γραφικων εαν εχει και αυτο ρυθμιση

Στιγμιαία

Επισης δεν γραφεις πια γραφικων φορας

Δημοσ.

Εγω ειχα εναν 860K στα 4.2ghz και ετρωγε spikes στο WT και τεσταρωντας σε αλλο PC εναν Pentium G4400 ειχα πολυ πιο σταθερα frames και με χειροτερη καταρτα γραφικων. Οπως καταλαβες σουταρα το συστημα και πηγα σε i3 6100

• Like 1
Δημοσ.

Συστημα

-CPU=AMD A8-7600

-RAM=4GB Crucial 1600mhz

-PSU=PowerOn 430W

-HDD=1TB WDIGITAL

-MOTHERBOARD=ASUS A88XM-E

Για να δουλέψουν όσο καλύτερα γίνεται τα γραφικά θέλουν dualchannel μνήμη,δηλαδή δυο ίδια στικάκια και μάλιστα όχι τόσο αργή όσο έχεις εσύ,θες 2χ4gb στα 2400.

Αν έχεις μόνο τον 1tb και μόνο 4gb μνήμη και αφού και τα γραφικά τρώνε ~1gb από αυτήν λογικό είναι να οργώνεται ο δίσκος για εικονική μνήμη,κάθε φορά που γίνεται αυτό θα το καταλάβεις σαν spike αφού ο δίσκος είναι πολύ ποιο αργός από την μνήμη.

Μπορεί και η μητρική να μην έχει αρκετή δύναμη για να τροφοδοτεί σωστά την apu σου και να έχεις χαμηλότερα fps από ότι θα έπρεπε,θα πρέπι α σου πεί κάποιος που ξέρει καλύτερα από μητρικές.

Δημοσ.

θέμα εύρους/ταχύτητας μνήμης δεν νομίζω πως παίζει αλλά θέμα χωρητικότητας πρέπει να παίζει και παρουσιάζει αυτά τα συμπτώματα όπως περιέγραψε και ο φίλος πιο πάνω

από σύνδεση είμαστε σίγουρα ok;

επίσης κάποιος να μου εξηγήσει που εμπλέκεται το xbox γιατί το χασα, μιλάμε για τη κονσόλα ή κάποιο πρόγραμμα;

Δημοσ.

Ο Elf εχει δικιο σε αυτα που ειπε χρειαζεσαι διπλασια μνημη και γρηγορη ,εχουν χαμηλη αποδοση οι fm2/fm2+ με μνημες σαν την δικη σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι AMD APU είναι άχρηστες και σαν CPU και σαν GPU

δεν έχουν λόγο ύπαρξης γι'αυτό και κανένας ΔΕΝ τις αγοράζει (έχουν απειροελάχιστο μερίδιο αγοράς παγκοσμιως)

μόνο στο ινσομνια κάποιοι έλεγαν πάρε τέτοια θα παίζεις παιχνίδια

ΥΓ

Μην δινεις λεφτά σε μια αποτυχημένη πλατφόρμα , αν θες να δεις οριακή βελτίωση βάλε dual channel αλλά και και πάλι μην περιμένεις προκοπή.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Συγνωμη δεν το ειχα παρατηρησει αυτο. Σε APU παντα τρεχεις Dual channel με την μεγιστη ταχυτητα των RAM (βλεπεις τι υποστηριζει το motherboard). Υπαρχουν μερικες καρτες γραφικων AMD (DDR3 μνημη παντα) που θα μπορεσουν να τρεξουν Dual Graphics με την iGPU του επεξεργαστη για να παρεις τα μεγιστα.

http://www.amd.com/en-us/innovations/software-technologies/dual-graphics

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...