Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Αν γίνει το αντίθετο, να διαλέξει δηλαδή κάθε ομάδα ποιον θα στείλει απέναντι, νο1 υποψήφιος να διώξουν οι Δ. είναι ο Αγγελό

Αρχηγος σε διασημους ειναι ονειρο. Αυτο απο μονο του μπορει να ξαναφερει τα 70αρια.

Ντανος σε μαχητες μου φαινεται λιγο ξενερα. Αφενος τον εδιωξαν, οποτε ειναι βλακεια να γυρισει, αφετερου ο ανταγωνισμος Ντανου-Διασημων στα αγωνισματα θα ειναι τερμα cringeworthy.

Αλλα πιστευω οι βασικοι υποψηφιοι αν παιξουν μετακινησεις θα ειναι Τσανκ και Σπαλιαρας αντιστοιχα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτός είναι ένας ωραίος και σωστός τρόπος ανακατανομής των ομάδων

https://www.youtube.com/watch?v=WM92VX6sTzo

Αν γίνει το αντίθετο, να διαλέξει δηλαδή κάθε ομάδα ποιον θα στείλει απέναντι, νο1 υποψήφιος να διώξουν οι Δ. είναι ο Αγγελό 

Ε ναι αυτός είναι ωραίος τρόπος. Πάντα έτσι γίνεται στο US, σε κάθε κύκλο!

Αυτός που πόσταρες είναι πολύ ωραίος και το φινάλε το καραγούσταρα!!!

Σοκ στην Κύπρο με την εικόνα του διασωληνωμένου Μάριου Πρίαμου - «Με στενοχωρεί που δεν μπορώ να περπατήσω»

Τιτλος σε site...όλα για τα κλικς ρε λουστη μου!!!

Εγω παντως αμα ημουνα στην θεση του Ντανου θα αισθανομουνα πολυ αχρηστος αμα με διωχναν αυτοι που πηγα επειδη με εδιωξαν αυτοι που παω !

(makes sense ? lol)

• Like 2

Σοκ στην Κύπρο με την εικόνα του διασωληνωμένου Μάριου Πρίαμου - «Με στενοχωρεί που δεν μπορώ να περπατήσω»

Τιτλος σε site...όλα για τα κλικς ρε λουστη μου!!!

μα δεν μπορει ρε το ειπε 

οτι τον στεναχωρει αυτο

για 10 μερες

ακριβως αυτο ειπε βασικα χχαχα

δεν ειναι clickbite

Πάντως σήμερα στο πρωινό στο σκαι είχε μια κυρά ( διευθύντρια προγράμματος του σκαι) που είπε ότι θα γίνει ανακατανομη στις ομάδες και θα τα δούμε όλα την Κυριακή.

• Like 1

Παντως παιχνίδια με γρίφους και τέτοια για να κανουν ενα break απο τα αγωνίσματα αν και θα ηταν καλη φαση δεν πρόκειται να βάλουν, εδω οι περισσότεροι δεν μπορούν να κάνουν μια ολοκληρωμένη σωστή πρόταση στα Ελληνικά(ουτε και εγω το χω πολυ και δεν μου χτυπαει ευκολα το λαθος αλλα αυτοι το παρακάνουν :P) και βλεπουμε τι ειδους απαντήσεις δινουν στο παιχνίδι ερωτήσεων. Το επιπεδο τους γενικά θεωρώ οτι ειναι κατω του μετρίου οποτε δεν νομιζω να ρισκάρει η παραγωγή να εκτεθούν τόσο.

Μονο χανταμπα/χρανιωτης μου φαινεται να τους κοβει λιγο παραπάνω.

• Like 1

Ερημικό το νησί που είναι. Για να πάνε εκεί περνάνε από την Δομινικανή Δημοκρατία...και ζει κόσμος εκεί. Εκεί έγινε το ατύχημα.

Τίποτα το περίεργο.

Ειρωνικά το είπα.

Το ξανασκέφτηκα και πιστεύω είναι πιθανό έναν από αυτούς που θα στείλουν (ή ο μόνος) να είναι ο Σπαλιάρας

Προβλέπω την Σκυλού να δει καμία τοπική Παναγία της Γουαδελούπης στον ύπνο της να τη συμβουλεύει να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι

Μπορείς να μην κάνεις αστεία με τα θεία σε παρακαλώ;

Ευχαριστώ.

Παντως αμα γινει ανακατανομη οι μαχητες θα μαθουν από τον ταδε διασημου που θα παει εκει ολες τις αδυναμιες ολων των παικτων και μπλα μπλα

Πολύ δυνατό επεισόδιο το χθεσινό! Κρίμα για όλους που θα ταλαιπωρηθούν, καλή και γρήγορη ανάρρωση. Να προσέχουμε κι εμείς λίγο τι λέμε και τι γράφουμε, ειδικά για ανθρώπους που δεν ξέρουμε, δεν μας έχουν κάνει τίποτα και απλά παίζουν σε ένα παιχνίδι...:)

Όλοι αυτοί που έχουν τόσες πληροφορίες πως και δεν ήξεραν για το ατύχημα και για το τι θα γίνει;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...