Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ώρα για καζανάκια

Και οχι ολοι μαζι

Έχει βγει το αποτέλεσμά ο σπαλιαρας είναι. Σιγά μην στείλουν το Ντανο δεν τους συμφέρει θα χάσουν τα έπαθλα μετά

Λαουρα ρε να κανει αγκαλιτσες με τον αλλον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίζει και η τραγουδιάρα, γιατί έχει ξεκάθαρα (σύμφωνα με το μοντάζ πάντα) αποστασιοποιηθεί από τους πάντες (πλην Σπαλ ίσως) από τότε που την έκραζαν για γκρίνια, πριν πολύ καιρό δηλαδή.

• Like 1

Έχει βγει το αποτέλεσμά ο σπαλιαρας είναι. Σιγά μην στείλουν το Ντανο δεν τους συμφέρει θα χάσουν τα έπαθλα μετά

Δικό σου αποτέλεσμα;

Πώς και δεν ξέρετε ποιον θα στείλουν ; έχει ώρες που έχει κυκλοφορήσει :Ρ (δεν το λέω ηρεμήστε )

Θεωρώ πως ειναι αλλο το να γράφουμε "μου είπε ο τάδε οτι σήμερα θα γίνει αυτο" κι αλλο το να μη σχολιάζουμε τα προφανή, όταν απο ώρες πριν ανακοινώνεται στα μέσα το αποτέλεσμα είτε ειναι έπαθλο, είτε άσυλια κλπ. Εγώ ας πουμε σήμερα ήξερα απο πολυ νωρίτερα οτι θα φάνε μερεντα. Δε μπήκα να το γράψω το έστειλα σε κάποιον που ρώτησε, με μήνυμα.

Αλλα όταν κατι συζητείται όλη μερα παντού Ε ειναι λιγο κουλό να κάνουμε οτι εχουμε αγωνία :P

Γενικά μεγάλο πρόβλημα του σκαι αυτο, αν δεν έχεις και αγωνία για το αποτέλεσμα, οι άλλοι αποδεκατίστηκαν, διαφημισεις τα 2/3 της ώρας... Βαριέσαι σ ενα σημείο.

Ισχύει έχει διαρρεύσει ώρες τώρα. Απορώ πως δεν το είδα.

Η αλήθεια είναι δεν το περίμενα

Εγώ το θεωρώ αναμενόμενο βάση των όσων έχουν προηγηθεί

Θεωρώ πως ειναι αλλο το να γράφουμε "μου είπε ο τάδε οτι σήμερα θα γίνει αυτο" κι αλλο το να μη σχολιάζουμε τα προφανή, όταν απο ώρες πριν ανακοινώνεται στα μέσα το αποτέλεσμα είτε ειναι έπαθλο, είτε άσυλια κλπ. Εγώ ας πουμε σήμερα ήξερα απο πολυ νωρίτερα οτι θα φάνε μερεντα. Δε μπήκα να το γράψω το έστειλα σε κάποιον που ρώτησε, με μήνυμα.

Αλλα όταν κατι συζητείται όλη μερα παντού Ε ειναι λιγο κουλό να κάνουμε οτι εχουμε αγωνία :P

Γενικά μεγάλο πρόβλημα του σκαι αυτο, αν δεν έχεις και αγωνία για το αποτέλεσμα, οι άλλοι αποδεκατίστηκαν, διαφημισεις τα 2/3 της ώρας... Βαριέσαι σ ενα σημείο.

ακριβως. ειδικα για το ποιος θα παει έχει βουηξει ο τόπος ,μου φαίνεται κάπως κουλό να μην το έχουν ακούσει οι περισσότεροι. Και να θες να μην μάθεις δεν μπορείς ,είναι πρώτο θέμα :Ρ
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...