Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι ειμαι με καποια ομαδα παρα με συγκεκριμενους παικτες σε οτι αφορα το poll.

Παντως βλεπω τον Αγγελοπουλο να γυρναει πισω απτην αποσπαση στο κανονικο του στρατοπεδο.

• Like 2
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Μπαλάκι θα τον κάνουν τον Ντάνο. Και αυτό που δε σε θέλει καμία ομάδα, δεν πρέπει να είναι και ό,τι πιο ευχάριστο. Τον βλέπω να πιάνει ξιφίες και να τους ψήνει μόνος του.

• Like 7
Δημοσ.

Δε θα ειναι δικαιο ομως να στειλουν εναν αχρηστο παικτη πχ Λαουρα

Η Λαουρα να κανει τι ? Να φτιαχνει κοτσιδακια στον Παναρα?

Οι αλλοι εχασαν τους 2 καλυτερους

• Like 3
Δημοσ.
ο ηγέτης για να ικανοποιήσει τον λαό του και να είναι χρήσιμος για όλους

μπορεί να βγάλει και μαλλιά για να του κάνει κοτσιδάκια η λάουρα

αλλα άντρας θα πάει ρε γιατί άντρας λείπει

• Like 2
Δημοσ.

Απεργια πεινας τωρα ολοι οι μαχητες απο το survivor. Να μην παιζουν σε αθληματα!

Αποχωρηση εθελοντικη για να τους παρακαλει ο ΣΚΑΪ!

Δημοσ.

Eγω δε θεωρω δεδομένο οτι θα πάει ο Ντάνος. Ποιο σιγουρο θεωρω τον Σπαλ.

Καλοδεχούμενος όποιος έρθει.

Αν ειναι ο Σπαλ, μπορει αγωνιστικά να μην προσφέρει πολλά, αλλά ειναι ωραίος τυπος και θα ταιριάξει με όλους εκει, ενω ο Ντάνος σιγουρα θα προσφέρει αγωνιστικά αλλά και πρακτικά ενω θα καταλάβει οτι κάτι δεν κάνει καλά.

Δημοσ.

Πάντως, το αρχικό σχέδιο λέει ήταν να γίνει ολική ανακατανομή των 2 ομάδων.
​Κάποιοι λένε ότι αντέδρασαν οι Τούρκοι, κάποιοι άλλοι ότι αντέδρασαν οι διάσημοι και απείλησαν με αποχώρηση...

Μου θυμίζει αυτό που στο δημοτικό διαλέγαμε ομάδες για ποδόσφαιρο και πάντα έμενα τελευταίος :P

Ούτε καν τερματοφίσκουλας; :P

Δημοσ.

Αν θέλει η παραγωγή να μας τρελάνει και να μη το παρατήσουμε, πρέπει να βάλει τους διάσημους να ψηφίσουν έναν παίχτη (ή και δύο) να πάει στους μαχητές και να έρθουν σε ίσο αριθμό οι δύο ομάδες. 

Quotaρω τον εαυτό μου πριν 2μισι βδομάδες για να αποδείξω ότι η παραγωγή με αντιγράφει...

Θα ζητήσω ποσοστά.

Δημοσ.

Μου θυμίζει αυτό που στο δημοτικό διαλέγαμε ομάδες για ποδόσφαιρο και πάντα έμενα τελευταίος :P

Εμένα αυτό που διαλέγαμε ομάδες και έπρεπε ντε και καλά να πάρουμε στην ομάδα πρωτο πρωτο αυτόν που ειχε μεινει 2-3 φορές και παράλληλα ηταν άμπαλος, για να μη τις φάμε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...