Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aπό αυτά που είπε κι η μητέρα της Ειρήνης και η Ελισάβετ, φαίνεται ότι ήταν ελαφρό το τροχαίο και δε θ'αποχωρήσουν από το survivor, ίσως πάρουν μια εβδομάδα off.

​Αποδείχτηκε κι εμπράκτως πάντως το ότι φεύγουν οδικώς για τις παραλίες τους, μιας και δεν πηγαίνουν σε κανένα νησάκι...

οποιος μπει θα ξερασει πολλα! Φανταζεστε ο Πανος να μαθει οτι εχει φαν κλαμπ 70000 και ο μισθοφορος οτι δεν γελανε ολοι με τα αστεια του;

Ακριβώς, πλέον οποιαδήποτε είσοδος αλλάζει τελείως τις ισορροπίες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Στην σελίδα του Μάνατζερ λέει ότι κάποιος παίκτης κέρασε γλυκό φιστίκι 2 διαφορετικές παίκτριες οι οποίες μόλις έμαθαν τι έγινε άλλαξαν την στάση τους απέναντι του..

Στην σελίδα του Μάνατζερ λέει ότι κάποιος παίκτης κέρασε γλυκό φιστίκι 2 διαφορετικές παίκτριες οι οποίες μόλις έμαθαν τι έγινε άλλαξαν την στάση τους απέναντι του..

Μαχητές ή διάσημοι;

Σόφι Ευρυδίκη εύκολα ο Βενζινάς.

Τις μανίκωσε. :P

χαχαχαχα

• Like 2

Σόφι Ευρυδίκη εύκολα ο Βενζινάς.

Τις μανίκωσε. :P

χαχαχαχα

Και μένα εκεί πάει το μυαλό μου.

Και αυτή η ξαφνική αγάπη-συμπαρασταση στη σοφι....οι προδωμενες...

• Like 1

Κανεις αλλος δεν προκειται να μπει απλα γιατι ξερει τι γινεται εξω και θα τους τα πει ολα

Τα μονα που μπορουν να κανουν ειναι ή να κανουν τωρα την ενωση ή να στειλουν καποιους απο τους διασημους στους μαχητες με ψηφο ή κληρο

Δε σας κάνει εντύπωση πως σε αυτό το άρθρο, πριν διαρρεύσουν τα "νέα" για το τροχαίο και χωρίς να το αναφέρει καθόλου, απλά λέγοντας ότι όλοι σχεδόν οι διάσημοι και καλά θέλουν να φύγουν, καταλήγει στο...

Επίσης ακόμα λέγεται πως λόγω του σοβαρού κακού κλίματος που επικρατεί η παραγωγή αποφάσισε να μη γίνει καμιά αποχώρηση αυτή την εβδομάδα προκειμένου να βοηθήσει κάπως τη ψυχολογία των παικτών.

http://www.pronews.gr/portal/20170330/lifestyle/tileorasi/84074/survivor-ehei-apohorisei-i-papadopoyloy

@Vasilis_24Εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση να λυγίζουν. Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει που άφησαν κάποιοι τα παιδιά τους για να συμμετέχουν σε ένα ριάλιτι...!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...