nikol98 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ή εχει παγώσει αλλιώς εάν ειναι παλια και ψιλομαπέ,εχει κολλήσει.Κλεινεις γενικο και φωναζεις υδραυλικο ή εκτος αν ξερεις μονος. παλιός είναι όλος ο λέβητας. αύριο θα φωνάξω τεχνίτη γιατι φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα. Σε ευχαριστώ πολύ.
-TRANE- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ρωτα τιμη πριν προχωρησεις. Θα βρουν ευκαιρία να χτυπησουν στις τιμες.
ExTaCy1337 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Τα ιδια και εγω, ζεστανα με θερμοπιστολο την σωληνα που βγαζει ενα βρυσακι στο μπαλκονι γιατι δεν εβγαζε καν νερο, αρχισε να βγαζει μετα κομπλε, εχω ανοιξει στο ζεστο την βρυση του μπανιου αλλα ακομη τιποτα, εχουν περασει 3 ωρες. Τα σωματα εχουνε θερμανση , ειναι κλειστο κυκλωμα υπο πιεση απ'οτι μου ειπε ο υδραυλικος. Και οσο γι'αυτο που ειπε ενα παιδι στην αρχη πως γινεται στην Ρωσσια που εχουνε -20. Επειδη ειμαι ναυτικος και ετυχε να παω, τον λεβητα τον ειχαν μεσα στην κουζινα και εβλεπες και την φλογα του.(Αλλου τυπου, δεν επρεπε να σκυψεις κατω απο τον λεβητα ή κατι τετοιο, δεν ξερω τι ακριβως ητανε).
-TRANE- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Στην Ελλαδα πολλοι ακουν αέριο ή υγραέριο και δεν βάζουν καν επειδη φοβουνται για εκρηξη.
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Στην Ελλαδα πολλοι ακουν αέριο ή υγραέριο και δεν βάζουν καν επειδη φοβουνται για εκρηξη. Σωστό αλλά αν γίνει έκρηξη και είναι στο μπαλκόνι θα προλάβεις να κάνεις τίποτα; χλωμό, άρα είτε στο μπαλκόνι είτε μέσα το ίδιο είναι.
ExTaCy1337 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Στην Ελλαδα πολλοι ακουν αέριο ή υγραέριο και δεν βάζουν καν επειδη φοβουνται για εκρηξη. Με ειπε ο ξαδερφος μου σημερα στην οικοδομη του στον 1ο σημερα εσκασε ενας λεβητας.
kasou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΙΔΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΝΕΡΑ,ΠΑΓΩΜΕΝΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΗΤΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΒΑΝΕΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΡΜΑ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ;
_linuslost_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Άμα ανεβάσει πολύ πίεση ο καθετήρας τι κάνουμε; Εμένα τώρα είναι στα 2 bar
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Με ειπε ο ξαδερφος μου σημερα στην οικοδομη του στον 1ο σημερα εσκασε ενας λεβητας. πως εγινε αυτο ;
-TRANE- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΙΔΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΝΕΡΑ,ΠΑΓΩΜΕΝΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΗΤΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΒΑΝΕΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΡΜΑ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ; Αν εχεις εγγυηση φωναζεις αλλιως και δικο εαν εχεις,γτ συνηθως απο τις εταιρειες παιρνουν περισσοτερα. Άμα ανεβάσει πολύ πίεση ο καθετήρας τι κάνουμε; Εμένα τώρα είναι στα 2 bar 2 bar ειναι καλα.Δε θα ανεβάσει παραπανω
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΙΔΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΝΕΡΑ,ΠΑΓΩΜΕΝΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΗΤΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΒΑΝΕΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΡΜΑ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ; φωναζεις αυτον που στο εβαλε η αυτον που στο κανει σερβις καθε καλοκαρι ( σε εμενα ειναι ο ιδιος)
kasou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αν εχεις εγγυηση φωναζεις αλλιως και δικο εαν εχεις,γτ συνηθως απο τις εταιρειες παιρνουν περισσοτερα. 2 bar ειναι καλα.Δε θα ανεβάσει παραπανω ΟΧΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ(ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ,ΟΧΙ ΑΕΡΙΟ)ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕς ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ Κ ΤΟΥ ΘΑΡΜΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ. ΠΑΝΤΟΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ,Κ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ. ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΗΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ΟΧΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ(ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ,ΟΧΙ ΑΕΡΙΟ)ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕς ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ Κ ΤΟΥ ΘΑΡΜΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ. ΠΑΝΤΟΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ,Κ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ. ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΗΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. νομιζα μιλαμε για Αεριο...παρε εναν μαστορα και τελος, αν εισαι θεσσαλονικη ειναι ενα παιδι εδω μεσα .
pseudonimo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει ήδη κάποιος, αλλά σε εμένα που δεν έχουν βγάλει τον θερμοσίφωνα, γύρισα την βάνα ζεστού νερού στον θερμοσίφωνα και τώρα χρησιμοποιώ το boiler για μπάνιο (υποθέτω ότι από κει έρχεται, μιας και δεν είμαι ειδικός). Έχω ζεστό νερό από την λειτουργία του καλοριφέρ.... Χθες, με αερόθερμο στην βρύση του μπαλκονιού που τροφοδοτεί τον λέβητα, την ξεπάγωσα σε κανά 10λεπτο και έτρεξε νερό αλλά δεν είχα στις μέσα βρύσες..... οπότε εγκατέλειψα την προσπάθεια. Δεν δοκίμασα στις ενώσεις με τον λέβητα που μπορεί να έχουν παγώσει....
bazilius Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Σωστό αλλά αν γίνει έκρηξη και είναι στο μπαλκόνι θα προλάβεις να κάνεις τίποτα; χλωμό, άρα είτε στο μπαλκόνι είτε μέσα το ίδιο είναι. Έκρηξη σε ανοιχτό χώρο ΔΕΝ μπορεί να γίνει. Χρειάζεται υψηλή συγκέντρωση αερίου για έκρηξη, πράγμα που μπορεί να συμβεί μόνο σε κλειστό χώρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα