Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

οι μαχητες με 2 ζωα γυναικες και αχρηστους-μετριους αντρες δεν θα νικησουν ποτε

εκτος αν βαλουν παιχνιδια skills και μυαλου που προφανως μαχητες εχουν επικο αβανταζ

Δημοσ.

αν υπάρχει θέμα με τους κανονισμούς τι ακριβώς θέλατε να κάνουν ; δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο σε άλλο survivor.

Αν πάει δυνατός παίχτης απέναντι κάτι γίνεται. Με σπαλιαρα απλά θα γίνουν πιο δυνατοί ψυχολογικά

οι μαχητες με 2 ζωα γυναικες και αχρηστους-μετριους αντρες δεν θα νικησουν ποτε

εκτος αν βαλουν παιχνιδια skills και μυαλου που προφανως μαχητες εχουν επικο αβανταζ

Επικοινωνιακή λόγω του αρχηγού φυσικά
Δημοσ.

Αν πάει Σπαλιαρας στους μαχητές δε φεύγει με τίποτα. Με διαφορά πιο συμπαθείς από τους περισσότερους.

Μισθοφόρο, Σάρα, Ελισάβετ, Τσανγκ τους έχει ανετα σε ψηφοφορία.

Δημοσ.

Ντάξει άχρηστο έστειλαν πάλι φαβορί ειναι λοιπόν.

Βρε ο bill(Ντανος) ειπε όχι σποιλ όχι δεν Το ξέραμε βέβαια αλλα θα φας warning :P

Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστη πηγη θεωρειτε το βόθροκανολο το Ε

Δημοσ.

Ο σπαλ θα ξενερωσει. Το μοντελο εφυγε η μιλφ εφυγε δεν θα εχει ποια να διπλαρωσει

πολύ ωραιότερες αυτές από τις διάσημες. Βέβαια η μικρή είναι καπαρωνενη από τον μανάβη αλλά δε πειράζει.
Δημοσ.

Ο τσανγκ αν ξενερωνε με την αχρηστογλου που δεν εκανε πολλα στην παραλια με τον σπαλ θα τα δει ολα. Ο τυπος ειναι ολη μερα ηλιοθεραπεια σταυροποδι και ξυσιμο αρκιντιων.

• Like 3
Δημοσ.

να πήγαινε πάλι ο ντανος έφυγε απο τους μαχητές πήγε διάσημους και να ξαναπάει μαχητές δεν λέει

Και μετά να ξαναπάει Διάσημους :P

Δημοσ.

να πήγαινε πάλι ο ντανος έφυγε απο τους μαχητές πήγε διάσημους και να ξαναπάει μαχητές δεν λέει

Ενώ να πάει ένας παίκτης μέτριος-κακός λέει πολύ. Μια καλή λύση θα ήταν έστω ο Χρανιώτης.
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ θεώρησα οτι αλλο να πεις "μου πε ο τάδε γνωστός μου οτι θα γίνει αυτο" κι αλλο να βάλεις Λίνκ απο ενα άρθρο που κυκλοφορεί ή απ οτι είπε ενα κανάλι -κατι δημόσιο δηλαδή.

Να με συγχωράτε

Δημοσ.

Ο απουσιολόγος σας είναι εδώ και εποπτεύει τα πάντα σε περίπτωησ που αναρωτιέται κανείς

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...