Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό παιδί φαίνεται, στο μίλα μου βρώμικα μου άρεσε σαν ηθοποιός

Μέσα από αυτό το παιχνίδι ναι είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Εγώ μέχρι τώρα τον είχα για μεγάλο νούμερο.

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω  οτι και τον κοκκινακη μπορει να τον κοντραρει ο Σπαλ μιας και ειναι και οι 2 ψηλοι και οχι ιδιαιτερα γρηγοροι

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο όχι κάτι πολύ άσχημο. Σε διώξανε, οκ. Δεν χρειάζεται να δείχνει πικρία , κακία ή ό,τι άλλο! Όπως ο Ντάνος.

Πάμε Σπαλ.

Δημοσ.

Όντως ο Σπαλ είπε "θα φάτε καλά";

Είναι γενικά παρα πολύ καλός στον στόχο αλλά το πρόβλημα του είναι η ταχύτητα λόγο ύψους.

Επίσης όλοι οι άνδρες της ομάδας των διασημων με μοναδική εξαίρεση τον Μπο είναι πολλές φορές καλύτεροι από τον Σπαλ.

Ναι αλλά τώρα που τον έδιωξαν θα παίζει αναγκαστικά η μπο ή κόκκινακης οπότε δεν είναι τόσο καλό
Δημοσ.

Πείτε την αλήθεια τόσα χρόνια όποιος από εσάς τον έβλεπε στην τηλεόραση ή άκουγε για αυτόν τι γνώμη είχε;

Την χειροτερη;

Δημοσ.

Ελα και φτανουμε 1000ρα με αυτο τον ρυθμο

Δεν παίζει να κοιμηθώ θα γράφω έστω και μόνος μου και θα απαντώ στον εαυτό μου αν χρειαστεί.

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά είμαι ψυχαναγκαστικός σαν τον Βασσάλο. Είπαμε ότι θα φτάσουμε τις 1000, άρα πρέπει να τις φτάσουμε.

• Like 4
Δημοσ.

To παιχνιδι ειναι διασημοι απεναντι στους αλλους 

απο που και ως που να γινει "τυχαια ανακατανομη" και να χαλασει απο τωρα ενα βασικο στοιχειο του παιχνιδιου?

εξαλλου ενας παιχτης ειναι που λειπει τωρα και αυτος μπορει να επιστρεψει

κανονικα αν επιστρεψει πρεπει να τους στειλουνε εναν παιχτη πισω γιατι τους αλλους δεν τους χαρισανε 

τους κερδισανε με τις ασυλιες

Απο τη στιγμή που έγινε κάτι εκτός προγράμματος που άλλαξε τις ισορροπίες, το αρχικο κοσεπτ πάει περιπατο,

ετσι κ αλλιως οταν ενωθουν παλι το κονσεπτ διασημοι-μαχητες παυει να εχει νοημα

Αυτο που παλι δεν εχει νοημα ειναι να παει ενας παικτης σαν τους Σπαλ-Μπο-Λαουρα στους αδυναμους μαχητες

Αν εστελνα τη Λαουρα δλδ, που θα βοηθουσε αγωνιστικα τους μαχητες;!!

Γενικα ομως το παιχνιδι απο θεμα επιβιωσης/κανονισμων/αγωνισματων δεν εχει νοημα,οποτε πασο

Κατα το αμερικάνικο προτυπο, τυχαιος παικτης των Δ μετα απο κληρωση θα διαλεγε 2 ατομα απο τους Μ, και αντιστοιχα απο τους Μ θα διαλεγε 3 απο τους Δ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...