normal40 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ερωτηση για να μην αναβει συνεχεια ο λεβητας... Ποσην ωρα με -5 εξω θελει για να παγωσει ο σωληνας της θερμανσης ;
krami Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 δυσκολο να γινει εκτιμηση και καλυτερα πιστευω να μην το ρισκαρουμε. προσωπικα εχω το θερμοστατη στους 18 και δεν εχω κανενα προβλημα ολες αυτες τις μερες
normal40 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 δυσκολο να γινει εκτιμηση και καλυτερα πιστευω να μην το ρισκαρουμε. προσωπικα εχω το θερμοστατη στους 18 και δεν εχω κανενα προβλημα ολες αυτες τις μερες καλα κ εγω 18 με 19 το εχω....το θεμα ειναι το βραδυ να μην καιει αδικα αφου ειμαστε σκεπασμενοι.
krami Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 καλα κ εγω 18 με 19 το εχω....το θεμα ειναι το βραδυ να μην καιει αδικα αφου ειμαστε σκεπασμενοι. θα σου πω φιλε κατι που ειδα κι επαθα. σε ανοιχτο χωρο με -5 στην ατμοσφαιρα, εβαλα 3 εμφιαλωμενα απο 1,5L σε μεγαλο κυλινδρικο βραστηρα. μετα απο 3 λεπτα, ανοιγω το καπακι απο επανω για να προσθεσω νερο. το αφηνω 2 λεπτα χωρις το καπακι αλλα με την αντισταση να καιει. σχηματιστηκε στην επιφανεια ενα στεφανι παγου περιπου μισου κιλου 1
normal40 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 θα σου πω φιλε κατι που ειδα κι επαθα. σε ανοιχτο χωρο με -5 στην ατμοσφαιρα, εβαλα 3 εμφιαλωμενα απο 1,5L σε μεγαλο κυλινδρικο βραστηρα. μετα απο 3 λεπτα, ανοιγω το καπακι απο επανω για να προσθεσω νερο. το αφηνω 2 λεπτα χωρις το καπακι αλλα με την αντισταση να καιει. σχηματιστηκε στην επιφανεια ενα στεφανι παγου περιπου μισου κιλου Ναι Οκ... Το σβήνω για μισή ώρα κ το ανοίγω. Έχει τρελή ζέστη 19.5 με - 5 έξω το νιώθω καλοκαίρι. 1
djuan1988 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 καλα κ εγω 18 με 19 το εχω....το θεμα ειναι το βραδυ να μην καιει αδικα αφου ειμαστε σκεπασμενοι. Δεν μπορεί κάποιος να βγάλει συμπέρασμα από τα δικά του. Και εγώ το Σάββατο το είχα στο 18 το βράδυ, αλλά επειδή το σπίτι έχει εξαιρετική μόνωση, ο λέβητας έμεινε κλειστός για αρκετές ώρες και το πρωί είχε παγώσει η θέρμανση. Οπότε καλύτερα να δουλεύει συνεχώς. 1
skiabox Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Η μόνωση που έκανα στη βρύση μέχρι στιγμής αντέχει πάντως! (-8.9 τώρα στη Λάρισα!) 1
r0ul1s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Να ξερετε εμας που ηρθε ο υδραυλικος να φτιαξει το σπασμενο σωληνα μας ειπε τα εξης: Δεν κανουμε σεσουαρ τους παγωμενους σωληνες γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να σπασουν. Οπως ο δικος μου. Δεν κατεβαζουμε την θερμανση ποτε. Εμεις την ειχαμε 19 κ μας την πηγε 22. Εαν σπασει ο σωληνας του ζεστου νερου ΔΕΝ κλεινουμε ουτε τοτε τον θερμοστατη. Οταν ανεβει η θερμοκρασια θα αρχισουν να σπανε ολα! Υπεροχο?
Miranda1984 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Sos. Ξυπνησαμε 8 το πρωι και μαζευαμε νερα.Εσκασε απο την πιεση το αεριο στο μπαλκονι πλημμυρισε και μπηκε μεσα στο σπιτι το νερο (καινουρια κουφωματα).Χαλια πατωματα μεσα στα νερα. Δεν εσπασαν σωληνες αλλα απο την πιεση εγινε οτι εγινε. Να το ανοιγετε που και που το ζεστο να ξεθυμαινει.
normal40 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Sos. Ξυπνησαμε 8 το πρωι και μαζευαμε νερα.Εσκασε απο την πιεση το αεριο στο μπαλκονι πλημμυρισε και μπηκε μεσα στο σπιτι το νερο (καινουρια κουφωματα).Χαλια πατωματα μεσα στα νερα. Δεν εσπασαν σωληνες αλλα απο την πιεση εγινε οτι εγινε. Να το ανοιγετε που και που το ζεστο να ξεθυμαινει. ΌΤΑΝ ΛΕΣ ΤΟ ΖΕΣΤΌ; ΘΈΡΜΑΝΣΗ;
Miranda1984 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Να τρεχει που και που το ζεστο νερο για να κατεβει η πιεση. Στην Κατω Τουμπα μενω ακομη ειναι παγωμενα ολα.
normal40 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Να τρεχει που και που το ζεστο νερο για να κατεβει η πιεση. Στην Κατω Τουμπα μενω ακομη ειναι παγωμενα ολα. Και εγω κάτω Τούμπα είμαι Αστα.
lightspeed Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Sos. Ξυπνησαμε 8 το πρωι και μαζευαμε νερα.Εσκασε απο την πιεση το αεριο στο μπαλκονι πλημμυρισε και μπηκε μεσα στο σπιτι το νερο (καινουρια κουφωματα).Χαλια πατωματα μεσα στα νερα. Δεν εσπασαν σωληνες αλλα απο την πιεση εγινε οτι εγινε. Να το ανοιγετε που και που το ζεστο να ξεθυμαινει. Ευκαιρια να καλεσεις κι αυτον που σας περασε τα κουφωματα, σουπερ δουλεια εκανε απ΄οτι φαινεται ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλά αν δεν την πάλευε το σιφόνι για να μην πλημμυρίσει το μπαλκόνι αμφιβάλω αν θα την παλευε το κούφωμα με τόσο νερό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα