normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Θέλει προσοχή παιδιά, εμάς έσπασε ο σωλήνας του νερού από το κρύο (καλά μιλάμε για φοβερή εγκατάσταση). Φυσικά έγινε τώρα και άντε να βρεις τεχνικό Θεσσαλονίκη (αν κανείς ξέρει κανέναν που δουλεύει τέτοια μέρα/ώρα να το πει, θα τα σκάσω τι να κάνω). εχω εναν στον στελνω πριβε
Krooket Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Θέλει προσοχή παιδιά, εμάς έσπασε ο σωλήνας του νερού από το κρύο (καλά μιλάμε για φοβερή εγκατάσταση). Φυσικά έγινε τώρα και άντε να βρεις τεχνικό Θεσσαλονίκη (αν κανείς ξέρει κανέναν που δουλεύει τέτοια μέρα/ώρα να το πει, θα τα σκάσω τι να κάνω). Αν βρεις, ρώτα τον και καμιά συμβουλή για μας που δεν έχουμε ζεστό...
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αν βρεις, ρώτα τον και καμιά συμβουλή για μας που δεν έχουμε ζεστό... Πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου σε μια εταιρία στην Καλαμαριά, δεν υπάρχει λύση εφόσον ο σωλήνας είναι έξω,λογικα δεν έχουν καλή μόνωση ( της λούτσας) κλασικά Ελλάδα.
Krooket Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου σε μια εταιρία στην Καλαμαριά, δεν υπάρχει λύση εφόσον ο σωλήνας είναι έξω,λογικα δεν έχουν καλή μόνωση ( της λούτσας) κλασικά Ελλάδα. Οκ, ευχαριστώ. Και σε μένα μονωμένα είναι με το λευκό το περίβλημα δεν κατάλαβα πως έγινε... 1
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Οκ, ευχαριστώ. Και σε μένα μονωμένα είναι με το λευκό το περίβλημα δεν κατάλαβα πως έγινε... ε τι πως εγινε βαζουν τις πλακας υλικο αφου ο αλλος λεει σουηδια με -20 και ολα καλα.
Tigran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Το μονωτικό υλικό αν προσέξετε δεν καλύπτει όλα τα σημεία. Τουλάχιστον όχι σε εμένα. Π.χ. οι γωνίες δεν έχουν, όπως δεν έχει και στο σημείο που ενώνεται ο σωλήνας με την αντλία. Δεν χρειάζεται αν πιάσει πάγος σε όλη τη σωλήνωση για να "μπλοκάρει". 1
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Το μονωτικό υλικό αν προσέξετε δεν καλύπτει όλα τα σημεία. Τουλάχιστον όχι σε εμένα. Π.χ. οι γωνίες δεν έχουν, όπως δεν έχει και στο σημείο που ενώνεται ο σωλήνας με την αντλία. Δεν χρειάζεται αν πιάσει πάγος σε όλη τη σωλήνωση για να "μπλοκάρει". εγω κρυωνω δεν βγαινω καν να το δω...το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα ; Τα μωρα θελουν μπανιο , πρεπει να βρεθει λυση.
michael92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αφήστε μια βρύση να τρέχει λίγο (κάτι παραπάνω από στάξιμο) για να μην παγώσουν οι σωλήνες το βράδυ. 1
PETROS13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 παιδιά μια συμβουλή αν έχετε ηλιακό σκεπάστε τον μην πάθει καμιά ζημιά με το ψύχος αυτό
TheAccountant Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ρε παιδια... μονωση δεν βαλανε στις εγκαταστασεις σας? Και γω με εξωτερικο λεβητακι ειμαι στην θεσ/νικη και ολα παιζουν μια χαρα.Τι διαολο.... ολη η πολη την πάτησε ετσι?
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ρε παιδια... μονωση δεν βαλανε στις εγκαταστασεις σας? Και γω με εξωτερικο λεβητακι ειμαι στην θεσ/νικη και ολα παιζουν μια χαρα.Τι διαολο.... ολη η πολη την πάτησε ετσι? βαλανε του λουτσου...χεχε...σημερα εγινε ρε συ , τοσες ημερες ηταν μια χαρα , το θεμα ειναι ποσες θα ειμαστε βρωμικοι.... εγω κανω 2 φορες την ημερα εχω ηδη θεμα!
michael92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Η δικαιολογία των εργολάβων είναι ότι δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, μέχρι που κάνει. 4
d_gkal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Χαλια μαυρα.... Κατι έσπασε σε μενα. Τρέξανε νερα και παγωσανε
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Χαλια μαυρα.... Κατι έσπασε σε μενα. Τρέξανε νερα και παγωσανε εριξες νερο ζεστο ; Θεσσαλονικη εισαι ;
bgianis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δείτε και αυτό. http://voria.gr/article/choris-zesto-nero-nikokiria-sti-thessaloniki---ti-prepi-na-kanete?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα