Platon-153 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Παιδια ποσο σας παιρνουν οι υδραυλικοί για να αλλαξουν τον σπασμένο-παγωμενο σωλήνα? Ενα κομμάτι ειναι στην ουσία. 50€?
r0ul1s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδια ποσο σας παιρνουν οι υδραυλικοί για να αλλαξουν τον σπασμένο-παγωμενο σωλήνα? Ενα κομμάτι ειναι στην ουσία. 50€? 30€ ο δικος μου. Τον εφτιαξε ενω ηταν παγωμενος? Ηταν παγωμένος και σπασμενος και ειχαμε κλεισει το νερο για ολο το σπιτι μεχρι να ερθει. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2017 από r0ul1s
top904 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 και μενα εσπασε αλλα θα ερθει οταν μαλακωσει ο καιρος ειπε. Για πειτε τιμες να ξερουμε
dimitra.1986 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εμείς δεν είχαμε ζεστό νερό από το Σάββατο το πρωί που ξυπνησαμε.Σημερα έσπασε ο σωλήνας κ φωνάξαμε τον υδραυλικό.50 ευρώ μας πήρε!
skiabox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Η πίεση του νερού γιατί ανέβηκε μόνη της στα 2 bar παιδιά;
normal40 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εμείς δεν είχαμε ζεστό νερό από το Σάββατο το πρωί που ξυπνησαμε.Σημερα έσπασε ο σωλήνας κ φωνάξαμε τον υδραυλικό.50 ευρώ μας πήρε! Θεσσαλονίκη; 1
Septor_4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Ποιος πληρώνει τη ζημιά στους σωλήνες κατά τη γνώμη σας; Ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης; 1
γροσερισοπ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ιδιοκτήτης. εκτός και αν πείραξες πράγματα που δεν ήξερες και έκανες ταρζανιές με πιστολάκια χωρίς να γνωρίζεις. 1
lykeiarhis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Η πίεση του νερού γιατί ανέβηκε μόνη της στα 2 bar παιδιά; Κανονικά πόσο πρέπει να είναι;;; Μου είχαν πει κάποια φορά, αλλά δεν θυμάμαι...όπως επίσης μου είχαν δείξει πως ρυθμίζεται... Τώρα δείχνει 1,2...είναι οκ;
krami Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 οκ ειναι. οταν δουλευει ανεβαινει πανω απο 2
normal40 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ναι θεσσαλονικη Δηλαδη ειχες σπαμενους σωληνες και σου πηρε 50 ; Μπορεις να στειλεις τηλεφωνο του σε παρακαλω ;
manthes Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Οταν δεν δουλευει η ιδανικη πιεση ειναι αναμεσα σε 1,5-2. Οταν δουλευει ανεβαινει πιο πολυ
skiabox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Οταν δεν δουλευει η ιδανικη πιεση ειναι αναμεσα σε 1,5-2. Οταν δουλευει ανεβαινει πιο πολυ Α μάλιστα.Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!
kostadina26 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Γράφω σε σας γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχουμε και μεις εξωτερικό λέβητα φυσικού αερίου και ξαφνικά σταμάτησε να τρέχει κλασικά, όπως σε όλους, το ζεστό νερό. Λόγω του ότι είμαι απίστευτα πειραχτήρι και άμα δεν βάλω χέρι στο πρόβλημα ,θα σκάσω, κατάφερα γυρνώντας ένα κουμπί να ρίξω την πίεση του λέβητα στο μηδέν με αποτέλεσμα να σταματήσει να δουλεύει και η θέρμανση. Απο την επόμενη μέρα, προσπάθησα να ζεστάνω τον λέβητα βγάζοντας έξω καλοριφέρ και σκεπάζοντας το με όλες τις κουβέρτες που υπάρχουν όμως δεν κατάφερα τίποτα. πριν πέσει στο μηδέν η πίεση, είχα καταφέρει να τρέξει νερό μόνο στο εξωτερικό βρυσάκι το οποίο έτρεχε επί δέκα λεπτά χωρίς περαιτέρω αποτέλεσμα. Πήρα τηλέφωνο τους τεχνικούς μετά την μεγάλη μου ζημιά σε σχέση με την πίεση και μου είπαν ότι δεν μπορούν τίποτα να κάνουν ακόμα λόγω καιρού. Έχω 6 βαθμούς μέσα στο σπίτι και έχω ξεπαγιάσει. Νερό εννοείται παγωμένο.Θέρμανση τίποτα. Τι να κάνω ώστε να ανεβάσω την πίεση του λέβητα? SOS. Κωνσταντίνα.Θεσσαλονίκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα