Προς το περιεχόμενο

Δεν τρέχει το ζεστό νερό (φυσικό αέριο)

_linuslost_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαζευτείτε όλοι εσείς και απλά πηγαίντε ξεχέστε την εταιρία που σας τους έβαλε ο σωστός εγκαταστάτης εκεί πέρα φαίνετε στο κατα πόσο θα προβλέψει να δουλεύον τα πάντα παντώς καιρού

Καλά δνε ζήτησα ευθύνες από κανέναν ηρεμηστε, κόστος πείτε μαζί με εργασία, δύο σωλήνες είδα να στάζουν λογικά από το ζεστό νερό εφόσον το καλοριφέρ δουλεύει.
Καλά δνε ζήτησα ευθύνες από κανέναν ηρεμηστε, κόστος πείτε μαζί με εργασία, δύο σωλήνες είδα να στάζουν λογικά από το ζεστό νερό εφόσον το καλοριφέρ δουλεύει.

Κοίτα το κόστος πάει αναλόγος σε τι σημειο έχουν σπάσει τι σωλήνας είναι πλαστικός χαλκος  αν έχει τίποτα σκάψιμο η μπάλωμα να γίνει και μπλα μπλα.Ααα και εννοείτε πόσο θέλει μόνο για την εργασία γιατί κάποιος θα σου πει αα θα παω σε όλη την πόλη θα πάρω από όλους τόσα και όλα κομπλέ.Το πιο καλό θα ήταν πιστεύω αν είσαι σε πολυκατοικιία και σπάσαν και σε άλλους φωναχτε έναν για ολους σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαζευτείτε όλοι εσείς και απλά πηγαίντε ξεχέστε την εταιρία που σας τους έβαλε ο σωστός εγκαταστάτης εκεί πέρα φαίνετε στο κατα πόσο θα προβλέψει να δουλεύον τα πάντα παντώς καιρού

Κοίτα το κόστος πάει αναλόγος σε τι σημειο έχουν σπάσει τι σωλήνας είναι πλαστικός χαλκος αν έχει τίποτα σκάψιμο η μπάλωμα να γίνει και μπλα μπλα.Ααα και εννοείτε πόσο θέλει μόνο για την εργασία γιατί κάποιος θα σου πει αα θα παω σε όλη την πόλη θα πάρω από όλους τόσα και όλα κομπλέ.Το πιο καλό θα ήταν πιστεύω αν είσαι σε πολυκατοικιία και σπάσαν και σε άλλους φωναχτε έναν για ολους σας

Ο ιδιοκτήτης πληρώνει η εγώ;

Ο ιδιοκτήτης πληρώνει η εγώ;

Λογικά ο ιδιοκτήτης από αυτά που ξέρω ή πληρώνεις εσύ του λες εσύ σπάσαν οι σωλήνες και τα βρίσκετε στο ενοίκιο μετά.

Αμα ειναι νερός με πιέσης βρύσης εσπάσε η το κρυο νερο ή το ζεστο ή και τα δυο.

Δες λίγο τι σωλήνα έχεις.Χαλκο,αλουμινιου,θερμοκολλητικη?Ευχαριστω

είχε πολύ πίεση και μόνο από τον αριστερό σωλήνα αλλά έκλεισα και τις δύο βάνες. ο σωλήνας πρέπει να είναι αλουμινίου. ευχαριστώ

Λογικά ο ιδιοκτήτης από αυτά που ξέρω ή πληρώνεις εσύ του λες εσύ σπάσαν οι σωλήνες και τα βρίσκετε στο ενοίκιο μετά.

Ναι αλλά όταν μίλησα με την εταιρία με ψάρωσε αυτός και με ρώτησε αν έβαλα πιστολακι, το κατάλαβε, είναι γνωστός με τον ιδιοκτήτη οπότε θα του το πει, θα πληρώσω εγώ να τελειώνει εκτός αν είναι πάνω από 200,δεν έχω διαθέσιμα τόσα.

Ναι αλλά όταν μίλησα με την εταιρία με ψάρωσε αυτός και με ρώτησε αν έβαλα πιστολακι, το κατάλαβε, είναι γνωστός με τον ιδιοκτήτη οπότε θα του το πει, θα πληρώσω εγώ να τελειώνει εκτός αν είναι πάνω από 200,δεν έχω διαθέσιμα τόσα.

Βρε δεν λες στο στομα του λυκου για πιστολάκι παρε πες δεν ειχα νερο και θερμανση βγαινω και τα βλεπω έξω όλα π...@ και τέλος

Αλλά και γνωστός να είναι πες του ρε ταραμα δεν φτανει που βάλατε τους λεβητες πιο χάλια και από ποτέ.

• Like 2

Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι στη Νέα Κρήνη, Καλαμαριά. Ζεστό νερό δεν έχω, αλλά η θέρμανση λειτουργεί κανονικά. Ωστόσο βλέπω ότι η πίεση είναι σταθερά στο 0 και δεν κάνει πλήρωση από την ανάλογη βαλβίδα. Πρέπει να ανησυχήσω; Γνωρίζει κάποιος;

Δεν το πειραζεις καθολου.Εχει παγωσει το δοχειο διαστολης.Συνεχιζεις κανονικα με την θερμανση και ελπιζεις μεχρι να ανεβει η θερμοκρασια,να μην προκυψει κατι αλλο.Δεν θα κλεινεις το καλοριφερ για πολλες ωρες.

είχε πολύ πίεση και μόνο από τον αριστερό σωλήνα αλλά έκλεισα και τις δύο βάνες. ο σωλήνας πρέπει να είναι αλουμινίου. ευχαριστώ

αλλαγή θες αλλα θελω να μου πεις αν εσπασε σε ένωση ή απλα εαν εσκασε η σωληνα.

Βρε δεν λες στο στομα του λυκου για πιστολάκι παρε πες δεν ειχα νερο και θερμανση βγαινω και τα βλεπω έξω όλα π...@ και τέλος

Αλλά και γνωστός να είναι πες του ρε ταραμα δεν φτανει που βάλατε τους λεβητες πιο χάλια και από ποτέ.

Ρε παιδια μη λεμε οτι ναναι,το να θελει σκαψιμο ειναι πολυ δυσκολο γιατι αν ηταν μεσα στο τοιχο πολυ πιθανον να μην παγωνε.

Οποιοςδηποτε ζητησει πανω απο 100 μη πω και πιο χαμηλα,ειναι καθαρα πιασιμο κωλου και λογο ημέρας κτλπ κτλπ.

Κατσε να δούμε τι κοστολογίο θα βγάλει πρώτα.. Γαμωτο δεν έπρεπε να το πειράξω

Κατσε να δούμε τι κοστολογίο θα βγάλει πρώτα.. Γαμωτο δεν έπρεπε να το πειράξω

Κοίτα να δεις σκέψου και το άλλο μπορεί να έσπαγε και από μόνο του ποτέ δεν ξέρεις τώρα έγινε.Τουλάχιστον τώρα στο μπάλωμα φτιάχτο καλά.Λάρισσα πάντως που χίονιζε και εκεί πολύ όσοι είχαν στο μπαλκόνι του βάζανε μέσα σε κουτιά αλουμινίου με πορτάκι και είχανε μόνο το φουγάρο να εξέχει και μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί για προβλήματα με αυτο τον τρόπο σκέψου κάτι αντιστοιχο μελλοντικα

Μην ξενχναμε παιδια αυτοι οι λεβητες ειναι ΜΟΝΟ εσωτερικης χρήσης.Μη βλέπεις που ολοι τους βάζουν εξω.Δεν προβλεπεται η χρηση τους για εξωτερικο χωρο.

Και ναι η κατασκευη του αλουμινιου σαν κουτα ειναι μια λυση,υποθετω και με υαλοβαμβακα μεσα σαν μονωση.

• Like 2

αλλαγή θες αλλα θελω να μου πεις αν εσπασε σε ένωση ή απλα εαν εσκασε η σωληνα.

αν κατάλαβα καλά οπως έβλεπα το νερό να πετάγεται, σε ενωση πρεπει να έσπασε. τώρα προσπαθώ να γυρίσω τη βάνα στο σωλήνα αλλά δεν κουνιέται.

αν κατάλαβα καλά οπως έβλεπα το νερό να πετάγεται, σε ενωση πρεπει να έσπασε. τώρα προσπαθώ να γυρίσω τη βάνα στο σωλήνα αλλά δεν κουνιέται.

Ή εχει παγώσει αλλιώς εάν ειναι παλια και ψιλομαπέ,εχει κολλήσει.Κλεινεις γενικο και φωναζεις υδραυλικο ή εκτος αν ξερεις μονος.

Μην ξενχναμε παιδια αυτοι οι λεβητες ειναι ΜΟΝΟ εσωτερικης χρήσης.Μη βλέπεις που ολοι τους βάζουν εξω.Δεν προβλεπεται η χρηση τους για εξωτερικο χωρο.

Και ναι η κατασκευη του αλουμινιου σαν κουτα ειναι μια λυση,υποθετω και με υαλοβαμβακα μεσα σαν μονωση.

και γιατι μας τα εβαλαν εξω τοτε ; και το μηχανημα πρεπει να ειναι μεσα ;

Πήρα φόρα, εφτιαξα account για να μου ανοιξουν οι φωτογραφίες με τους λέβητες και που θα βάλω το πιστολάκι...διαβασα λίγο παρακάτω...και αποφάσισα πως καλύτερα να περιμένω να έρθει η άνοιξη ξανά, παρά να μπλέκομαι με πράγματα που δεν ξέρω, γιατί με τόσους λέβητες που χάλασαν στη Θεσσαλονίκη, ποιος ξέρει και πότε θα ευκαιρέσει να έρθει να το επισκευάσει ο τεχνικός και πότε θα ξανακάνω μπάνιο :(

• Like 1

Πήρα φόρα, εφτιαξα account για να μου ανοιξουν οι φωτογραφίες με τους λέβητες και που θα βάλω το πιστολάκι...διαβασα λίγο παρακάτω...και αποφάσισα πως καλύτερα να περιμένω να έρθει η άνοιξη ξανά, παρά να μπλέκομαι με πράγματα που δεν ξέρω, γιατί με τόσους λέβητες που χάλασαν στη Θεσσαλονίκη, ποιος ξέρει και πότε θα ευκαιρέσει να έρθει να το επισκευάσει ο τεχνικός και πότε θα ξανακάνω μπάνιο :(

Άμα είσαι άνετος οικονομικα παίξε, αλλιώς άστο.. Καλύτερα βρώμικος :) αστείο μη το πάρεις σοβαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...