Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

στο 1.33 ο χρανιωτης τη  ψηφηζει για αποχωρηση να παει παιχτης στην αλλη ομαδα η εχασαν την ασυλια?

δεν ακους τι λεει στο τρειλερ?

• Like 6
Δημοσ.

Ο Μάριος αποφάσισε μόνος του να μείνει στο παιχνίδι... και ας μην παίξει ποτέ του ούτε μισό αγώνισμα... και 200 φορές να βγει στον τάκο 200 φορές οι κύπριοι (οι μουχρίτσες) θα τον ψηφίσουν και θα μείνει μέχρι τον τελικό.

• Like 2
Δημοσ.

Στο youtube μου εμφανισε βίντεο από εκπομπή στο Ε που υποστηρίζει οτι αποκαλύπτει ποιος πάει στο μαχητές.

Τώρα αν όντως ειναι αλήθεια αυτό που λένε ή οχι δεν ξέρω αλλά δεν το ποστάρω μιας και είπαμε οχι spoilers στο θεμα. οσοι θελετε θα το βρειτε ευκολα.

Δημοσ.

Ο Μάριος αποφάσισε μόνος του να μείνει στο παιχνίδι... και ας μην παίξει ποτέ του ούτε μισό αγώνισμα... και 200 φορές να βγει στον τάκο 200 φορές οι κύπριοι (οι μουχρίτσες) θα τον ψηφίσουν και θα μείνει μέχρι τον τελικό.

Δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι υπάρχει δρόμος προς το έπαθλο όπου απλά κάθεσαι και δεν κάνεις κάτι.

Θα είναι η απόλυτη γελοιοποίηση.

25497961c6.png

http://www.easypolls.net/poll.html?p=58e24c1de4b0867366514be5

• Like 1
Δημοσ.

Στο youtube μου εμφανισε βίντεο από εκπομπή στο Ε που υποστηρίζει οτι αποκαλύπτει ποιος πάει στο μαχητές.

Τώρα αν όντως ειναι αλήθεια αυτό που λένε ή οχι δεν ξέρω αλλά δεν το ποστάρω μιας και είπαμε οχι spoilers στο θεμα. οσοι θελετε θα το βρειτε ευκολα.

Ο Αλαφουζ εχει χασει την μπαλα με τους σπιουνους του Φουρθιωτη και Κωατοπουλου

Δημοσ.

Ο Αγγελόπουλος είναι η εύκολη επιλογή, ειδικά για εκείνους που δεν έχουν ξεκάθαρη άποψη για το ποιον θα ήθελαν να στείλουν απέναντι.

Και μόνο που «προέκυψε» στην ομάδα τους και δεν ήταν εξαρχής σε αυτήν, φτάνει.

Νομίζω πως οι περισσότεροι (αν όχι όλοι, που εύκολα παίζει όλοι) δε θέλουν να βρεθούν στη δύσκολη θέση του να ψηφίσουν κάποιον από την κλίκα των «διασήμων», για τον ίδιο λόγο που δεν παίζει να ψήφιζαν ποτέ (έως αυτό το σημείο που είναι νωρίς ακόμα) τη Λάουρα.

Πραγματικά θα εκπλαγώ αν στείλουν άλλον από τον Αγγελόπουλο.

Εν τω μεταξύ, ένας πιο πάνω είχε πει ότι ο Αγγελόπουλος είχε δηλώσει πως αν τον στείλουν πάλι σε άλλη ομάδα θα αποχωρήσει.

Δεν ξέρω αν ισχύει, δεν το έχω ακούσει μέχρι στιγμής, αλλά ΑΝ ισχύει ότι το είπε κάποτε, πλέον με την αποχώρηση του milf και το Μάριο με το 1½ πόδι εκτός παιχνιδιού, δεν παίζει να το τηρήσει.

Θα έχει καταλάβει κι ο ίδιος ότι είναι ίσως το μεγαλύτερο φαβορί έως τώρα.

Δημοσ.

βεβαια δεν θα ειναι αδικο για οποιον διασημο στειλουν τώρα στους μαχητες απο την στιγμή που αν δεν ειναι ενας πολύ δυνατος παικτης θα ειναι η ευκολη λυση να ψηφισουν σε ενα συμβουλιο αποχώρησης τώρα που όπως λενε ειναι τόσο δεμενοι αρα και πιο δυσκολο να διωξουν καποιον.

Δημοσ.

Οποιος και να παει θα ερθει σε πολυ δυσκολη θεση 

Οι μονοι 2 που ειναι εκτος κλικας ειναι οι Ντανος Σπαλ

Ο Ντανος εχει προηγουμενα και βλεπω να τους πλακωνει και τους 2 (Αρχηγο - μαναβη)

Για το Σπαλ ισως ειναι λιγοτερο το κακο

Το θεμα ειναι οτι το εχουν κανει μπαχαλο με ανυπρακτους κανονισμους

Δημοσ.

Οποιος και να παει θα ερθει σε πολυ δυσκολη θεση 

Οι μονοι 2 που ειναι εκτος κλικας ειναι οι Ντανος Σπαλ

Ο Ντανος εχει προηγουμενα και βλεπω να τους πλακωνει και τους 2 (Αρχηγο - μαναβη)

Για το Σπαλ ισως ειναι λιγοτερο το κακο

Το θεμα ειναι οτι το εχουν κανει μπαχαλο με ανυπρακτους κανονισμους

Mη σκίσει κανένα καλσόν μόνο :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...