Προς το περιεχόμενο

Δεν τρέχει το ζεστό νερό (φυσικό αέριο)

_linuslost_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και γω σήμερα δεν έχω καθόλου νερό. Ούτε κρύο ούτε ζεστό. Αλλά άφησα να δουλεύει όλο το βράδυ το καλοριφέρ και ευτυχώς έχω ζέστη. Φακός τάσσομαι δεν επιρεαζεται το αέριο με το γεγονός ότι δεν έχω καθόλου νερό. Μιας και αυτό δεν σταμάτησε να δουλεύει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και γω σήμερα δεν έχω καθόλου νερό. Ούτε κρύο ούτε ζεστό. Αλλά άφησα να δουλεύει όλο το βράδυ το καλοριφέρ και ευτυχώς έχω ζέστη. Φακός τάσσομαι δεν επιρεαζεται το αέριο με το γεγονός ότι δεν έχω καθόλου νερό. Μιας και αυτό δεν σταμάτησε να δουλεύει.

και εγω ολη νυχτα το ειχα και ιδρωσα αστα να πανε...

Και εμείς περιοχή Ανάληψη, σήμερα το πρωί δεν έχουμε καθόλου νερό ούτε ζεστό, ούτε κρύο, αλλά η θέρμανση λειτουργεί κανονικά...

Οι σωλήνες μας είναι ελάχιστα εκτεθειμένοι εκτός (30-40 cm) και είναι και μονωμένοι καθ' όλο το μήκος τους...

Το ότι δεν έχουμε καθόλου νερό προς χρήση μπορεί να σημαίνει ότι λογικά έχει παγώσει η κεντρική παροχή της οικοδομής;

Με πιστολακια δε γινεται.Θελει πιστολι θερμου αερα.Χθες ετσι ξεκολλησα το ζεστο νερο(η βανα ειχε παγωσει μονο) και σημερα και το ζεστο και το κρυο.

Καλημερα.

Να πω επισης παιζει ρολο και η σωληνα.Σε μενα ηταν παγωμενη μονο η βανα σε αλλους μπορει και ολη η σωληνα,δλδ το νερο μεσα της.

Σε μενα στην αλουμινιου δε μπορεσα να κανω κάτι πιθανον ολη παγωσε και το γυρισα στην θερμοκολλητικη.

Σε πολλους πελάτες πάγωσαν τα δοχεια διαστολης.

Παιδιά κι εγώ το έπαθα. Το βράδυ έπιασε -7 στη Λάρισα ( έλα μ**** στον τόπο σου!!) Ξύπνησα σήμερα και δεν έτρεχε καθόλου το ζεστό από καμιά βρύση ενώ η θέρμανση και το κρύο ήταν εντάξει. Εννοείται ο τεχνικός ούτε να απαντήσει στο τηλέφωνο.Το διόρθωσα όμως. Βρήκα ποιοι είναι οι σωλήνες για το νερό από το λέβητα και με το πιστολάκι προσπάθησα να τους ξεπαγώσω και δούλεψε κανονικά. Όλα οκ τώρα.

-9 ολο το βραδυ και -7 τωρα. Δεν ξαναγινε. Εχει κανεις καμια ιδεα τι κανουμε αν παγωσε το πετρελαιο στον καυστηρα? Εννοω στο σωληνακι που οδηγει απο το δοχειο του πετρελαιου στον καυστηρα. Να ριξω καυτο νερο?

εγω τα καταφερα ζεστανα με σεσουαρ κανενα 15' της βανες ανοιξα τον καυστηρα και ζεστανα κυκλοφοριτη και κατι αλλα εξαρτηματα με την πρωτη πηρε μπροστα....20 'μου πηρε...

Αν έχει μόνωση της προκοπής τα συνηθισμένα σημεία που παγώνει είναι στην ένωση της παροχής και στο σημείο που φτάνει στο λέβητα. Εκεί κάτι μπορείς να κάνεις με υπομονή και επιμονή. Αν όμως έχει παγώσει και η σωλήνα τότε υπομονή να ανέβει η θερμοκρασία.

Παιδιά κι εγώ το έπαθα. Το βράδυ έπιασε -7 στη Λάρισα ( έλα μ**** στον τόπο σου!!) Ξύπνησα σήμερα και δεν έτρεχε καθόλου το ζεστό από καμιά βρύση ενώ η θέρμανση και το κρύο ήταν εντάξει. Εννοείται ο τεχνικός ούτε να απαντήσει στο τηλέφωνο.Το διόρθωσα όμως. Βρήκα ποιοι είναι οι σωλήνες για το νερό από το λέβητα και με το πιστολάκι προσπάθησα να τους ξεπαγώσω και δούλεψε κανονικά. Όλα οκ τώρα.

Ολα καλά Λάρισα με λέβητα Baxi συμπυκνώσεως.

Και ζεστό νερό και καλοριφέρ κανονικά.

PS : Εχουν μονώσει και τους σωλήνες εννοείται!

Για να ξεπαγώσει κάποιος τους σωλήνες της οικοδομής, πώς γίνεται; Διότι αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε καθόλου νερό (εκτός από το κλειστό κύκλωμα της θέρμανσης - που βέβαια δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε)...

καλημέρες από την παγωμένη Τούμπα. Επέστρεψα χθες σπίτι μετά από μία εβδομάδα και δεν έχω καθόλου θέρμανση!(ούτε ζεστό νερό εννοείται) έχω εξωτερικό λέβητα ΒΑΧΙ στο μπαλκόνι. Υπάρχει κάποια λύση τουλάχιστον για την θέρμανση????

Προσπαθήστε πρώτα να κάνετε τα παρακάτω και αν δεν ...... τότε  πληρώνετε υδραυλικούς. Εγώ τα κατάφερα αφού πλήρωσα μια φορά υδραυλικό και είδα τι ακριβώς έκανε. Κόστος 30 €. Πήρε λοιπόν φλόγιστρο και ζέστανε προσεκτικά το σημείο από όπου παίρνει νερό ο λέβητας (στην γωνιά μετά την βρύση) .... και έτοιμο. Πήρε 30 €. Την άλλη μέρα τα ίδια. Πήρα όμως το πιστολάκι (είναι πιο σίγουρο γιατί ζεσταίνει σταδιακά και δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσει ο σωλήνας), ζέστανα την γωνιά για 10 περίπου λεπτά και έτοιμο. Βλέπε φωτο

Υπόψιν ότι δεν είχα μόνο ζεστό νερό. Η θέρμανση δούλευε κανονικά

post-427877-0-97390400-1483871058_thumb.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...