Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ποσο σας παιρνουν οι υδραυλικοί για να αλλαξουν τον σπασμένο-παγωμενο σωλήνα? Ενα κομμάτι ειναι στην ουσία. 50€?

30€ ο δικος μου.

Τον εφτιαξε ενω ηταν παγωμενος?

Ηταν παγωμένος και σπασμενος και ειχαμε κλεισει το νερο για ολο το σπιτι μεχρι να ερθει.

Επεξ/σία από r0ul1s
Δημοσ.

Εμείς δεν είχαμε ζεστό νερό από το Σάββατο το πρωί που ξυπνησαμε.Σημερα έσπασε ο σωλήνας κ φωνάξαμε τον υδραυλικό.50 ευρώ μας πήρε!

Δημοσ.

Εμείς δεν είχαμε ζεστό νερό από το Σάββατο το πρωί που ξυπνησαμε.Σημερα έσπασε ο σωλήνας κ φωνάξαμε τον υδραυλικό.50 ευρώ μας πήρε!

Θεσσαλονίκη;

• Like 1
Δημοσ.

Η πίεση του νερού γιατί ανέβηκε μόνη της στα 2 bar παιδιά;

Κανονικά πόσο πρέπει να είναι;;;

Μου είχαν πει κάποια φορά, αλλά δεν θυμάμαι...όπως επίσης μου είχαν δείξει πως ρυθμίζεται...

Τώρα δείχνει 1,2...είναι οκ; 

Δημοσ.

Ναι θεσσαλονικη

Δηλαδη ειχες σπαμενους σωληνες και σου πηρε 50 ;

Μπορεις να στειλεις τηλεφωνο του σε παρακαλω ;

Δημοσ.

Οταν δεν δουλευει η ιδανικη πιεση  ειναι αναμεσα σε 1,5-2. Οταν δουλευει ανεβαινει πιο πολυ 

Α μάλιστα.Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Γράφω σε σας γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχουμε και μεις εξωτερικό λέβητα φυσικού αερίου και ξαφνικά σταμάτησε να τρέχει κλασικά, όπως σε όλους, το ζεστό νερό. Λόγω του ότι είμαι απίστευτα πειραχτήρι και άμα δεν βάλω χέρι στο πρόβλημα ,θα σκάσω, κατάφερα γυρνώντας ένα κουμπί να ρίξω την πίεση του λέβητα στο μηδέν με αποτέλεσμα να σταματήσει να δουλεύει και η θέρμανση. Απο την επόμενη μέρα, προσπάθησα να ζεστάνω τον λέβητα βγάζοντας έξω καλοριφέρ και σκεπάζοντας το με όλες τις κουβέρτες που υπάρχουν όμως δεν κατάφερα τίποτα. πριν πέσει στο μηδέν η πίεση, είχα καταφέρει να τρέξει νερό μόνο στο εξωτερικό βρυσάκι το οποίο έτρεχε επί δέκα λεπτά χωρίς περαιτέρω αποτέλεσμα. Πήρα τηλέφωνο τους τεχνικούς μετά την μεγάλη μου ζημιά σε σχέση με την πίεση και μου είπαν ότι δεν μπορούν τίποτα να κάνουν ακόμα λόγω καιρού. Έχω 6 βαθμούς μέσα στο σπίτι και έχω ξεπαγιάσει. Νερό εννοείται παγωμένο.Θέρμανση τίποτα. Τι να κάνω ώστε να ανεβάσω την πίεση του λέβητα? SOS. Κωνσταντίνα.Θεσσαλονίκη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...