skiabox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εδω συκιες θεσαλονικη εχω και ζεστο νερο και θερμανση στο σπιτι κανονικα!Το μηχανημα ειναι της baxi και ειναι στην ταρατσα σε σπιτακι. Και εγώ με baxi συμπυκνώσεως όλα καλά(Λάρισα)!
Ishmael Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σύμφωνα με ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την αντιμετώπιση του ζητήματος, μπορούν οι καταναλωτές να προχωρούν στις εξής ενέργειες: 1 2 •Να απευθύνονται στον εγκαταστάτη – υδραυλικό τους για να ελέγξει την εγκατάσταση•Να αφήνουν ανοικτή μία βρύση να στάζει ώστε να υπάρχει συνεχόμενη ροή νερού•Να εκτελούν ενέργειες για να θερμάνουν τις παγωμένες υδραυλικές σωληνώσεις νερού σύμφωνα με τις οδηγίες του εγκαταστάτη – υδραυλικού τους Όπως πολλοί συνειδητοποίησαν σήμερα, η θέρμανση με κομπρέσα, πιστολάκι, βραστό νερό, καλοριφέρ ή πετσέτες μουλιασμένες σε ζεστό νερό είναι χάσιμο χρόνου. Πιο σωστό είναι να κρατήσεις τη βρύση (ειδικά αν τρέχει έστω και λίγο νερό στο ζεστό) ανοιχτή ώστε να ρέει νερό μέσα από την παγωμένη περιοχή. Το τρεχούμενο νερό συμβάλλει στο λιώσιμο του πάγου στο σωλήνα. Οι ειλικρινείς γνώστες παραδέχονται στους πελάτες ότι εφόσον έχει παγώσει πλήρως ο σωλήνας, δηλαδή δεν βγαίνει σταγόνα από τη βρύση, ο πάγος θα λιώσει όταν επιστρέψει η θερμοκρασία στο φυσικό της επίπεδο, δηλαδή την Τετάρτη. Άντε να βρεις εγκαταστατή - υδραυλικό όταν το πρόβλημα είναι μαζικό. Τυχεροί όσοι έχουν θερμοσίφωνα. 1
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ με baxi συμπυκνώσεως όλα καλά(Λάρισα)! ρε παιδια τι θερμοκρασια εχετε στη βρυση ; το εβαλα τωρα στους 50. Μηπως παιζει ρολο αυτο ;;;
d_gkal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 εριξες νερο ζεστο ; Θεσσαλονικη εισαι ;Δεν εριξα. Φοβαμαι μη σπασει κατι
skiabox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ρε παιδια τι θερμοκρασια εχετε στη βρυση ; το εβαλα τωρα στους 50. Μηπως παιζει ρολο αυτο ;;; Ο baxi έχει μέσα δικό του θερμόμετρο (το λέει και το manual). Φαντάζομαι ότι όταν πλησιάσει η θερμοκρασία και εδώ στη Λάρισα τους -7 ότι θα ξεκινήσει μόνος του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ με baxi συμπυκνώσεως όλα καλά(Λάρισα)! Με διαφορά θερμοκρασίας 2-3 βαθμούς όμως
Krooket Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ με baxi συμπυκνώσεως όλα καλά(Λάρισα)! και 'γω με τον ίδιο, η θέρμανση κανονικά καλά αλλά χωρίς ζεστό νερό.
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μόλις μίλησα με τον δικό μου τεχνικό, λύση δεν υπάρχει, ίσως γίνει με πιστολάκι αλλά πάλι θα παγώσει, πρέπει να έχεις συνέχεια ανοιχτή βρύση. Άρα τζίφος.
myst77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ρε παιδιά SOS! μένω εκτός θεσσαλονίκης, ψηλά. Δεν έχω καθόλου νερό ενώ οι γείτονες που παίρνουν από την ίδια παροχή έχουν.Έριξα ζεστό νερό στο σωλήνα στα ρολόγια του νερού και μετά τον κάλυψα με το μονοτικό αφρολέξ και άφησα ανοιχτή τη βρύση.Άρχισαν να στάζουν σταγόνες εδώ και δυο ώρες, κάποια στιγμή ήταν πιο έντονες αλλά δεν γίνεται τιποτα Δεν έχω βρει άλλο φρεάτιο που να περνάει ο σωλήνας και να φτάνει στο κτήριο του συγκροτήματος που μένω.Μπορώ να κάνω κάτι για να επανέλθει;Εχουμε και μωρο γαμωτο
Tigran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε αυτό με τις ζεστές πετσέτες. Βράζεις νερό, βουτάς μέσα τις πετσέτες και τις τυλίγεις γύρω από το σωλήνα στα ρολόγια. Προσοχή! Αν έχει μονωτικό υλικό ο σωλήνας γύρω-γύρω (σαν αυτό που πόσταρε ο Thresh σε προηγούμενη σελίδα) τότε καλύτερα να μην το δοκιμάσεις. Υπάρχει περίπτωση να ρημάξεις το μονωτικό υλικό. Κάποιος να είναι στο σπίτι την ίδια στιγμή και να έχεις αφήσει μια βρύση ανοιχτή στο φουλ. Κατά προτίμηση αυτήν με την μεγαλύτερη πίεση. Αν ο πάγος είναι στο κομμάτι μέσα στο χώρο των ρολογιών, έχεις μια ελπίδα. Αν είναι κάπου ενδιάμεσα, δύσκολα τα πράγματα. :/ ΠΡΟΣΟΧΗ (SOS): Αν έχει πιάσει πολύ πάγο, ρίχνοντας πάνω καυτή επιφάνεια(πετσέτα κτλ.), λόγω της απότομης διαφοράς θερμοκρασίας υπάρχει περίπτωση να ραγίσει ο σωλήνας. Το κάνεις με δικό σου ρίσκο αποκλειστικά! Δεν έχεις κάποιον γνωστό υδραυλικό να τον συμβουλευτείς ή να περάσει να το τσεκάρει; Εγώ αυτό θα πρότεινα σαν πρώτη λύση!
arkoudos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εμένα τελικά μου είπαν πως θα περιμένουμε το νερό να ξεπαγώσει και μετά θα αντικαταστήσουν το σωλήνα (τώρα δεν γίνεται τίποτα). Επειδή είμαι γκασμάς, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. ¨Εχουμε θερμοσίφωνα στο σπίτι, τον οποίο έχουμε κλειστό μιας και είχαμε αέριο. Με βάση τη φωτογραφία, τι βάνες να ανοίξω για να δουλέψει αυτό το πράγμα;
skiabox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά ο Baxi στάζει σιγά σιγά στην έξοδο. Πρέπει να είναι το σύστημα αυτοάμυνας στο κρύο.
saxos55 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εμένα τελικά μου είπαν πως θα περιμένουμε το νερό να ξεπαγώσει και μετά θα αντικαταστήσουν το σωλήνα (τώρα δεν γίνεται τίποτα). Επειδή είμαι γκασμάς, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. ¨Εχουμε θερμοσίφωνα στο σπίτι, τον οποίο έχουμε κλειστό μιας και είχαμε αέριο. Με βάση τη φωτογραφία, τι βάνες να ανοίξω για να δουλέψει αυτό το πράγμα; Όπως είναι στη φωτογραφία: Κλείνεις την αριστερή κόκκινη (είναι το ζεστό που [δεν] έρχεται από το λέβητα) Ανοίγεις τη μικρή μεσαία κόκκινη (είναι το ζεστό που έρχεται από το θερμοσίφωνα) Αφήνεις όπως είναι ανοιχτή τη δεξιά κόκκινη Την ασημένια δεν την πειράζεις, την αφήνεις ανοιχτή (είναι η παροχή κρύου νερού προς το θερμοσίφωνα) 5
arkoudos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Όπως είναι στη φωτογραφία: Κλείνεις την αριστερή κόκκινη (είναι το ζεστό που [δεν] έρχεται από το λέβητα) Ανοίγεις τη μικρή μεσαία κόκκινη (είναι το ζεστό που έρχεται από το θερμοσίφωνα) Αφήνεις όπως είναι ανοιχτή τη δεξιά κόκκινη Την ασημένια δεν την πειράζεις, την αφήνεις ανοιχτή (είναι η παροχή κρύου νερού προς το θερμοσίφωνα) Η γυναίκα μου (και τα νεύρα μου) σε ευχαριστούν! 1
mylo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ Θεσσαλονίκη και ζεστό νερό γιοκ. μπάνιο με τον βραστυρα έκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα