Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι μαχητες με 2 ζωα γυναικες και αχρηστους-μετριους αντρες δεν θα νικησουν ποτε

εκτος αν βαλουν παιχνιδια skills και μυαλου που προφανως μαχητες εχουν επικο αβανταζ

Θα μπορούσαν να έβαζαν ένα αγώνα ομαδικό όπως αυτό που είχαν στο τελευταίου επεισοδίου του Αμερικάνικου (το έβαλα σε spoiler μήπως το παρακολουθεί κανείς).  Έτσι ο κάθε ένας λάβει μέρος στο κομμάτι που έχει τις καλύτερες ικανότητες.

Βέβαια θα έπρεπε να αλλάξουν το γρίφο για να μπορέσουν να το λύσουν οι τύποι που παίζουν στο Ελληνικό.  Αλήθεια, αυτό το παζλ ήταν για πρώτης δημοτικού δηλαδή χρειαζόταν περίπου 10 IQ για να λυθεί.  Αυτή η οικονομολόγος πως σπουδάζει οικονομικά;  Υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για τι μαθήματα διδάσκονται σε Ελληνικά σχολεία;

https://www.youtube.com/watch?v=o-ymz1CesxI

Αν δεν δουλεύει το παραπάνω λόγο γεωγραφικού μπλοκ, δοκιμάστε αυτό:

http://d.pr/v/PXLQ

• Like 2
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Θα μπορούσαν να έβαζαν ένα αγώνα ομαδικό όπως αυτό που είχαν στο τελευταίου επεισοδίου του Αμερικάνικου (το έβαλα σε spoiler μήπως το παρακολουθεί κανείς).  Έτσι ο κάθε ένας λάβει μέρος στο κομμάτι που έχει τις καλύτερες ικανότητες.

Βέβαια θα έπρεπε να αλλάξουν το γρίφο για να μπορέσουν να το λύσουν οι τύποι που παίζουν στο Ελληνικό.  Αλήθεια, αυτό το παζλ ήταν για πρώτης δημοτικού δηλαδή χρειαζόταν περίπου 10 IQ για να λυθεί.  Αυτή η οικονομολόγος πως σπουδάζει οικονομικά;  Υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για τι μαθήματα διδάσκονται σε Ελληνικά σχολεία;

Το σπόιλέρ σου είναι κενό περιεχομένου :P

Δημοσ.

Θα με κάνετε να μη ξαναμπω στο θρεντ με τα σπόιλερ σας

Ο άλλος έχει κάνει quote το σπόιλερ της μαργαρίτας που σβηστηκε

• Like 2
Δημοσ.

Θα με κάνετε να μη ξαναμπω στο θρεντ με τα σπόιλερ σας

Ο άλλος έχει κάνει quote το σπόιλερ της μαργαρίτας που σβηστηκε

Βασικά για να το θέσουμε πιο σωστά άμα συνεχίσει να γίνετε πιο boring και από boring του boring τότε θα είμαι ο πρώτος που θα εισηγηθώ να κλειδώσει μια για πάντα μάζι και πολλοί άλλη πιστεύω

Δημοσ.

Εχω ξενερώσει άγρια με τον Πανάρα. Εκεί που περίμενα να βγει μπροστά ως άλλος καπιτάνο Τότι και να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, κρύφτηκε πίσω από τις πλάτες του τούμπανου και έχασαν το έπαθλο. Έπεσε πολύ στα μάτια μου.  

• Like 1
Δημοσ.

ρε μαγκες δεν εχουμε σποιλερ πλεον

φημες ειναι οτι δουμε απο εδω απο κει

ε αν δεν σχολιαζουμε τι ακουμε τι να μπουμε εδω να κανουμε

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ξενερώσει άγρια με τον Πανάρα. Εκεί που περίμενα να βγει μπροστά ως άλλος καπιτάνο Τότι και να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, κρύφτηκε πίσω από τις πλάτες του τούμπανου και έχασαν το έπαθλο. Έπεσε πολύ στα μάτια μου.  

Καλά βέβαια χτες οι διασημοι ηταν σε φάση άντε ρε μαχητές σας έχουμ αφήσει τόσο πολύ.Αλλά άμα έπεζε στο τέλος ένας Πάνος και όχι κινέζος το είχαν πάρει άνετα οι μαχητές

• Like 2
Δημοσ.

Να μπει στην ψηφοφορία η δυνατότητα να βλέπουμε τι ψήφισε ο καθένας. Θέλω να δω ποιος ψήφισε τα σιχάματα :devil:

Δημοσ.

Όταν ζητάμε να μην μπαίνουν πράγματα που δεν έχουν παιχτεί δεν είναι γιατί δεν θελουμε να δούμε κάτι που είναι φήμη και δεν έχει επιβεβαιωθεί η δεν υπάρχει σύνδεσμος και δεν το είπαν σε κανάλι. Απλά δεν θελουμε να χάσουμε το ενδιαφέρον μας για το επεισόδιο πριν το δούμε. Αν αυτό δεν είναι σεβαστό οκ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...