Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερωτηση για να μην αναβει συνεχεια ο λεβητας...

Ποσην ωρα με -5 εξω θελει για να παγωσει ο σωληνας της θερμανσης  ;

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δυσκολο να γινει εκτιμηση και καλυτερα πιστευω να μην το ρισκαρουμε. προσωπικα εχω το θερμοστατη στους 18 και δεν εχω κανενα προβλημα ολες αυτες τις μερες

Δημοσ.

δυσκολο να γινει εκτιμηση και καλυτερα πιστευω να μην το ρισκαρουμε. προσωπικα εχω το θερμοστατη στους 18 και δεν εχω κανενα προβλημα ολες αυτες τις μερες

καλα κ εγω 18 με 19 το εχω....το θεμα ειναι το βραδυ να μην καιει αδικα αφου ειμαστε σκεπασμενοι.

Δημοσ.

καλα κ εγω 18 με 19 το εχω....το θεμα ειναι το βραδυ να μην καιει αδικα αφου ειμαστε σκεπασμενοι.

θα σου πω φιλε κατι που ειδα κι επαθα. σε ανοιχτο χωρο με -5 στην ατμοσφαιρα, εβαλα 3 εμφιαλωμενα απο 1,5L σε μεγαλο κυλινδρικο βραστηρα. μετα απο  3 λεπτα, ανοιγω το καπακι απο επανω για να προσθεσω νερο. το αφηνω 2 λεπτα χωρις το καπακι αλλα με την αντισταση να καιει. σχηματιστηκε στην επιφανεια ενα στεφανι παγου περιπου μισου κιλου :confused:

• Like 1
Δημοσ.

θα σου πω φιλε κατι που ειδα κι επαθα. σε ανοιχτο χωρο με -5 στην ατμοσφαιρα, εβαλα 3 εμφιαλωμενα απο 1,5L σε μεγαλο κυλινδρικο βραστηρα. μετα απο 3 λεπτα, ανοιγω το καπακι απο επανω για να προσθεσω νερο. το αφηνω 2 λεπτα χωρις το καπακι αλλα με την αντισταση να καιει. σχηματιστηκε στην επιφανεια ενα στεφανι παγου περιπου μισου κιλου :confused:

Ναι Οκ... Το σβήνω για μισή ώρα κ το ανοίγω. Έχει τρελή ζέστη 19.5 με - 5 έξω το νιώθω καλοκαίρι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορεί κάποιος να βγάλει συμπέρασμα από τα δικά του.

Και εγώ το Σάββατο το είχα στο 18 το βράδυ, αλλά επειδή το σπίτι έχει εξαιρετική μόνωση, ο λέβητας έμεινε κλειστός για αρκετές ώρες και το πρωί είχε παγώσει η θέρμανση.

Οπότε καλύτερα να δουλεύει συνεχώς.

• Like 1
Δημοσ.

Να ξερετε εμας που ηρθε ο υδραυλικος να φτιαξει το σπασμενο σωληνα μας ειπε τα εξης:

Δεν κανουμε σεσουαρ τους παγωμενους σωληνες γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να σπασουν. Οπως ο δικος μου.

Δεν κατεβαζουμε την θερμανση ποτε. Εμεις την ειχαμε 19 κ μας την πηγε 22.

Εαν σπασει ο σωληνας του ζεστου νερου ΔΕΝ κλεινουμε ουτε τοτε τον θερμοστατη.

Οταν ανεβει η θερμοκρασια θα αρχισουν να σπανε ολα! Υπεροχο?

Δημοσ.

Sos. Ξυπνησαμε 8 το πρωι και μαζευαμε νερα.Εσκασε απο την πιεση το αεριο στο μπαλκονι πλημμυρισε και μπηκε μεσα στο σπιτι το νερο (καινουρια κουφωματα).Χαλια πατωματα μεσα στα νερα. Δεν εσπασαν σωληνες αλλα απο την πιεση εγινε οτι εγινε. Να το ανοιγετε που και που το ζεστο να ξεθυμαινει.

Δημοσ.

Sos. Ξυπνησαμε 8 το πρωι και μαζευαμε νερα.Εσκασε απο την πιεση το αεριο στο μπαλκονι πλημμυρισε και μπηκε μεσα στο σπιτι το νερο (καινουρια κουφωματα).Χαλια πατωματα μεσα στα νερα. Δεν εσπασαν σωληνες αλλα απο την πιεση εγινε οτι εγινε. Να το ανοιγετε που και που το ζεστο να ξεθυμαινει.

ΌΤΑΝ ΛΕΣ ΤΟ ΖΕΣΤΌ; ΘΈΡΜΑΝΣΗ;

Δημοσ.

Να τρεχει που και που το ζεστο νερο για να κατεβει η πιεση. Στην Κατω Τουμπα μενω ακομη ειναι παγωμενα ολα.

Και εγω κάτω Τούμπα είμαι Αστα.

Δημοσ.

Ευκαιρια να καλεσεις κι αυτον που σας περασε τα κουφωματα, σουπερ δουλεια εκανε απ΄οτι φαινεται ... 

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά αν δεν την πάλευε το σιφόνι για να μην πλημμυρίσει το μπαλκόνι αμφιβάλω αν θα την παλευε το κούφωμα με τόσο νερό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...