dimxr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, τα φώτα σας... Η περίπτωσή μου δεν έχει αναφερθεί ακόμη... Αν έχουμε θέρμανση, αλλά δεν έχουμε καθόλου νερό στη βρύση. Καθόλου... Τι πάει να πει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 δειτε και δω http://makpress.blogspot.gr/2017/01/blog-post_23.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αλλαξα σε 3 πελατες χαλκο που έσπασε απο συστολες διαστολες. Και δεν εσπασε σε ένωση αλλα σαν ξεφλουδησε η σωληνα. Επισης αν έχετε λεβητα συμπυκνωματων και παγωσαν τα συμπυκνωματα πχ επειδη δεν ανοιξατε θέρμανση το βραδυ, με σεσουάρ το ξεπαγωνετε, βγαζετε και την αποχετευση και με ενα ρεσετ παιρνεις μπρος. Αυτα μεχρι στιγμης. Α και μπροστα στα ματια μου σε 3 μπαλκονια εσπασαν σωληνες αλλα δε μπορεσα να δω τι ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αλλαξα σε 3 πελατες χαλκο που έσπασε απο συστολες διαστολες. Και δεν εσπασε σε ένωση αλλα σαν ξεφλουδησε η σωληνα. Επισης αν έχετε λεβητα συμπυκνωματων και παγωσαν τα συμπυκνωματα πχ επειδη δεν ανοιξατε θέρμανση το βραδυ, με σεσουάρ το ξεπαγωνετε, βγαζετε και την αποχετευση και με ενα ρεσετ παιρνεις μπρος. Αυτα μεχρι στιγμης. Α και μπροστα στα ματια μου σε 3 μπαλκονια εσπασαν σωληνες αλλα δε μπορεσα να δω τι ηταν. Εγώ το έκανα με πιστολάκι κ έσπασε σωλήνας... Βρήκα λύση και έχω θέρμανση. Καλύτερα μην το κάνετε, τώρα κάνα 100αρικο θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikol98 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Παρακαλώ τη βοήθειά σας!Από τον επιτοίχιο εξωτερκό λέβητα άρχισε να τρέχει πολύ νερό και έκλεισα τα βανάκια που υπάρχουν πάνω στους δύο σωλήνες που καταλήγουν στον λέβητα. Ξέρετε τι μπορεί να έχει συμβεί?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Παρακαλώ τη βοήθειά σας!Από τον επιτοίχιο εξωτερκό λέβητα άρχισε να τρέχει πολύ νερό και έκλεισα τα βανάκια που υπάρχουν πάνω στους δύο σωλήνες που καταλήγουν στον λέβητα. Ξέρετε τι μπορεί να έχει συμβεί?? Αν έκανες αυτό με το πιστολάκι έσπασαν οι σωλήνες σου όπως οι δικοί μου, αν δεν έκανες τίποτα δεν ξέρω τι παίζει. Θέρμανση έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computeras13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ενώ χθες όλα ήταν μια χαρά, σήμερα από την ώρα που βγήκα να δω τι παίζει με τον λέβητα μιας και πάλι δεν είχαμε ζεστό νερό τον είδα να σταλάζει νερά. Υπέθεσα λοιπόν οτι κάτι θα ξεπάγωσε και θα είναι απλά πάγος που λιώνει. Δοκιμάζω λοιπόν να ανοίξω και την θέρμανση να δω τι παίζει και προφανώς τίποτα, οπότε τα κλείνω όλα και περιμένω να δω αν θα ξεπαγώσει (τρομάρα μου). Πριν 10 λεπτά λοιπόν βγαίνω ξανά και εξακολουθεί να στάζει, οπότε βγάζω το προστατευτικό αλουμίνιο του λέβητα να δω τι παίζει μέσα (αν έχει πάγο κτλ). Προς κακή μου τύχη λοιπόν απ' ότι φαίνεται κάτι έχει σπάσει/σκιστεί μέσα και κάνει διαρροή σε ένα σημείο που μπαίνει ένα σωληνάκι σε κάτι που μοιάζει σαν μικρό "ψυγείο αυτοκινήτου". Καλώς το δεχτήκαμε το νέο έτος λοιπόν... Το θέμα είναι τώρα να δούμε ποιος καλύπτει την ζημιά (ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ενώ χθες όλα ήταν μια χαρά, σήμερα από την ώρα που βγήκα να δω τι παίζει με τον λέβητα μιας και πάλι δεν είχαμε ζεστό νερό τον είδα να σταλάζει νερά. Υπέθεσα λοιπόν οτι κάτι θα ξεπάγωσε και θα είναι απλά πάγος που λιώνει. Δοκιμάζω λοιπόν να ανοίξω και την θέρμανση να δω τι παίζει και προφανώς τίποτα, οπότε τα κλείνω όλα και περιμένω να δω αν θα ξεπαγώσει (τρομάρα μου). Πριν 10 λεπτά λοιπόν βγαίνω ξανά και εξακολουθεί να στάζει, οπότε βγάζω το προστατευτικό αλουμίνιο του λέβητα να δω τι παίζει μέσα (αν έχει πάγο κτλ). Προς κακή μου τύχη λοιπόν απ' ότι φαίνεται κάτι έχει σπάσει/σκιστεί μέσα και κάνει διαρροή σε ένα σημείο που μπαίνει ένα σωληνάκι σε κάτι που μοιάζει σαν μικρό "ψυγείο αυτοκινήτου". Καλώς το δεχτήκαμε το νέο έτος λοιπόν... Το θέμα είναι τώρα να δούμε ποιος καλύπτει την ζημιά (ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής). Και εγω γιαυτό απορώ.. Ενοικιαστής η ιδιοκτήτης και το κόστος πιο θα είναι..;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikol98 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αν έκανες αυτό με το πιστολάκι έσπασαν οι σωλήνες σου όπως οι δικοί μου, αν δεν έκανες τίποτα δεν ξέρω τι παίζει. Θέρμανση έχεις; Δεν είχα καθόλου θέρμανση και έκανα αυτό με το πιστολάκι. Η επισκευή κοστίζει πολύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkaix Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα παιδια , θεσσαλονίκη κέντρο τα ιδια και απο μενα , απο χθες ειχα θερμανση + κρυο νερο , καθόλου ζεστο τωρα ζέστανα με πιστολακι 3 λεπτα μόνο τ σωλήνα π ενώνεται με την βρύση στο μπαλκόνι και ήρθε ζεστό νερο αμέσως. αυτό λειτούργησε σε μενα, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δεν είχα καθόλου θέρμανση και έκανα αυτό με το πιστολάκι. Η επισκευή κοστίζει πολύ?Δεν έχω ιδέα.. Την πατήσαμε την επόμενη φορά να μην κάνουμε ότι διαβάζουμε στο ίντερνετ μου είπε ο μάστορας. Παντως με τέτοιο κρύο η δουλειά του θα είναι σίγουρα 60 ευρώ.. Βάλε κ τα υλικά.. καλησπερα παιδια , θεσσαλονίκη κέντρο τα ιδια και απο μενα , απο χθες ειχα θερμανση + κρυο νερο , καθόλου ζεστο τωρα ζέστανα με πιστολακι 3 λεπτα μόνο τ σωλήνα π ενώνεται με την βρύση στο μπαλκόνι και ήρθε ζεστό νερο αμέσως. αυτό λειτούργησε σε μενα, ευχαριστώ Τυχερός ήσουν έπαιξες με την φωτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι μόνο από το ίντερνετ πες του, και πολλοί τεχνικοί και εγκαταστάτες την ίδια συμβουλή έδωσαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Εγώ το έκανα με πιστολάκι κ έσπασε σωλήνας... Βρήκα λύση και έχω θέρμανση. Καλύτερα μην το κάνετε, τώρα κάνα 100αρικο θέλει. Εγώ δεν είπα να ζεστάνεται σωλήνες αλλά εκει που μαζευει τα συμπυκνώματα,μεσα στο λεβητα ενα πλαστικο δοχειο.Κυριως στους καινουργιους λέβητες. Οσο για τη σώληνα,εγώ προσωπικά ζεσταίνω τις βάνες και παλι είναι τυχη αν θα σπάσει ή αν θα ξεπαγωσει.Κλεισε τα νερα να μην σταζουν τωρα στους δρόμους γιατι ειδα παρα πολλα μπάλκονια να έχουν σκασει σωλήνες και να δημιουργουν παγο στους δρομους και μετά πάρε τον υδραυλικό σου.Και για να μην μπλέξεις κάλυτερα η ιδιοκτητρια να φερει τον δικό της.Τώρα το εαν ειναι δικά σου έξοδα ή της ιδιοκτητριας δεν γνωριζω. Παρακαλώ τη βοήθειά σας!Από τον επιτοίχιο εξωτερκό λέβητα άρχισε να τρέχει πολύ νερό και έκλεισα τα βανάκια που υπάρχουν πάνω στους δύο σωλήνες που καταλήγουν στον λέβητα. Ξέρετε τι μπορεί να έχει συμβεί?? Αμα ειναι νερός με πιέσης βρύσης εσπάσε η το κρυο νερο ή το ζεστο ή και τα δυο. Δες λίγο τι σωλήνα έχεις.Χαλκο,αλουμινιου,θερμοκολλητικη?Ευχαριστω Ενώ χθες όλα ήταν μια χαρά, σήμερα από την ώρα που βγήκα να δω τι παίζει με τον λέβητα μιας και πάλι δεν είχαμε ζεστό νερό τον είδα να σταλάζει νερά. Υπέθεσα λοιπόν οτι κάτι θα ξεπάγωσε και θα είναι απλά πάγος που λιώνει. Δοκιμάζω λοιπόν να ανοίξω και την θέρμανση να δω τι παίζει και προφανώς τίποτα, οπότε τα κλείνω όλα και περιμένω να δω αν θα ξεπαγώσει (τρομάρα μου). Πριν 10 λεπτά λοιπόν βγαίνω ξανά και εξακολουθεί να στάζει, οπότε βγάζω το προστατευτικό αλουμίνιο του λέβητα να δω τι παίζει μέσα (αν έχει πάγο κτλ). Προς κακή μου τύχη λοιπόν απ' ότι φαίνεται κάτι έχει σπάσει/σκιστεί μέσα και κάνει διαρροή σε ένα σημείο που μπαίνει ένα σωληνάκι σε κάτι που μοιάζει σαν μικρό "ψυγείο αυτοκινήτου". Καλώς το δεχτήκαμε το νέο έτος λοιπόν... Το θέμα είναι τώρα να δούμε ποιος καλύπτει την ζημιά (ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής). Μεγάλη προσοχή στο συγκερκιμένο.Μην το ξαναβάλεις μπρος,γιατι εαν εχει ραγίσει-σπάσει ο ενναλάκτης,θα δουλευει η φλογα,δε θα πιάνει θερμοκρασία,θα ανεβαζει βαθμιδα η φλόγα,παλι δε θα πιάνει θερμοκρασία και μετά θα βλέπεις μαυρους καπνους και θα ειναι ηδη αργα.Το επαθες φιλος σήμερα, και ψιλοκαηκε ολοσχερως ο λέβητας του και θα παω για αλλαγη απο βδομαδα.Αλλα επαναλαμβανω μονο εαν ειναι ο ενναλακτης. καλησπερα παιδια , θεσσαλονίκη κέντρο τα ιδια και απο μενα , απο χθες ειχα θερμανση + κρυο νερο , καθόλου ζεστο τωρα ζέστανα με πιστολακι 3 λεπτα μόνο τ σωλήνα π ενώνεται με την βρύση στο μπαλκόνι και ήρθε ζεστό νερο αμέσως. αυτό λειτούργησε σε μενα, ευχαριστώ Αυτο.Το κανω και εγω σε μενα και χθες και σημερα το εκανα. Τι σωλήνα ειναι? Και ζεστανες τη σωληνα ή τη βανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpisinar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι στη Νέα Κρήνη, Καλαμαριά. Ζεστό νερό δεν έχω, αλλά η θέρμανση λειτουργεί κανονικά. Ωστόσο βλέπω ότι η πίεση είναι σταθερά στο 0 και δεν κάνει πλήρωση από την ανάλογη βαλβίδα. Πρέπει να ανησυχήσω; Γνωρίζει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλά δνε ζήτησα ευθύνες από κανέναν ηρεμηστε, κόστος πείτε μαζί με εργασία, δύο σωλήνες είδα να στάζουν λογικά από το ζεστό νερό εφόσον το καλοριφέρ δουλεύει. Καλά δνε ζήτησα ευθύνες από κανέναν ηρεμηστε, κόστος πείτε μαζί με εργασία, δύο σωλήνες είδα να στάζουν λογικά από το ζεστό νερό εφόσον το καλοριφέρ δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα