Προς το περιεχόμενο

Δεν τρέχει το ζεστό νερό (φυσικό αέριο)

_linuslost_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μίλησα με τεχνικό στην Buderus και μου είπε πως το ζεστό νερό δεν έρχεται από τον λέβητα διότι έχουν παγώσει τα νερά (στη μισή Θεσσαλονίκη). Όποιος κράτησε θερμοσίφωνο τώρα κάνει μπανάκι :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια και σε εμενα τα ιδια..λειτουργει η θερμανση...λειτουργει το κρυο ( λογικο) ..δεν τρεχει καθολου το ζεστο νερο...α ρε θεσσαλονικη!!!!

Λογικά έχει παγώσει τόσο πολύ το νερό που απλά το καζάνι έχει γίνει μια ωραία κατάψυξη.Άραγε άμα ανέβαζε κάποιος κάθε 10 λεπτά λιγάκι τη θερμοκρασία του νερού να βοηθούσε καθόλου.(όχι ότι είμαι θεσσαλόνικά αλλά αθήνα σε ένα χιονια που μου είχε πάγωσε τα πάντα τσίτοσα το bolier στο φουλ και είχα αποτελέσματα βέβαια για αυτη τη δοκιμή καλό θα ήταν να ρωτήσετε και εκεί πέρα ένα τεχικό γιατί άλλη θερμοκρασία εδώ άλλη εκεί)

Παιδιά εμένα δεν τρέχει ζεστό νερό αλλά δεν δουλεύουν ούτε τα καλοριφέρ, καθόλου ζέστη... Κοίταξα έξω και το καυστήρα, όλα φαίνονται νορμάλ. Γίνεται τα παγώσουν όλα και να μην λειτουργεί τίποτα; Συνέβη σε κάποιον αλλό αυτό; Επίσης χθες κατα τις 2 τα μεσάνυχτα τα είχα ανοιχτά και σήμερα το πρωί δεν δουλεύουν καθόλου...

• Like 1

Παιδια το γουγκλαρα και βρηκα αυτο το τοπικ. Ξυπνησα και δεν εχω ζεστο νερο, το κρυο τρεχει.. το ζεστο δεν τρεχει καν. Εχουμε το ιδιο προβλημα, ειμαι απο θεσσαλονικη, δυτικες συνοικιες. Ελεος το ειδαμε και αυτο.

Παιδιά εμένα δεν τρέχει ζεστό νερό αλλά δεν δουλεύουν ούτε τα καλοριφέρ, καθόλου ζέστη... Κοίταξα έξω και το καυστήρα, όλα φαίνονται νορμάλ. Γίνεται τα παγώσουν όλα και να μην λειτουργεί τίποτα; Συνέβη σε κάποιον αλλό αυτό; Επίσης χθες κατα τις 2 τα μεσάνυχτα τα είχα ανοιχτά και σήμερα το πρωί δεν δουλεύουν καθόλου...

Μια από τα ίδια και εμείς. Άνω Τούμπα είμαστε. Ήρθε η ώρα να βγουν οι κατσαρόλες για να κάνουμε μπάνιο (να θυμηθούμε τα παλιά).

Εδω συκιες θεσαλονικη εχω και ζεστο νερο και θερμανση στο σπιτι κανονικα!Το μηχανημα ειναι της baxi και ειναι στην ταρατσα σε σπιτακι.

Εμένα τρέχει ζεστό νερο κ δε δουλεύουν τα καλοριφέρ.στην aρχη δουλευε ο καυστηρας αλλα τωρα τιποτα.παγωσαν ολα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...