Προς το περιεχόμενο

Δεν τρέχει το ζεστό νερό (φυσικό αέριο)

_linuslost_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια από τα ίδια :D

Θέρμανση υπάρχει

Κρύο νερό τρέχει κανονικά

Ζεστό γιόκ

Είναι και σε μένα εξωτερικοί οι σωλήνες (αν και καλύπτονται από ένα μονωτικό υλικό [λέμε τώρα]). Διάβασα στο ιντερνετ ότι μια λύση είναι να αφήσεις μια βρύση ανοιχτή (στο ζεστό) και με ένα σεσουάρ να ζεστάνεις το σωλήνα σιγά-σιγά μέχρι να φτάσεις στην αντλία. Το δοκίμασα λίγο, δεν έπιασε και το παράτησα.

Δεν βγάζει και λίγο ήλιο ρε γαμώτο. 10 λεπτάκια να λιώσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά εμένα δεν τρέχει ζεστό νερό αλλά δεν δουλεύουν ούτε τα καλοριφέρ, καθόλου ζέστη... Κοίταξα έξω και το καυστήρα, όλα φαίνονται νορμάλ. Γίνεται τα παγώσουν όλα και να μην λειτουργεί τίποτα; Συνέβη σε κάποιον αλλό αυτό; Επίσης χθες κατα τις 2 τα μεσάνυχτα τα είχα ανοιχτά και σήμερα το πρωί δεν δουλεύουν καθόλου...

Πιθανώς να έχει παγώσει ο σωλήνας που φέρνει νερό (κρύο) στην αντλία. Λογικά θα σου βγάζει και ένδειξη ο καυστήρας στο panel για αναπλήρωση και θα είναι σε standby.

Για όσους δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, μην κλείσετε σε καμία περίπτωση τον καυστήρα και το βράδυ καλό είναι να αφήσετε μια βρύση να τρέχει στο ζεστό, έστω και με χαμηλή ροή.

Πιθανώς να έχει παγώσει ο σωλήνας που φέρνει νερό (κρύο) στην αντλία. Λογικά θα σου βγάζει και ένδειξη ο καυστήρας στο panel για αναπλήρωση και θα είναι σε standby.

Για όσους δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, μην κλείσετε σε καμία περίπτωση τον καυστήρα και το βράδυ καλό είναι να αφήσετε μια βρύση να τρέχει στο ζεστό, έστω και με χαμηλή ροή.

Αυτό που λες πρέπει να έχει γίνει, παίρνω και στο κέντρο εξυπηρέτησης αλλά δεν το σηκώνει κανείς...με βλέπω τρεις μέρες χωρίς θέρμανση. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Κι εγώ το ίδιο έπαθα το πρωί. Έριξα σε μια πετσέτα ζεστό (όχι καυτό) νερό και τύλιξα τον σωλήνα του ζεστού νερού στο λεβητακι που είχε παγώσει. Άνοιξα τις βρύσες στο ζεστό και σε 3 λεπτά τρεξανε όλες. Προσοχη οχι καυτό νερό σε σωλήνα παγωμένο θα σπάσει.

• Like 4

Εμάς όταν βάλαμε το λέβητα φυσικού αερίου μας είπανε ότι ξεκινάει μόνος του για να μην παγωσει!

Και νόμιζα πως κόλλησε ο δικός μου χθες βράδυ, κατά τις 6 σκάγαμε στη ζέστη στο σπίτι, είχε πιάσει 22 βαθμούς και δεν έλεγε να κλείσει, ενώ είχα ρυθμίσει το θερμοστάτη στους 18. Έστρωσε με ένα reboot.

Ήρθαν οι τεχνικοί πριν, τπτ δεν μπορεί να γίνει για το ζεστό νερό... Μόνο με πιστολάκι την σωλήνα του ζεστού νερού μήπως και ξεπαγωσει. Τα καλοριφέρ να τα έχουμε όσο γίνεται ανοιχτά να μην παγώσουν και αυτά.

Ήρθαν οι τεχνικοί πριν, τπτ δεν μπορεί να γίνει για το ζεστό νερό... Μόνο με πιστολάκι την σωλήνα του ζεστού νερού μήπως και ξεπαγωσει. Τα καλοριφέρ να τα έχουμε όσο γίνεται ανοιχτά να μην παγώσουν και αυτά.

Σας είπαν Δηλσδη 24 ώρες ανοιχτό το καλοριφέρ; θα βρωμισουμε.

Σε καμία περίπτωση μην κλείσετε καλοριφέρ γιατί θα συνεχιστούν αυτές οι θερμοκρασίες. Αν αφήσω την βάνα στο ζεστό ανοιχτή υπάρχει περίπτωση να σπάσει ο σωλήνας απ' το σοκ θερμοκρασιών (όταν και αν έρθει νερό ζεστό);

Παιδιά Ευόσμος Θεσσαλονίκη και εγώ έχω θέμα με το ζεστό νερό... Δεν τρέχει... Το κρύο όμως κανονικά όπως και η θέρμανση δουλεύει σταθερά. Υπομονή τώρα... Τι να κάνουμε... Μπάνιο σε καμία βδομάδα :-p

• Like 1

Σε καμία περίπτωση μην κλείσετε καλοριφέρ γιατί θα συνεχιστούν αυτές οι θερμοκρασίες. Αν αφήσω την βάνα στο ζεστό ανοιχτή υπάρχει περίπτωση να σπάσει ο σωλήνας απ' το σοκ θερμοκρασιών (όταν και αν έρθει νερό ζεστό);

Θα μας έρθει κάνα 500αρι

Ναι δεν χρειάζεται να το έχουμε στους 20+ όλη τη μέρα, απλά αντί να το κλείνεις το βάζεις σε μια χαμηλότερη θερμοκρασία. 

Πληροφοριακά εγώ το είχα στους 15 όλο το βράδυ και πάλι έγινε η ζημιά. Μάλλον επειδή οι σωληνώσεις είναι έξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...