Προς το περιεχόμενο

Δεν τρέχει το ζεστό νερό (φυσικό αέριο)

_linuslost_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε ποια περιοχη μενεις?

Ακουγα ενα βουητό για πολυ ωρα. Παιζει να ήταν απο σενα :P

ολυμπιάδος ειμαι 

Ρύθμισε το στην επιλογή "Καλοκαίρι" από το panel. Είναι για να δίνει αποκλειστικά ζεστό νερό στις βρύσες, χωρίς θέρμανση. Προφανώς σε εσένα πάγωσαν οι σωληνώσεις που στέλνουν το ζεστό νερό στα σώματα. Έκλεισες καθόλου τον καυστήρα από χθές το βράδυ;

Συμβουλέψου έναν τεχνικό πριν το ενεργοποιήσεις ξανά, εκτός κι αν ανέβουν οι θερμοκρασίες και είσαι σίγουρος ότι θα έχει λιώσει ο πάγος.

ναι ειχα χαμηλώσει τον θερμοστάτη δυστυχώς,τώρα το έκλεισα εντελώς δε γινόταν κάτι κ ακουγόταν πολύ δυνατά.Ευχαριστώ πάντως! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ολυμπιάδος ειμαι 

ναι ειχα χαμηλώσει τον θερμοστάτη δυστυχώς,τώρα το έκλεισα εντελώς δε γινόταν κάτι κ ακουγόταν πολύ δυνατά.Ευχαριστώ πάντως! 

στο ποσο τον εχεις τον θερμοστατη ;

Ωραιος ερώτηση, αν τελικά τρέξει νερό μετά τι κάνουμε για να συνέχισει να τρέχει; ιδού η απορία.

αφήνεις την βρύση με το ζεστό νερό να τρέχει ίσα ίσα να στάζει για να μην ξαναπαγώσει και χρειαστεί όλη αυτή η μανούρα

• Like 1

τωρα το έκλεισα τελείως γτ ακουγόταν δυνατά 

υπομονη μηπως βγει ηλιος αυριο...πριν ημουν ολυμπιαδος εγραφε -8 !

αφήνεις την βρύση με το ζεστό νερό να τρέχει ίσα ίσα να στάζει για να μην ξαναπαγώσει και χρειαστεί όλη αυτή η μανούρα

θα προσπαθησω να το κανω με πιστολακι αυριο γιατι τωρα κοιμουνται τα μικρα και οι γειτονες!

Αλλιως σκεφτομαι να βαλω τον atlantic για κανα μισαωρο πανω του να το χτυπαει μπας και γινει κατι !

Σαββατοκύριακο δεν θα βρει κανένα!!

αν είναι ιδιώτης (και όχι εταιρεία) μπορεί να τον βρει και να έρθει.

Στη χειρότερη ας δει στον καυστήρα μήπως έχει καμιά ένδειξη σφάλματος (κόκκινο φως κτλ)

αν είναι ιδιώτης (και όχι εταιρεία) μπορεί να τον βρει και να έρθει.

Στη χειρότερη ας δει στον καυστήρα μήπως έχει καμιά ένδειξη σφάλματος (κόκκινο φως κτλ)

μα εχω φιλο ιδιωτη ρε συ ,δεν ερχεται με τιποτα ουτε σε εμενα...ασε που ειναι κρυωμενος-δεν κουνιεται λεει απο δευτερα.

Εγω το εβαλα στους 19 οποτε αν παει να παγωσει θα αναψει και τελος, τι να κανουμε θα μας τα παρει η εταιρια..

μα εχω φιλο ιδιωτη ρε συ ,δεν ερχεται με τιποτα ουτε σε εμενα...ασε που ειναι κρυωμενος-δεν κουνιεται λεει απο δευτερα.

Εγω το εβαλα στους 19 οποτε αν παει να παγωσει θα αναψει και τελος, τι να κανουμε θα μας τα παρει η εταιρια..

προσωπικά στην Αθήνα που έχουμε ιδιώτη όποτε τον έχουμε χρειαστεί έχει έρθει.

τι να κάνεις.. πέσαμε στην περίπτωση κύμα κακοκαιρίας και ΣΚ

• Like 1

προσωπικά στην Αθήνα που έχουμε ιδιώτη όποτε τον έχουμε χρειαστεί έχει έρθει.

τι να κάνεις.. πέσαμε στην περίπτωση κύμα κακοκαιρίας και ΣΚ

Εμ γκαντεμιά σε όλο το μεγαλείο, ίσως έβγαζαν και φράγκα οι τύποι αλλά δεν κουνιούνται. Εξάλλου στο τηλέφωνο μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ότι μπορώ μόνος.

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, δεν έχετε ζεστό νερό, ενώ κρύο κανονικά.

Εγώ δεν έχω καθόλου νερό (ζεστό ή κρύο), ο λέβητας του αερίου λειτουργεί κανονικά και δουλεύουν τα καλοριφέρ.

Το δικό μου θέμα είναι διαφορετικό;

Εγώ ποιον σωλήνα θα έπρεπε να ανεβάσω θερμοκρασία για να ξεπαγώσει; Μπερδεύτηκα και δεν γίνεται να μην έχεις νερό 2η μέρα.

απο περιεργεια,μεχρι ποσα θα δινατε σε καποιον για να επιλυσει το προβλημα το σημερινο;μιλαω μονο για ξεπαγωμα,οχι για καινουρια μονωση...

απο περιεργεια,μεχρι ποσα θα δινατε σε καποιον για να επιλυσει το προβλημα το σημερινο;μιλαω μονο για ξεπαγωμα,οχι για καινουρια μονωση...

Αφού το κάνεις κ μόνος γιστι να δώσεις ; αν δεν μπορείς μόνος ; μέχρι 20 δεν αξίζει παραπάνω.. Βάλε όμως 20 ευρώ επί 50 σπίτια; γιατί λογικά ο μάστορσς θα ξέρει ακριβώς τι να κάνει.

ΟΥΘ? που το θυμήθηκες Χαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα. Πάντως και στο φβ που βλέπω πολύς κόσμος έκανε μπάνιο με κατσαρόλα...

αι καλά, πότε άλλαξε όνομα κι έγινε ΕΥΑΘ;

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, δεν έχετε ζεστό νερό, ενώ κρύο κανονικά.

Εγώ δεν έχω καθόλου νερό (ζεστό ή κρύο), ο λέβητας του αερίου λειτουργεί κανονικά και δουλεύουν τα καλοριφέρ.

Το δικό μου θέμα είναι διαφορετικό;

Εγώ ποιον σωλήνα θα έπρεπε να ανεβάσω θερμοκρασία για να ξεπαγώσει; Μπερδεύτηκα και δεν γίνεται να μην έχεις νερό 2η μέρα.

Το τρεχούμενο νερό παγώνει στους -7C, αλλά άμα παγώσει λιώνει στους 0C. Λογικά σου πάγωσαν οι εξωτερικοί σωλήνες του νερού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...