Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δεν νομίζω πριν μπουν υπογράφουν χαρτί που λέει ότι και να πάθουν δεν έχουν καμία αξίωση.

Απο μονοι τους, οχι αμα πεσει καποιος απανω τους ή σκασουν τζιχαντιστες με οπλα. Εκει πρεπει να τους αποζημιωσει θεωρω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω πριν μπουν υπογράφουν χαρτί που λέει ότι και να πάθουν δεν έχουν καμία αξίωση.

Λογικα πρεπει να ειναι ασφαλισμενοι για την διαρκεια του παιχνιδιου

Απο μονοι τους, οχι αμα πεσει καποιος απανω τους ή σκασουν τζιχαντιστες με οπλα. Εκει πρεπει να τους αποζημιωσει θεωρω.

Νομίζω σε αυτοί την περίπτωση δεν φταίει η παραγωγή αλλά αυτός που προκάλεσε το ατύχημα οπότε τρέχα γύρευε

Λογικα πρεπει να ειναι ασφαλισμενοι για την διαρκεια του παιχνιδιου

Στο 2ο survivor ένας παίκτης πήγε στο νοσοκομείο και μάλιστα στην εντατική δεν θυμάμαι να πήρε κάποια αποζημίωση.

Ναι λες και πάνε στη λεγεώνα των ξένων, κινδυνεύει η ζωή τους στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου..

Γιατί ξέρεις τι μπορεί να γίνει εκεί σου λέω το ποιο εύκολο από τις βροχές να πάθει κάποιος πνευμόνια.

Ναι λες και πάνε στη λεγεώνα των ξένων, κινδυνεύει η ζωή τους στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου..

xxaxaax δεν εχει σημασια αυτο. Ετσι απλα ειναι ολοι καλυμενοι για παν ενδεχομενο. Αλλα ενταξει στο ελλαδισταν ειμαστε ποτε δεν ξερεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 

Άνθρωπος της παραγωγής κατέθεσε πως είδε τον αρχηγό και τον Τσάνγκ να τοποθετούν μια επικίνδυνη στροφή σε δρόμο που κανονικά είναι ευθεία..

• Like 2

Το ιδιο και στην Ελλαδα..

Μόνο που στην Ελλάδα έχεις περισσότερους τρόπους να προστατευτεις ενώ εκεί ζουν σε μια παράγκα που μπάζει απο παντού + δεν τρώνε και είναι πιο εύκολο να αρρωστήσουν.

50 χιλιαρικα/εκαστος (απο τους τραυματιες) για το τροχαιο εστω να τους δωσουν και ας αποχωρησουν.

Καλη δουλεια ριξανε!

Μπα πιο πιθανό το βλέπω να έχουν ασυλία για μεγάλο διάστημα

πάντως εγώ αυτό που ξέρω είναι πως μόνο ένας έχει μείνει ακλόνητος στα πάντα...

και τα συμπεράσματα δικά σας

δεν ειναι τυχαιο πως δεν τον αγγιζει κανεις.......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...