Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

δεν υπαρχει κατι που να με νευριαζει περισσοτερο απο αυτου του ειδους την ειρωνια της σαρας,τωρα σταματησα τα βρισιδια.

να ειρωνευεσε την ομαδα σου με αυτο τον τροπο μετα ακριβως απο την ηττα ειναι οτι πιο αισχρο εχω δει.εγω αν ημουν εκει θα θολωνα και οποιον παρει ο χαρος.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν υπαρχει κατι που να με νευριαζει περισσοτερο απο αυτου του ειδους την ειρωνια της σαρας,τωρα σταματησα τα βρισιδια.

να ειρωνευεσε την ομαδα σου με αυτο τον τροπο μετα ακριβως απο την ηττα ειναι οτι πιο αισχρο εχω δει.εγω αν ημουν εκει θα θολωνα και οποιον παρει ο χαρος.

Σαρα και μιλφ χαζογελουσαν

Πήγα για μπάνιο μόλις έληξε το αγώνισμα. Αν κατάλαβα καλά έχασα Χανταμπακη να γλύφει την άλλη ομάδα και γενικά να χτίζει το προφίλ του και την Σάρα να κάνει σαν βλαμμένη από φυσικου ή για να την σπάσει στο κινέζο;

• Like 1

οταν ξερεις οτι πανω απο την μιση ομαδα ειναι μεσα στα νευρα απο την ηττα δεν το κανεις αυτο..

αλλα ο μαριος και ο βασαλος φταινε που δεν την διελυσαν εκεινη την στιγμη να μαθει να φερεται το 15χρονο, ο τσανγκ ειναι ειδη στη σεντρα και δεν τον επαιρνε να πει κατι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...