Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Τί θα γίνει πάλι spoilers αρχίσαμε; Να μην μπαίνουμε αν είναι ρε παιδιά εδώ μέσα τί είναι αυτά...

Ποιο σποιλερ φίλε μου. Λογική είναι. Εσύ Δλδ τι πιστεύεις ότι θα ψηφίσουν το χανταμπακη ή τη βαλαβανη να πάει στους μαχητές; ή ντανος η σπαλ με τον δεύτερο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αφού ο ντανος έχει ήδη αλλάξει ομάδα.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως το Star εχει καλη ταινιουλα σημερα σε περιπτωση που κοβει κανεις φλεβα παλι

Σοβαρά τώρα 25 λεπτά επανάλληψη το λουνα παρκ 

Ποιο σποιλερ φίλε μου. Λογική είναι. Εσύ Δλδ τι πιστεύεις ότι θα ψηφίσουν το χανταμπακη ή τη βαλαβανη να πάει στους μαχητές; ή ντανος η σπαλ με τον δεύτερο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αφού ο ντανος έχει ήδη αλλάξει ομάδα.

Η κοινή λογική ας λέει ό,τι θέλει. Εμείς έχουμε δει πως η ανθρώπινη φύση διαρκώς μας εκπλήσσει! 

Η κοινή λογική ας λέει ό,τι θέλει. Εμείς έχουμε δει πως η ανθρώπινη φύση διαρκώς μας εκπλήσσει!

τότε να μη συζητάμε ούτε για τα τρέιλερ ούτε για τα προσεχώς ούτε για τίποτα. Ας το κλείσουμε

Τώρα μπήκα και με κάνετε να τρομάζω να διαβάσω τα μηνύματα που γράφτηκαν το απόγευμα μην φάω στην μάπα κάνα spoiler.

P.S Δεν θέλω μ@λ@κιες έχει ταινία στο Star κτλ σήμερα πάμε για τις πρώτες 1000 :)

• Like 1

τότε να μη συζητάμε ούτε για τα τρέιλερ ούτε για τα προσεχώς ούτε για τίποτα. Ας το κλείσουμε

Να συζητήσουμε για όλα και με υποθέσεις κανένα πρόβλημα αλλά εδώ είχαμε spoiler και απάντηση σε αυτό. Πιστεύω καταλαβαίνεις τη διαφορά έτσι; 

• Like 2

Τώρα μπήκα και με κάνετε να τρομάζω να διαβάσω τα μηνύματα που γράφτηκαν το απόγευμα μην φάω στην μάπα κάνα spoiler.

P.S Δεν θέλω μ@λ@κιες έχει ταινία στο Star κτλ σήμερα πάμε για τις πρώτες 1000 :)

Ναι μην τα διαβάσεις καλύτερα, δεν χάνεις τίποτα.

Εγώ περιμένω τις 1000 εδώ και ώρες, πιστεύω είναι όλων ο στόχος για σήμερα..

Αν δω να αυτομολεί κανείς σε άλλο κανάλι, θα απαιτήσω κυρώσεις από μοντς

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...