Madnik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα σε όλους και όλες και περαστικά μας...Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κι εγώ και χθες το μεσημέρι με ενημέρωσε ο άντρας μου πως το ζεστό "απλά"ήρθε!!!Μονο την Κυριακή είχα κάνει κάποια δεκάλεπτα με πιστολάκι αλλά "έντυσα"ο,τι σωλήνα βανα ή βρύση έβλεπα με ο,τι είχα...κάλτσες πετσέτες κουβερτάκια ,δυο μεγάλες σακούλες σκουπιδιών τυλιγμένες και στερεωμένες γύρω απο τον λέβητα και πολύ υπομονή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ivory Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εμένα έσπασε ο σωλήνας του ζεστού τελικά (Θεσσαλονίκη). Επειδή έχω κάνει πακετάς ένα έχω να πω: όποιος παραγγέλνει delivery με τέτοιο φουτσόκρυο τον παίρνει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τελικά επειδή τη ζέστανες μόνος σου ή απλά το διαπίστωσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εμένα έσπασε ο σωλήνας του ζεστού τελικά (Θεσσαλονίκη). Επειδή έχω κάνει πακετάς ένα έχω να πω: όποιος παραγγέλνει delivery με τέτοιο φουτσόκρυο τον παίρνει. Θέρμανση κανονικά; κ εγώ την πάτησα Αστα. Σε πιο δουλεύεις να πάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Πάντως θα βγάλουν καλό μποναμά ψυκτικοί και υδραυλικοί στις αρχές του 2017... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Σας βλέπω να λέτε μερικούς για νερό ζεστό. Εμείς στο Φίλυρο λοιπόν έχουμε καυστήρα πετρέλαιο αφήσαμε το νερό να τρέχει και με -13 λοιπόν τα πάγωσε όλα. Καταναλώσαμε οτι νερό είχε το ντεπόζιτο επί δύο μέρες είχε καταναλωθεί όλο το εμφυαλωμένο νερό σε όλα τα καταστήματα. Αυτή τη στιγμή δηλαδή εδώ και 3 μέρες βράζουμε το νερό που είχαμε από τον ψύκτη και κάνουμε μπάνιο. Πάλι καλά που βρήκαμε εμφυαλωμένα ανατροφοδοτηθήκαμε και τα βράζουμε και αυτά. Τρώμε σε πλαστικά πιάτα και τα πετάμε.Δεν έχουμε στάλα νερό ούτε να πιούμε από τη βρύση ούτε πιάτα να πλύνουμε ούτε ρούχα. Ο υδραυλικός ήρθε βρήκε ένα σημείο που οι σωλήνες είναι εκτεθιμένοι αλλά από εκεί το νερό περνούσε(κοντά στην κεντρική παροχή) από αλλού ο σωλήνας περνάει μέσα από τοίχους και πάγωσε μέσα από αυτούς, και όμως έχουμε -9 αυτή τη στιγμή χιονίζει ολοταχώς έχουμε θέρμανση και λέμε δόξα το Θεό υπάρχει υγεία και υπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα. Υπομονή φίλτατοι κάποτε θα λιώσουν τα χιόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα σας, μένω σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη με λέβητα πετρελαιου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη θέρμανση και το νερό αλλά από τη Κυριακή έχω συνεχώς αναμμένο το καλοριφέρ στους 19 βαθμούς, πρωί και βράδυ. Να το κλείσω καθόλου ή να το αφήσω αναμμένο για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα σας, μένω σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη με λέβητα πετρελαιου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη θέρμανση και το νερό αλλά από τη Κυριακή έχω συνεχώς αναμμένο το καλοριφέρ στους 19 βαθμούς, πρωί και βράδυ. Να το κλείσω καθόλου ή να το αφήσω αναμμένο για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα; Θα δυναμώσεις λίγο. Εμένα ο υδραυλικός έτσι μου είπε. Το πέλετ λόγω πίεσης μας το έβγαλε οφ. Χαμηλή πίεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Γιατι βρε δεν λιωνετε χιονι για ποσιμο και για μπανιο? Χειμερινη διαβιωση δεν εκανε κανενας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r0ul1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Και εμένα έσπασε έτσι.. Πληρώνει ο ιδιοκτήτης τον πήρα σήμερα τηλέφωνο,μην ανησυχείς, το θέμα είναι ποτέ θα έρθει ο τεχνικός... Μπάνιο πως θα κάνουμε;;;;;; Μόνο στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα μόνο. Τον πηραμε και ειπε θα ερθει σημερα. Βρε ας ερθει το νερο και θα κανουμε με τις κατσαρολες!! Μονο στην Ελλαδα και ηταν και προετοιμασμενοι κιολας υποτιθεται! Σας βλέπω να λέτε μερικούς για νερό ζεστό. Εμείς στο Φίλυρο λοιπόν έχουμε καυστήρα πετρέλαιο αφήσαμε το νερό να τρέχει και με -13 λοιπόν τα πάγωσε όλα. Καταναλώσαμε οτι νερό είχε το ντεπόζιτο επί δύο μέρες είχε καταναλωθεί όλο το εμφυαλωμένο νερό σε όλα τα καταστήματα. Αυτή τη στιγμή δηλαδή εδώ και 3 μέρες βράζουμε το νερό που είχαμε από τον ψύκτη και κάνουμε μπάνιο. Πάλι καλά που βρήκαμε εμφυαλωμένα ανατροφοδοτηθήκαμε και τα βράζουμε και αυτά. Τρώμε σε πλαστικά πιάτα και τα πετάμε.Δεν έχουμε στάλα νερό ούτε να πιούμε από τη βρύση ούτε πιάτα να πλύνουμε ούτε ρούχα. Ο υδραυλικός ήρθε βρήκε ένα σημείο που οι σωλήνες είναι εκτεθιμένοι αλλά από εκεί το νερό περνούσε(κοντά στην κεντρική παροχή) από αλλού ο σωλήνας περνάει μέσα από τοίχους και πάγωσε μέσα από αυτούς, και όμως έχουμε -9 αυτή τη στιγμή χιονίζει ολοταχώς έχουμε θέρμανση και λέμε δόξα το Θεό υπάρχει υγεία και υπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα. Υπομονή φίλτατοι κάποτε θα λιώσουν τα χιόνια. Απίστευτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Γιατι βρε δεν λιωνετε χιονι για ποσιμο και για μπανιο? Χειμερινη διαβιωση δεν εκανε κανενας? Έχουμε κουβά για να ρίχνουμε νερό στις τουαλέτες μετά την χλωρίνη που έρχεται από το χιόνι και λιώνει Πάλι καλά που φέτος με έκοψε και έβαλα χειμερινά λάστιχα δεν θα μπορούσαμε καν να κινηθούμε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthes Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα ο λέβητας άρχισε να στριγγλιζει, εσωτερικά, κυριολεκτικά. Καμιά ιδέα; Δεν εμφανίζει κάποια ενδειξη λάθους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r0ul1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα ο λέβητας άρχισε να στριγγλιζει, εσωτερικά, κυριολεκτικά. Καμιά ιδέα; Δεν εμφανίζει κάποια ενδειξη λάθους Τηλ στον τεχνικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 μα καλα κανενας δεν εχει τον λεβητα εσωτερικα του σπιτιου? μικρος δεν ειναι ? Ως λάθος χαρακτήρισε την κατασκευή των συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου στα μπαλκόνια των σπιτιών ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Εργολάβων Υδραυλικών Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καραπινίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM", σε σχέση με τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τη θέρμανση των κατοικιών - δεδομένης και της πρόσφατης κακοκαιρίας - στον πολεοδομικό ιστό του Δήμου Θεσσαλονίκης.«Το μηχάνημα του φυσικού αερίου είναι λευκή συσκευή, σε όλη την Ευρώπη τοποθετείται σε εσωτερικό χώρο», σχολιάζει ο κ. Καραπινίδης αναφερόμενος στην ελληνική πρακτική της τοποθέτησης του λέβητα φυσικού αερίου στο μπαλκόνι και σε εξωτερικούς χώρους και προσθέτει: «στην Ελλάδα φοβόμαστε». Κατά τον ίδιο, προβλήματα θέρμανσης έχει συντριπτικό ποσοστό των νοικοκυριών στη Θεσσαλονίκη.Συνοπτικά προβλήματα θέρμανσης είχαν «ενενήντα με ενενήντα πέντε από τα 100 σπίτια» σημειώνει ο κ. Καραπινίδης και χαρακτηρίζει το ποσοστό εξωφρενικά υψηλό. Προβλήματα έχουν διαπιστωθεί ακόμη και σε εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν ως καύσιμο το πετρέλαιο, αφού πάγωσαν φίλτρα πετρελαίου, κυκλοφορητές ακόμη «και σε εσωτερικά κτιρίων».Σχολιάζοντας δε το συντριπτικό ποσοστό των αβαριών σε χώρους στην περιοχή όπου δραστηριοποιούνται τα μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Υδραυλικών Θεσσαλονίκης, με πλείστα προβλήματα ως απόρροια των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών, ο κ. Καραπινίδης σημειώνει πως «δεν είμαστε χώρα για -10 βαθμούς Κελσίου». Τονίζει δε πως με τη λήξη της περιόδου του παγετού οι πολίτες αλλά και γενικότερα οι υπεύθυνοι εγκαταστάσεων θα πρέπει να αρχίσουν άμεσα την ενίσχυση των μονώσεων στις εν λόγω εγκαταστάσεις θέρμανσης.Ως συμβουλή τέλος προς τους πολίτες μεσούσης της περιόδου του παγετού, ο κ. Καραπινίδης σημειώνει πως θα πρέπει να προστατέψουν με οποιαδήποτε μέθοδο τα «θερμαντικά στοιχεία» των χώρων δημιουργώντας έναν χώρο σχετικής τεχνητής ζέστης έτσι ώστε να εκκινήσει τη λειτουργία του ο λέβητας ενώ στη συνέχεια αυτός πρέπει παραμείνει ενεργός όσο διαρκούν οι χαμηλές θερμοκρασίας, χωρίς να απενεργοποιηθεί ούτε στιγμή.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r0ul1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 μα καλα κανενας δεν εχει τον λεβητα εσωτερικα του σπιτιου? μικρος δεν ειναι ? Ναι αλλα οι εγκαταστατες εξω τους τοποθετουν. Θα θελα να ξερα την προβλεψη παντως. Γιατι απ οτι ακουσα οι προδιαγραφες τους δεν ειναι για κατω απο -2° Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα