normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Θέλει προσοχή παιδιά, εμάς έσπασε ο σωλήνας του νερού από το κρύο (καλά μιλάμε για φοβερή εγκατάσταση). Φυσικά έγινε τώρα και άντε να βρεις τεχνικό Θεσσαλονίκη (αν κανείς ξέρει κανέναν που δουλεύει τέτοια μέρα/ώρα να το πει, θα τα σκάσω τι να κάνω). εχω εναν στον στελνω πριβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krooket Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Θέλει προσοχή παιδιά, εμάς έσπασε ο σωλήνας του νερού από το κρύο (καλά μιλάμε για φοβερή εγκατάσταση). Φυσικά έγινε τώρα και άντε να βρεις τεχνικό Θεσσαλονίκη (αν κανείς ξέρει κανέναν που δουλεύει τέτοια μέρα/ώρα να το πει, θα τα σκάσω τι να κάνω). Αν βρεις, ρώτα τον και καμιά συμβουλή για μας που δεν έχουμε ζεστό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αν βρεις, ρώτα τον και καμιά συμβουλή για μας που δεν έχουμε ζεστό... Πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου σε μια εταιρία στην Καλαμαριά, δεν υπάρχει λύση εφόσον ο σωλήνας είναι έξω,λογικα δεν έχουν καλή μόνωση ( της λούτσας) κλασικά Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krooket Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου σε μια εταιρία στην Καλαμαριά, δεν υπάρχει λύση εφόσον ο σωλήνας είναι έξω,λογικα δεν έχουν καλή μόνωση ( της λούτσας) κλασικά Ελλάδα. Οκ, ευχαριστώ. Και σε μένα μονωμένα είναι με το λευκό το περίβλημα δεν κατάλαβα πως έγινε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Οκ, ευχαριστώ. Και σε μένα μονωμένα είναι με το λευκό το περίβλημα δεν κατάλαβα πως έγινε... ε τι πως εγινε βαζουν τις πλακας υλικο αφου ο αλλος λεει σουηδια με -20 και ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Το μονωτικό υλικό αν προσέξετε δεν καλύπτει όλα τα σημεία. Τουλάχιστον όχι σε εμένα. Π.χ. οι γωνίες δεν έχουν, όπως δεν έχει και στο σημείο που ενώνεται ο σωλήνας με την αντλία. Δεν χρειάζεται αν πιάσει πάγος σε όλη τη σωλήνωση για να "μπλοκάρει". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Το μονωτικό υλικό αν προσέξετε δεν καλύπτει όλα τα σημεία. Τουλάχιστον όχι σε εμένα. Π.χ. οι γωνίες δεν έχουν, όπως δεν έχει και στο σημείο που ενώνεται ο σωλήνας με την αντλία. Δεν χρειάζεται αν πιάσει πάγος σε όλη τη σωλήνωση για να "μπλοκάρει". εγω κρυωνω δεν βγαινω καν να το δω...το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα ; Τα μωρα θελουν μπανιο , πρεπει να βρεθει λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αφήστε μια βρύση να τρέχει λίγο (κάτι παραπάνω από στάξιμο) για να μην παγώσουν οι σωλήνες το βράδυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 παιδιά μια συμβουλή αν έχετε ηλιακό σκεπάστε τον μην πάθει καμιά ζημιά με το ψύχος αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ρε παιδια... μονωση δεν βαλανε στις εγκαταστασεις σας? Και γω με εξωτερικο λεβητακι ειμαι στην θεσ/νικη και ολα παιζουν μια χαρα.Τι διαολο.... ολη η πολη την πάτησε ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ρε παιδια... μονωση δεν βαλανε στις εγκαταστασεις σας? Και γω με εξωτερικο λεβητακι ειμαι στην θεσ/νικη και ολα παιζουν μια χαρα.Τι διαολο.... ολη η πολη την πάτησε ετσι? βαλανε του λουτσου...χεχε...σημερα εγινε ρε συ , τοσες ημερες ηταν μια χαρα , το θεμα ειναι ποσες θα ειμαστε βρωμικοι.... εγω κανω 2 φορες την ημερα εχω ηδη θεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Η δικαιολογία των εργολάβων είναι ότι δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, μέχρι που κάνει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Χαλια μαυρα.... Κατι έσπασε σε μενα. Τρέξανε νερα και παγωσανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Χαλια μαυρα.... Κατι έσπασε σε μενα. Τρέξανε νερα και παγωσανε εριξες νερο ζεστο ; Θεσσαλονικη εισαι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgianis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δείτε και αυτό. http://voria.gr/article/choris-zesto-nero-nikokiria-sti-thessaloniki---ti-prepi-na-kanete?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα