Προς το περιεχόμενο

Δεν τρέχει το ζεστό νερό (φυσικό αέριο)

_linuslost_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθήστε πρώτα να κάνετε τα παρακάτω και αν δεν ...... τότε  πληρώνετε υδραυλικούς. Εγώ τα κατάφερα αφού πλήρωσα μια φορά υδραυλικό και είδα τι ακριβώς έκανε. Κόστος 30 €. Πήρε λοιπόν φλόγιστρο και ζέστανε προσεκτικά το σημείο από όπου παίρνει νερό ο λέβητας (στην γωνιά μετά την βρύση) .... και έτοιμο. Πήρε 30 €. Την άλλη μέρα τα ίδια. Πήρα όμως το πιστολάκι (είναι πιο σίγουρο γιατί ζεσταίνει σταδιακά και δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσει ο σωλήνας), ζέστανα την γωνιά για 10 περίπου λεπτά και έτοιμο. Βλέπε φωτο

Υπόψιν ότι δεν είχα μόνο ζεστό νερό. Η θέρμανση δούλευε κανονικά

εκει στη βρυση δηλαδη ειναι το κολλημα ; ΟΧι πιο πανω ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από Μακεδονίας με το ίδιο πρόβλημα, θέρμανση ναι νερό όχι, με 15 λεπτά πιστολάκι στους 2 λεπτούς σωλήνες έχω πλέον και ζεστό νερό. Το σύστημα είναι immergas, αν σημαίνει κάτι αυτό. Ευχαριστώ πολύ τους προλαλήσαντες και καλή ευκολία στους υπόλοιπους.

• Like 1

Από Μακεδονίας με το ίδιο πρόβλημα, θέρμανση ναι νερό όχι, με 15 λεπτά πιστολάκι στους 2 λεπτούς σωλήνες έχω πλέον και ζεστό νερό. Το σύστημα είναι immergas, αν σημαίνει κάτι αυτό. Ευχαριστώ πολύ τους προλαλήσαντες και καλή ευκολία στους υπόλοιπους.

ποιοι σωληνες ειναι αυτοι ομως ;

εκει στη βρυση δηλαδη ειναι το κολλημα ; ΟΧι πιο πανω ;

Ο Υδραυλικός ζέστανε εκεί που φαίνεται καμμένο (βλέπε φωτο παραπάνω) το προστατευτικό αλλά και δίπλα. Εγώ με το πιστολάκι ζέστανα την ένωση (μούφα) αμέσως μετά την βρύση και την πρώτη καμπύλη που κάνει ο σωλήνας

Με το πιστολάκι μαλλιών το πέτυχε το εγχείρημα.

Ζέστανα τις δύο παγωμένες σωλήνες στο λεβητακι και έγινε δουλειά.

Στην αρχή σταγόνες και με ανοιχτή τη βρύση άρχισε σιγά σιγά ροή και τώρα έχει πλέον ζεστό νερό. Περιοχή Ντεπώ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Καλή τύχη σε όλους

Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.(ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΤΣΑΡΗ) ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΩ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΕΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ(ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ)ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΕΞΩ. ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙΓΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΘΕΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΤΟΥΣ 23 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ Κ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΓΩΜΕΝΑ Κ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΝΩ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΕΒΗΤΑ,ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ; ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;Η ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ,ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΞΕΠΑΓΩΣΟΥΝ Κ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ;

Μάλλον το σπίτι έπιασε εύκολα την θερμοκρασία που έβαλες ειδικά αν έχει καλά κουφώματα κλπ και μετά φυσιολογικά έσβησε. Αν κράτησε η θερμοκρασία αυτή κανένα δίωρο, πάγωσε πριν προλάβει να ξαναρχίσει ο λέβητας.

ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΨΑΝΕ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΑ... ΑΡΑ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ;

ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ Η ΣΤΟ ΛΕΒΗΤΑ, Κ ΑΝ ΣΤΟ ΛΕΒΗΤΑ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ;

Διάβασε παραπάνω, κοίτα και φωτο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.(ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΔΙΝΩ 50ΑΡΙΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ..) ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ( ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Κ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΧΘΕΣ,Κ ΤΗΣ ΛΕΩ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ...ΤΙ ΛΕΣ; ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ..) ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ  ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΩΣ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ 3 ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ,Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΟΥΛ ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΜΠΕΣ,ΨΗΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙ  ΚΑΛΑ ΕΥΚΟΛΙΕΣ,ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

καλησπέρα σας,

Για την περίπτωση που υπάρχει θέρμανση και κρύο νερό αλλά όχι ζεστό.

Ο επιτοίχιος λέβητάς μου έχει 4 εξόδους στην κάτω μεριά. οι 2 αριστερά ήταν παγωμένοι στο άγγιγμα και οι 2 δεξιά ζεστοί.

Ζέστανα με πιστολάκι τους δύο πρώτους (στις βάνες που ήταν εκτεθειμένοι) για 1 λεπτό και ήρθε κανονικά ζεστό νερό.

Επίσης πριν το πιστολάκι ήταν εκτεθειμένα στον ήλιο για μισή περίπου ώρα (Θεσσαλονίκη), σίγουρα βοήθησε και αυτό.

post-427894-0-85902900-1483877082_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...