Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άντε να αρχίσει το Xfactor να κοπεί η Πέμπτη γιατί δεν έχουν τι να δείξουν και καταντά βαρετό.

Η Πέμπτη θα κοπεί μετά το Πάσχα ούτως ή άλλως.

Οι Πέμπτες είναι έκτακτες, για να καλύψουν το κενό του Πάσχα, καθώς το Survivor Μ. Τετάρτη σταματάει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δε νομίζω να χαθεί ένα επεισόδιο. Θα το πάνε Παρασκευή. Το βάλανε Πέμπτη να καβατζωσουν τη μέρα από το Φουρθιώτη ο οποίος εκλασε μέντες και το πήγε Παρασκευή

• Like 1

Mετά την Σάρα φαίνεται πως ο αρχηγός μας κουτούπωσε και την μιλφάρα. Λογικό το βρίσκω. Ψηλός, γυμνασμένος με σαγηνευτικό βλέμμα, έξυπνος,δουλευταράς. Αφου και εγω που δεν είμαι γυναίκα, αν ήμουν γυναίκα εναν τέτοιο άντρα θα ήθελα.

GWEwQwB.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=MQR3EQ5F0Is

• Like 1

Λοιπόν θα δοκιμάσουμε το εξής:

Με το που βλέπετε σπόιλερ κάνετε αναφορά και την αφαιρώ. Αν κάποιος συνεχίσει να το κάνει, θα πηγαίνει ...διακοπές για μια εβδομάδα.

Και βλέπουμε αν πετύχει ή όχι. Ταυτόχρονα μπορείτε να βάλετε κάποιους και στη λίστα αγνόησης. :)

Νίκη της δημοκρατίας. Νίκη των θεσμών. Νίκη των δοξασμένων ΤΙΜΙΩΝ σχολιαστών. Νικήσαμε αδέρφια! (Νικήσαμε??) :D

• Like 1

Νίκη της δημοκρατίας. Νίκη των θεσμών. Νίκη των δοξασμένων ΤΙΜΙΩΝ σχολιαστών. Νικήσαμε αδέρφια! (Νικήσαμε??) :D

Φυσικά φίλε μου. Κάτω οι σπιουνοι του Φουρθιώτη

Μάθαμε και την πηγή των spoilers!!!

http://www.zappit.gr/psychagogia/survivor-aftos-einai-gnosto-prosopo-pou-diarreei-oles-tis-plirofories-gia-tous-agones/1130272?utm_source=iatropedia.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=top5box

Πάντως καλό φαί (ποσότητα δηλαδή) σε τραπέζι δεν έχουν φάει ακόμα οι διάσημοι!

Μάθαμε και την πηγή των spoilers!!!

http://www.zappit.gr/psychagogia/survivor-aftos-einai-gnosto-prosopo-pou-diarreei-oles-tis-plirofories-gia-tous-agones/1130272?utm_source=iatropedia.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=top5box

Πάντως καλό φαί (ποσότητα δηλαδή) σε τραπέζι δεν έχουν φάει ακόμα οι διάσημοι!

το ξεραμε αυτο

Ο ΤσανΚ μου θυμίζει τον κλασικό συμμαθητή στο σχολείο, που ενώ έκανε μόνο για τέρμα -κ αυτό με το ζόρι- ήθελε να παίζει επίθεση γιατί νόμιζε ότι ήταν ο ρονάλντο!

Πρηξομπάλης μεν, βγάζει γελιο δε...

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...