lary7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 1 ωρα φαγαμε στην ταρατσα 5οροφης να ξεπαγωσουμε σωληνες απο θερμοσιφωνα.Τερμα αμονωνοι, αποσυνδεση απο ηλιακο, κουλουριασμα και βαλσιμο σε λεκανη με ζεστο νερο. Πιστολακια δεν εκαναν δουλεια, οποτε επιστρατευτηκαν τα μεγαλα μεσα, ο παγος με ζεστο νερο λιωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εμένα παιδιά δεν ανάβουν ούτε τα καλοριφέρ, ούτε και το ζεστό τρέχει, επίσης δεν μπορώ να γυρίσω καν τις πεταλούδες από τον λέβητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 1 ωρα φαγαμε στην ταρατσα 5οροφης να ξεπαγωσουμε σωληνες απο θερμοσιφωνα.Τερμα αμονωνοι, αποσυνδεση απο ηλιακο, κουλουριασμα και βαλσιμο σε λεκανη με ζεστο νερο. Πιστολακια δεν εκαναν δουλεια, οποτε επιστρατευτηκαν τα μεγαλα μεσα, ο παγος με ζεστο νερο λιωνει. θεσσαλονικη ; Δηλαδη πλεον εχεις και ζεστο νερο ; Για πες ακριβως διαδικασια να το κανω το πρωι γιατι τωρα αστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computeras13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Η λύση με το πιστολάκι μου έπαιξε (είχα περίπου 15 λεπτά στην βεράντα) αλλά μόνο για το ζεστό νερό. Το καλοριφέρ δυστυχώς δεν μας έκανε την χάρη. Είχαμε ανοιχτή την βρύση στο ζεστό και με το πιστολάκι προσπαθούσα να ζεστάνω την παροχή νερού που πάει στον λέβητα καθ' όλο το μήκος την ("μονωμένο" και μη). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ο Πάγος λιώνει με ζεστό νερό οκ... Το θέμα είναι μην σπάσει καμία σωλήνωση και τότε θέλουμε 500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnimolly Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Έχω ζεστό νερό,δεν εχω θέρμανση απο το πρωι κ εδω κ κατι ωρες βουίζει δυνατά ο καυστήρας τι να κανω; να το κλείσω τελειως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καταλαβα.ολη η πολη θα αφησει τις βρυσες να τρεχουν.απο δευτερα κόβεται το νερο με τοση λειψυδρία. Και οι λογαριασμοι ΟΥΘ στον θεο... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2017 από μπιπ μπιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ΟΥΘ? που το θυμήθηκες Χαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα. Πάντως και στο φβ που βλέπω πολύς κόσμος έκανε μπάνιο με κατσαρόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Έχω ζεστό νερό,δεν εχω θέρμανση απο το πρωι κ εδω κ κατι ωρες βουίζει δυνατά ο καυστήρας τι να κανω; να το κλείσω τελειως σε ποια περιοχη μενεις? Ακουγα ενα βουητό για πολυ ωρα. Παιζει να ήταν απο σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Έχω ζεστό νερό,δεν εχω θέρμανση απο το πρωι κ εδω κ κατι ωρες βουίζει δυνατά ο καυστήρας τι να κανω; να το κλείσω τελειως Ρύθμισε το στην επιλογή "Καλοκαίρι" από το panel. Είναι για να δίνει αποκλειστικά ζεστό νερό στις βρύσες, χωρίς θέρμανση. Προφανώς σε εσένα πάγωσαν οι σωληνώσεις που στέλνουν το ζεστό νερό στα σώματα. Έκλεισες καθόλου τον καυστήρα από χθές το βράδυ; Συμβουλέψου έναν τεχνικό πριν το ενεργοποιήσεις ξανά, εκτός κι αν ανέβουν οι θερμοκρασίες και είσαι σίγουρος ότι θα έχει λιώσει ο πάγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Πάντως και το φλόγιστρο-καμινέτο δουλεύει στις σωλήνες υπό την προυπόθεση ότι τις ζεσταίνουμε ομοιόμορφα και δεν έχουν μόνωση πάνω τους. Δεν κάνουμε γιωτομπαλιές κρατώντας το φλόγιστρο σε ένα σημείο. Του αλλάζουμε θέση συνεχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Έχω ζεστό νερό,δεν εχω θέρμανση απο το πρωι κ εδω κ κατι ωρες βουίζει δυνατά ο καυστήρας τι να κανω; να το κλείσω τελειως μάλλον με το συντηρητή πρέπει να μιλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 μάλλον με το συντηρητή πρέπει να μιλήσεις. Σαββατοκύριακο δεν θα βρει κανένα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delistelios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα και από εμένα, λοιπόν και εγώ παθών μένω αρετσού θεσσαλονίκη και από το πρωί δεν είχα ζεστό νερό αλλά ευτυχώς λειτουργούσε κανονικά ο καυστήρας(φυσικό αέριο). Η λύση ήρθε αφού ζέστανα τους δύο σωλήνες που φέρνουν το νερό στον καυστήρα με ένα θερμοπίστολο για κανά 20λεπτο. Προσοχή μόνο το θερμοπίστολο να έχει απόσταση από τους σωλήνες κανά 10cm και να τους ζεσταίνεται σε όλο το μήκος τους και όχι σε ένα σημείο, εννοείται η διαδικασία αυτή γίνεται με μια βρύση ανοιχτή για να δούμε πότε θα έρθει το νερό και θα παραμείνει ανοιχτή έστω και λίγο για να μην ξαναπαγώσει ο σώληνας. Οι δύο σωλήνες του νερού,(ο ένας είναι αυτός που πάει στο λέβητα και ο άλλος η επιστροφή,δηλαδή αυτός που φέρνει το ζεστό νερό στο σπίτι) είναι οι πιο μικροί σε διάμετρο από τους σωλήνες της παροχής του αερίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα και από εμένα, λοιπόν και εγώ παθών μένω αρετσού θεσσαλονίκη και από το πρωί δεν είχα ζεστό νερό αλλά ευτυχώς λειτουργούσε κανονικά ο καυστήρας(φυσικό αέριο). Η λύση ήρθε αφού ζέστανα τους δύο σωλήνες που φέρνουν το νερό στον καυστήρα με ένα θερμοπίστολο για κανά 20λεπτο. Προσοχή μόνο το θερμοπίστολο να έχει απόσταση από τους σωλήνες κανά 10cm και να τους ζεσταίνεται σε όλο το μήκος τους και όχι σε ένα σημείο, εννοείται η διαδικασία αυτή γίνεται με μια βρύση ανοιχτή για να δούμε πότε θα έρθει το νερό και θα παραμείνει ανοιχτή έστω και λίγο για να μην ξαναπαγώσει ο σώληνας. Οι δύο σωλήνες του νερού,(ο ένας είναι αυτός που πάει στο λέβητα και ο άλλος η επιστροφή,δηλαδή αυτός που φέρνει το ζεστό νερό στο σπίτι) είναι οι πιο μικροί σε διάμετρο από τους σωλήνες της παροχής του αερίου. Ωραιος ερώτηση, αν τελικά τρέξει νερό μετά τι κάνουμε για να συνέχισει να τρέχει; ιδού η απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα