-TRANE- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 λοιπον οποιος εχει baxi καυστηρα και εχει error και δε ξεκιναει ας κανει το εξης λογικα θα ισχυει και σε αλλους καυστηρες κλεινουμε το ρευμα και βγαζουμε το μπροστινο καπακι δεξια θα δουμε ενα πλαστικο δοχειακι και απο κατω ενα σωληνακι λαστιχωτο που βγαζει το νερο της αποχετευσης του καυστηρα εμενα ειταν παγωμενο και μεσα το δοχειο και το λαστιχο που εβγαζε το νερο απο το δοχειο επισης ειταν παγωμενο και το σπιραλ λαστιχο που εβγαζε νερα τα ξεπαγωσα και ενα reset στο ρυθμιστη ξανα ρυθμισμα τις θερμοκρασιες μεσα στο σπιτι και δουλευει μια χαρα τωρα Moνο στους λεβητες συμπυκνωμάτων ισχυει αυτο.Και ναι ειναι πολυ πιθανον να συμβει γιατι πετυχα μπολικα περιστατικα. Την αποχετευση τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει η παγωνια προσωπικα δε το βαζω. Πάντως στον Κωτσόβολο πριν από λίγο με έβγαλε σε ένα link σε βρύση που δεν παγώνει. Αρα λύσεις υπάρχουν. PS : Δεν μπορώ να βρω το link πάλι. Μαλλον λεει τις antifrost. Αλλα δε σημαινει οτι δε παγωνει.Στο σπιτι οι εξωτερικες ολες ειναι antifrost,αλλα απο καμια δε τρεχει νερο. Αντι φροστ,εννοει οτι δε θα σπασουν απο παγωνιες και απο αλλαγες θερμοκρασιων χωρις να ειμαι απολυτα sure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδες, λοιπον καταφερα σημερα με θερμοπιστολο να το ξεπαγωσω σε 2 λεπτα. ειχα προσπαθησει και εχθες κανα 10λεπτο και καταφερα να ξεπαγωσω την βρυση που βγαινει στο μπαλκονι αλλα παγωσε παλι σημερα. Σημερα μου ηρθε και ενα Black and decker θερμοπιστολο που ειχα παραγγειλει την πρωτοχρονια, οποτε ειπα να το βαλω να δουλεψει . Καταφερα οπως ειπα σε 2 λεπτα και επιτελους εχω ζεστο νερο στο μπανιο! (Πριν δεν ειχα, ειχα μονο στα σωματα). Πριν το ξεπαγωσω ειχα 2,3 Bar περιπου, το μανομετρο δειχνει εως 4... τωρα εχει τερματισει, υπολογιζω περιπου στα 6 κιλα...Τι παιχτηκε? Εκανα εξαερωση τα σωματα αλλα τιποτα.Να κανω κατι ή να το αφησω ετσι?Υποτιθεται οτι αυτο στα 3 κιλα ανοιγει και βγαζει το νερο εξω στο μπαλκονι, αλλα δεν βλεπω να τρεχει τιποτα.Ειναι μαρκας Junker ο λεβητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Πρέπει να βγει πολύ νερό για να πέσει η πιεση οπότε πρέπει να είναι και σίγουρο ότι δεν είναι παγωμενες οι σωλήνες. Εχω βγάλει σχεδόν 1/4 νερό σε ένα κουβα σφουγγαρισματος και η πιεση επεσε από τα 4+ στα 3,5 περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Πρέπει να βγει πολύ νερό για να πέσει η πιεση οπότε πρέπει να είναι και σίγουρο ότι δεν είναι παγωμενες οι σωλήνες. Εχω βγάλει σχεδόν 1/4 νερό σε ένα κουβα σφουγγαρισματος και η πιεση επεσε από τα 4+ στα 3,5 περίπου Πως ομως απο εκει που ητανε ~2.3 bar πηγε ξαφνηκα 6? :| εγω απλα ξεπαγωσα την σωληνα που παει στο νερο χρησης, δεν ανοιξα και την βανα που συμπληρωνεις νερο στον λεβητα. Ειδα οντως απο κατω εχει ενα ασφαλιστικο, που γραφει 3 Bar, το τραβηξα με το χερι εξω και εβγαζε νερο, αλλα δεν ανοιγει μονο του, τι φαση? γινεται να δουλευει στα 6 Bar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groody Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Πρέπει να βγει πολύ νερό για να πέσει η πιεση οπότε πρέπει να είναι και σίγουρο ότι δεν είναι παγωμενες οι σωλήνες. Εχω βγάλει σχεδόν 1/4 νερό σε ένα κουβα σφουγγαρισματος και η πιεση επεσε από τα 4+ στα 3,5 περίπου δεν ξερω γιατι το λες αυτο (αν υπαρχει διαφορα απο λεβητα σε λεβητα) , αλλα γενικα στους λεβητες φυσ αεριου βγαζεις ελαχιστο νερο απο τα καλοριφερ για να πεσει η πιεση. πχ με μισο και λιγοτερο ποτηρακι το πας ανετα απο τα 2 και κατι στα 1 και κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentinis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 συμφωνώ με το προηγούμενο ποστ ...και εγώ απο τα 2,5 bar με δυο ποτήρια εξαέρωσης.. την κατέβασα στα 1.5 bar ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν κανω λαθος δεν εχουν ολοι οι λεβητες το ιδιο μεγεθος δοχειο διαστολης οποτε θα ειναι και λογικο να παιζει η ποσοτητα. Επισης αναφερομαι σε πιεση πανω απο 4 bar. Στον δικο μου ειχε τερματισει η βελονα ενω σε εσας δουλευε φυσιολογικα..Και να ξεκαθαρισω κατι. Δεν ειμαι ειδικος και λεω τι συμβαινει στην δικη μου περιπτωση. Αυτο που ειναι σιγουρο απο τις 2 φορες αυτα τα χρονια που ανεβηκε η πιεση στον καυστηρα ειναι πως πεφτει μεσω της εξαερωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μπορούμε να κάνουμε εξαέρωση ενώ δουλεύει ο λέβητας ή πρέπει να κλείσει; EDIT http://www.e-greenbuilding.gr/thermansi/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81/ Με ένα google search βρήκα απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mosestak Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Με μισο κουβα που εβγαλα απο την εξαερωση του καλοριφερ εριξα την πιεση απο 3,5 σε 1,9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r0ul1s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Προσεξτε: Εγω πηρα τον τεχνικο που μας εγκατεστησε το αεριο. Μου ειπε να βαλω σεσουαρ και να γυρισω μια βανα στον λεβητα ωστε να κλεισω το ζεστο νερο και να αναψω ετσι το θερμοσιφωνο. Το εκανα και το αποτελεσμα ηταν να σπασει ο σωληνας. Κατοπιν μου ειπε να κλεισω αλλη μια βανα απο τον λεβητα και επισης το αποτελεσμα ηταν να σπασει ο λεβητας. Απ οτι καταλαβα εσπασε το κυκλωμα ζεστου νερου γιατι θερμανση ευτυχως εχουμε. Και πειτε μου εσεις τωρα Ποιος πληρωνει τη ζημια? Ο ενοικιαστης η ο ιδιοκτητης? Και εκτος αυτου οι οδηγιες ηταν του ιδιου του τεχνικου που θα ρθει να φτιαξει το σωληνα. 3 μερες που δε το πειραζαμε ηταν οκ θα μπορουσε να μας πει απλα περιμενετε να ανεβει η θερμοκρασια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Προσεξτε: Εγω πηρα τον τεχνικο που μας εγκατεστησε το αεριο. Μου ειπε να βαλω σεσουαρ και να γυρισω μια βανα στον λεβητα ωστε να κλεισω το ζεστο νερο και να αναψω ετσι το θερμοσιφωνο. Το εκανα και το αποτελεσμα ηταν να σπασει ο σωληνας. Κατοπιν μου ειπε να κλεισω αλλη μια βανα απο τον λεβητα και επισης το αποτελεσμα ηταν να σπασει ο λεβητας. Απ οτι καταλαβα εσπασε το κυκλωμα ζεστου νερου γιατι θερμανση ευτυχως εχουμε. Και πειτε μου εσεις τωρα Ποιος πληρωνει τη ζημια? Ο ενοικιαστης η ο ιδιοκτητης? Και εκτος αυτου οι οδηγιες ηταν του ιδιου του τεχνικου που θα ρθει να φτιαξει το σωληνα. 3 μερες που δε το πειραζαμε ηταν οκ θα μπορουσε να μας πει απλα περιμενετε να ανεβει η θερμοκρασια. Και εμένα έσπασε έτσι.. Πληρώνει ο ιδιοκτήτης τον πήρα σήμερα τηλέφωνο,μην ανησυχείς, το θέμα είναι ποτέ θα έρθει ο τεχνικός... Μπάνιο πως θα κάνουμε;;;;;; Μόνο στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Γυρισα σημερα στη θεσσ που ειμαι φοιτητης,η πολυκατοικια εχει κεντρικη θερμανση (φυσικο αεριο),ενω το καλοριφερ στο μπανιο δουλευει κανονικα στο δωματιο ειναι παγωμενο,εξαερωση ειχε γινεi πριν 1 μηνα περιπου..ο ενας σωληνας απο τους δυο που παει στο καλοριφερ κατω χαμηλα ειναι ζεστος,τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bleriot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 δοκίμασες να κάνεις εξαέρωση τώρα στο συγκεκριμένο σώμα; για τη δικιά μου πέρίπτωση: όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα... εκεί που η θέρμανση δούλευε κανονικά και παρά τις προσπάθειες με το πιστολάκι δεν είχα μονο ζεστό νερό, έπιασε το σπίτι μετα απο 12 ωρες συνεχούς λειτουργίας τους 22 βαθμούς που ειχα ρυθμισμένο τον θερμοστάτη, σταμάτησε ο καυστήρας και τωρα δεν ξαναξεκινάει. Βγάζει σφάλμα χαμηλής πίεσης νερού, έχω τωρα 0.4 bar (ενώ πρίν δούλευε με 1.2) και δεν μπορώ να την αυξήσω. Κάνω επανεκινήσεις αλλά τίποτα. υπάρχει μια βαλβιδα που την ανοιγα για να αυξησω την πιεση όταν έπεφτε αλλά τωρα δεν κανει τίποτα... καμια ιδέα κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
travelworld Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αντιμετωπίζω κι εγώ πρόβλημα ζεστού νερού αλλά δεν κατάφερα κάτι με το πιστολάκι, το οποίο χρησιμοποίησα για 10΄ περίπου. Δεν ήθελα να επιμείνω πολύ για να μη δημιουργήσω πρόβλημα στις σωληνώσεις. Στη συνέχεια σκέπασα τα σημεία που δεν είχαν μόνωση. Παρακαλώ πολύ να μου προτείνετε έναν καλό υδραυλικό (value for money), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να ελέγξω κάποια σημεία σχετικά με την εγκατάσταση. Είναι σημαντικό να είναι καλός επαγγελματίας και άνθρωπος (να μην προσπαθεί να εξαπατήσει) διότι έχω κουραστεί να αλλάζω υδραυλικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZONIMOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Παιδια,τι λετε αυτα: http://www.n-lalos.gr/proionta/udraulika-eide/antipagotike-prostasia/ και http://camping-megastore.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=47606 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα