Ishmael Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τι να κάνω ώστε να ανεβάσω την πίεση του λέβητα? SOS. Κωνσταντίνα.Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Καραπινίδης, γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Εργολάβων Υδραυλικών Θεσσαλονίκης, είναι ο μόνος που μίλησε σωστά για το θέμα οπότε είναι ό,τι πιο αξιόπιστο στην πόλη. Στην ιστοσελίδα της εταιρίας του μπορείς να βρεις στοιχεία επικοινωνίας. 2
Eirina32 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα.. ειμαι φοιτητρια και μου ετυχε αρχικα να σπασει ενα κομματι του σωληνα στο λεβητα εξω με το που ηρθα .. την ιδια μερα ηρθε ο υδραυλικος και μου το εφτιαξε.. φυσικα δεν ειχα ζεστο νερο ουτε αεριο (θερμανση) τωρα .. ξαφνικα ο λεβητας που δειχνει εξω κατι λαμπακια κοκκινο και πρασινο δειχνει το πρασινο να αναβοσβηνει και ακουγεται ενας συνεχομενος σπαστικος θορυβος και απο τους σωληνες.. ειλικρινα εχω χεστει απο το φοβο μου και επειδη ειναι αργα δεν ξερω τι να κανω.. πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν ξεπαγωνουν μαλλον οι σωληνωσεις..τι να κανω τετοια ωρα; να φωναξω παλι τον υδραυλικο αυριο το πρωι; SOS Ειρήνη. Θεσσαλονίκη
krami Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Γράφω σε σας γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχουμε και μεις εξωτερικό λέβητα φυσικού αερίου και ξαφνικά σταμάτησε να τρέχει κλασικά, όπως σε όλους, το ζεστό νερό. Λόγω του ότι είμαι απίστευτα πειραχτήρι και άμα δεν βάλω χέρι στο πρόβλημα ,θα σκάσω, κατάφερα γυρνώντας ένα κουμπί να ρίξω την πίεση του λέβητα στο μηδέν με αποτέλεσμα να σταματήσει να δουλεύει και η θέρμανση. Απο την επόμενη μέρα, προσπάθησα να ζεστάνω τον λέβητα βγάζοντας έξω καλοριφέρ και σκεπάζοντας το με όλες τις κουβέρτες που υπάρχουν όμως δεν κατάφερα τίποτα. πριν πέσει στο μηδέν η πίεση, είχα καταφέρει να τρέξει νερό μόνο στο εξωτερικό βρυσάκι το οποίο έτρεχε επί δέκα λεπτά χωρίς περαιτέρω αποτέλεσμα. Πήρα τηλέφωνο τους τεχνικούς μετά την μεγάλη μου ζημιά σε σχέση με την πίεση και μου είπαν ότι δεν μπορούν τίποτα να κάνουν ακόμα λόγω καιρού. Έχω 6 βαθμούς μέσα στο σπίτι και έχω ξεπαγιάσει. Νερό εννοείται παγωμένο.Θέρμανση τίποτα. Τι να κάνω ώστε να ανεβάσω την πίεση του λέβητα? SOS. Κωνσταντίνα.Θεσσαλονίκη. το νερο που ετρεχε απο το βρυσακι υπηρχε ηδη μεσα στο κυκλωμα. ετσι μηδενιστηκε η πιεση. οπως ειπαν και οι τεχνικοι, μεχρι να ανεβει η θερμοκρασια και να ξεπαγωσει το νερο στο σωληνα της παροχης για να προσθεσεις νερο, δεν μπορεις να κανεις τιποτα 1
kostadina26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 το νερο που ετρεχε απο το βρυσακι υπηρχε ηδη μεσα στο κυκλωμα. ετσι μηδενιστηκε η πιεση. οπως ειπαν και οι τεχνικοι, μεχρι να ανεβει η θερμοκρασια και να ξεπαγωσει το νερο στο σωληνα της παροχης για να προσθεσεις νερο, δεν μπορεις να κανεις τιποτα σε ευχαριστώ πολύ. πως προσθετεις νερό στον λεβητα? ξερει κανεις? ή μονο οι τεχνικοι μπορουν? Καλησπερα.. ειμαι φοιτητρια και μου ετυχε αρχικα να σπασει ενα κομματι του σωληνα στο λεβητα εξω με το που ηρθα .. την ιδια μερα ηρθε ο υδραυλικος και μου το εφτιαξε.. φυσικα δεν ειχα ζεστο νερο ουτε αεριο (θερμανση) τωρα .. ξαφνικα ο λεβητας που δειχνει εξω κατι λαμπακια κοκκινο και πρασινο δειχνει το πρασινο να αναβοσβηνει και ακουγεται ενας συνεχομενος σπαστικος θορυβος και απο τους σωληνες.. ειλικρινα εχω χεστει απο το φοβο μου και επειδη ειναι αργα δεν ξερω τι να κανω.. πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν ξεπαγωνουν μαλλον οι σωληνωσεις..τι να κανω τετοια ωρα; να φωναξω παλι τον υδραυλικο αυριο το πρωι; SOS Ειρήνη. Θεσσαλονίκη και εμενα εκανε αυτο το θορυβο. τωρα εχει σταματησει να τον κανει. 1
krami Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 σε ευχαριστώ πολύ. πως προσθετεις νερό στον λεβητα? ξερει κανεις? ή μονο οι τεχνικοι μπορουν? ειναι ευκολο, δεν χρειαζεται ειδικες γνωσεις και εργαλεια. στο λεβητα υπαρχει ενας διακοπτης τον οποιο ανοιγεις για να συμπληρωσεις νερο, οταν η πιεση εχει μειωθει πολυ. αν εχεις το εγχειριδιο του λεβητα ριξε μια ματια εκει που λεει αυτοματος πληρωσης
kostadina26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 ειναι ευκολο, δεν χρειαζεται ειδικες γνωσεις και εργαλεια. στο λεβητα υπαρχει ενας διακοπτης τον οποιο ανοιγεις για να συμπληρωσεις νερο, οταν η πιεση εχει μειωθει πολυ. αν εχεις το εγχειριδιο του λεβητα ριξε μια ματια εκει που λεει αυτοματος πληρωσης Η Μαρκα του λέβητα είναι junkers euroline...δυστηχως δεν εχω το εγχειριδιο.
krami Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η Μαρκα του λέβητα είναι junkers euroline...δυστηχως δεν εχω το εγχειριδιο. αν δεν κανω λαθος και απο ο,τι ειδα στο διαδικτυο για το συγκεκριμενο μοντελο, ειναι ενα μαυρο περιστροφικο διακοπτακι απο την κατω μερια του λεβητα. εκει που ειναι οι σωληνες, στο αριστερο σου χερι
michael92 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 ΞΕΠΑΓΩΣΕ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!!!!! Θαύμα, ποιος θα το περίμενε ότι λιώνει το νερό στους 0 βαθμούς.
kostadina26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 αν δεν κανω λαθος και απο ο,τι ειδα στο διαδικτυο για το συγκεκριμενο μοντελο, ειναι ενα μαυρο περιστροφικο διακοπτακι απο την κατω μερια του λεβητα. εκει που ειναι οι σωληνες, στο αριστερο σου χερι ευχαριστω! προς το παρον το ανοιγω αλλα δεν κανει τιποτα. Το αστείο είναι ότι όταν ανοίγω την βρύση της κουζίνας στο κρύο, ανοίγει το νερό του μπάνιου που είναι στην μεριά του ζεστού. αν κλέισω τη βρύση της κουζίνας, θα κλείσει και το υποτιθέμενο ζεστό.
kostadina26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η νέα εξέλιξη είναι ότι κατάφερε να τρέξει νερό επιτέλους μέσα εξω ζεστή και κρύα βάνα...το πρόβλημα τώρα είναι ότι ανάβοσβύνει ένα κόκινο λαμπάκι συνεχώς με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί. το κάνω reset αλλά ξανά τα ίδια.
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Θαύμα, ποιος θα το περίμενε ότι λιώνει το νερό στους 0 βαθμούς. Το νερό λιώνει και ο πάγος παγώνει. Το παγώνι, όμως, δεν νερώνει. 1
krami Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η νέα εξέλιξη είναι ότι κατάφερε να τρέξει νερό επιτέλους μέσα εξω ζεστή και κρύα βάνα...το πρόβλημα τώρα είναι ότι ανάβοσβύνει ένα κόκινο λαμπάκι συνεχώς με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί. το κάνω reset αλλά ξανά τα ίδια. ο δεικτης της πιεσης τι δειχνει?
kostadina26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 ο δεικτης της πιεσης τι δειχνει? 2 περίπου τωρα σταματησε εδω και πεντε λεπτα. νομιζω πως ισως να εφταιγε ότι ειχα ανοιχτο το νερο στην πλευρα του ζεστου. αυτο ισως να θελει τωρα να γεμισει νερο κλπ. επισης αν παω να ανοιξω την θερμανση ξανα αναβοσβηνει, ισως γιατι δεν εχει προλαβει να ζεστανει το νερο του ωστε να φερει θερμανση στο σπιτι. το αφηνω προς το παρον ανοιχτο χωρις να το πειραζω καθολου και θελω να πιστευω οτι οταν αυξηθει η θερμοκρασια σε ικανοποιητικο βαθμο, να δουλεψουν ολα.εχω αφησει μονο μια σταγονα να τρεχει στο ζεστο μην ξαναπαγωσουν παλι..σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοήθειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα