Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Νομίζω πως Σπαλιάρας θα την κάνει, γιατί και στην ψηφοφορία αν θυμάστε αυτός είχε μαζέψει ψήφους από την πλειοψηφία. Με τίποτα Ντάνος. 

Ο Σπαλιάρας τους ενοχλεί, ο Ντάνος τους απειλεί, γι'αυτό και θα τον στείλουν, με την ελπίδα να φαγωθεί από τους απέναντι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν στείλουν Ντανο είναι στημένο. Όσο μλκς και να είναι ένας παίκτης, όταν σου έχει φέρει τόσες νικες δεν τον διώχνεις.

Εκτός κι αν τον φοβούνται ως αντίπαλο σε περίπτωση που βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αλλά εκεί σημαίνει πάλι ότι ξέρουν τι γίνεται έξω και πόσο μεγάλο φαν κλαμπ έχει.

Γενικα το βλέπω να πατωνει σιγά σιγά αν συνεχίσει έτσι.

Και θα ψηφιζουν για αποχωρηση Ελισαβετ-Ντανο κι αυτον που θα αποχωρει.

• Like 2

Ο Σπαλιάρας τους ενοχλεί, ο Ντάνος τους απειλεί, γι'αυτό και θα τον στείλουν, με την ελπίδα να φαγωθεί από τους απέναντι...

Ίσως συμβεί και αυτό.

είπε η παραγωγή πως δεν θα αλλάξουν οι ομάδες θα μείνουν οσο έχουν

Πρίν λίγα post έγραψα τι δείχνει το σημερινό trailer.

Λέω εγώ τώρα, για να φύγει ο Ντάνος αν θεωρήσουμε ότι τον φοβούνται δεν είναι καλύτερα να τον​ στείλεις στους απέναντι και στην περίπτωση ασυλίας - ήττας των μαχητών να βγεί προτεινόμενος.

Αν στείλουν τον Αγγελόπουλο δίπλα και αυτός ξενερώσει και αποχωρήσει βλέπω να πατώνει μετά το Survivor.

Εκτός αν γίνει ότι στο 2 και τον πάνε σε κανένα νησί μόνο του και στον τελικό σκάσει μύτη και πάθουν όλοι εγκεφαλικό :P

Πρέπει να πάρω την ευθύνη της ψήφου μου. Είμαι με διάσημους. Σπαλιάρας εκδρομές ναρκωτικά έτσι μάθαμε από παιδιά.

O Σπαλιάρας είναι στην πραγματικότητα μαχητής, τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες υπό την καθοδήγηση του αρχηγού μας στην ένωση...

Αν στείλουν τον Αγγελόπουλο δίπλα και αυτός ξενερώσει και αποχωρήσει βλέπω να πατώνει μετά το Survivor.

Εκτός αν γίνει ότι στο 2 και τον πάνε σε κανένα νησί μόνο του και στον τελικό σκάσει μύτη και πάθουν όλοι εγκεφαλικό :P

Νομίζω ότι δυστυχώς, μετά και από αυτή την εξέλιξη με το ατύχημα και τη φυγή 2 πολύ δυνατών παικτών, θα εγκαταλειφθεί και η ιδέα, αν υπήρξε ποτέ, για το τρίτο νησί.

​Αν δεν υπήρχε το ατύχημα, τώρα με τη φυγή του Τσανγκ θα ήταν εξαιρετική ευκαιρία, πλέον όμως δεν πολυέχει νόημα...

• Like 2

Μεταξύ του γ@μι@ρα και του λαϊκού παιδιού θα παιχτεί η φάση λογικά. Εγώ θα έβαζα τα λεφτα μου στο να στείλουν τον Ντανο πακετάκι συστημένο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...