Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άντε να έρθει το βράδυ να δούμε τον Παναρα μας , και μακάρι να υποχωρήσει η δίδυμη γιατί όπως όλοι ξέρουμε

3 στις 11 φωνές είναι πολλές

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει η αχρηστόγλου λόγω επιλογής κοινού και η μοντέλα (aka περιφερόμενο πτώμα) οικειοθελώς.

Γουίλι σε βλέπω να μην κλείνεις μήνα.

• Like 1

Εχει αλλους 3μηνες το survivor και ειμαστε ειδη στις 85σελιδες με 10επεισοδια!

Λογικα παμε για ρεκορ στο forum!

Keep chating lads! :D

Διαβάζουμε την σύνοψη για να γλυτώσουμε το eye gouge.

Εχει αλλους 3μηνες το survivor και ειμαστε ειδη στις 85σελιδες με 10επεισοδια!

Λογικα παμε για ρεκορ στο forum!

Keep chating lads! :D

Χαχαχα ανετα ρεκορ μετα θα τυπωσουμε μπλουζακια "Ημουν και εγω στο ρεκορ του Insomnia"

(Παντως καθε φορα που εχει επιεσοδιο συπμληρωνουμε ανετα 10 σελίδες αμα το σκεφτεις)

Εγω δεν βρηκα κατι παντως

post-216492-0-52941800-1488372087_thumb.jpg

Εντωμεταξύ, πρέπει να είναι το πρώτο σαρβάιβορ παγκοσμίως που η μία ομάδα έχει ψωμολυσσάξει, όπως λένε και απλά περιμένει καρύδες να πέσουν, αντί να προσπαθήσει να ψαρέψει, να εξερευνήσει το νησί μήπως βρει τίποτα φαγώσιμο κοκ.
​Δεν κουνιούνται οι 2 ομάδες από το "σπίτι" τους.
Όταν πεινάς, δεν κάθεσαι, κοιτάς πως δε θα πεινάσεις, το να κερδίσεις ένα γεύμα σε μια δοκιμασία δε λέει και τίποτα έτσι κι αλλιώς...

• Like 4

Εντωμεταξύ, πρέπει να είναι το πρώτο σαρβάιβορ παγκοσμίως που η μία ομάδα έχει ψωμολυσσάξει, όπως λένε και απλά περιμένει καρύδες να πέσουν, αντί να προσπαθήσει να ψαρέψει, να εξερευνήσει το νησί μήπως βρει τίποτα φαγώσιμο κοκ.

Όταν πεινάς, δεν κάθεσαι, κοιτάς πως δε θα πεινάσεις, το να κερδίσεις ένα γεύμα σε μια δοκιμασία δε λέει και τίποτα έτσι κι αλλιώς...

Νομίζω είχαν φτιάξει μαι κατασκεύη για ψάρεμα αλλά δεν έδειξε ποτέ αν λειτούργησε ή όχι.Άλλά έχεις δίκιο δεν ψάχνουν τροφή ή κάτι δεν ξέρω αν έχουν και το χρόνο αλλά πχ τις προάλλες μια ολόκληρη μέρα δεν είχαν κανένα αγώνισμα ήταν ι ιδανική ευκερία να φτιάξουν καμία παγίδα.Οι μαχητές νομίζω είχαν κερδίσει και δύχτι ψαρέματος με το οποίο φτιάξανε την κατασκεύη για τα ψάρια άμα δεν λειτουργούσε τόση ώρα που αγωνίζονται άμα το είχαν απλώσει άνετα θα πιάναν καλή ψαριά και δεν θα είχαν ανάγκη τίποτα.

Koρίτσια, να βρείτε άνδρα να σας κοιτάζει όπως ο Μπο το μπέργκερ της Ευρυδίκης...

Bo_zps0pgkwo67.jpg

Ανετα περνανε σκεψεις στο μυαλο του αραγε θα το φαει ολο το φαγητα της/ θα μου προσφερει λιγο και άλλα τέτοια πολλά

Μην περιμενετε female fight σημερα, την μαζεψαν την παπαδοπουλου, της δωσαν ηρεμιστηκα :)

Μπορει η μια ομαδα να συναντησει την αλλη δηλαδη; Καθως ψαχνουν.

16999215_1425651110798889_89395112436336

Αρχιδια αλογου μασαει; :)

• Like 1

Μην περιμενετε female fight σημερα, την μαζεψαν την παπαδοπουλου, της δωσαν ηρεμιστηκα :)

Έπιασε δουλειά ο Σπαλιάρας δηλαδή, if you know what I mean..

• Like 1

Μπορει η μια ομαδα να συναντησει την αλλη δηλαδη; Καθως ψαχνουν.

Όχι, είναι σε διαφορετικά νησάκια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...