Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά το σκυλί με το που βγηκε υποψηφιος φρίκαρε του γκρεμιστηκε μέσα σε 1 δευτερο ολη η αφαιρετικη μεθοδος

καλά εκείνη την μέρα που τους μέτρησε,έκλαψα στα αλήθεια.

Το άσχημο είναι ότι(για μένα)βγάζει κακία.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ρε δεν βλεπει κανεις ολα να κραξουμε σιχαμα πασχαλη???

Τι να προτοκραξεις με αυτα που παρουσιαζε χτες εδω τη μια ελεγε αα μωρε ο γλυκουλης μας προσεχει και φτιαχνει κολιε και οχι σαν τους αλλους και τωρα ελεγε για ψεμα απατες και οτι δεν χερετω με χειραψια

Βάλε και τις κακουχιες που περνά ο άνθρωπος εκεί. Λογικό το να δείχνει μεγαλύτερος

Εγώ να δεις κακουχιές που περνάω εδώ :) χθες πέντε ώρες χωράφι να ρίχνουμε λιπάσματα με τον θείο. Διακοπές θα ήταν για μένα το survivor. Βάλε και τρέξιμο 10 χλμ προπόνηση το απόγευμα.

• Like 1

καλά εκείνη την μέρα που τους μέτρησε,έκλαψα στα αλήθεια.

Το άσχημο είναι ότι(για μένα)βγάζει κακία.

Ηταν συστημα αφαιρετικης μεθοδου ηξερε τι εκανα σου λεει η αλλη η βρομια με ψηφησε οποτε έχουμε 7 ατομα μιον εμενα που ξηφιζω αυτη μιον τον αρχηγο μου εχουμε 6 οποτε απο τους 6 μια ψηφος κατι τετοιο σκεφτηκε ανετα

Βγάζει κακία και ιδιαίτερα στις γυναίκες. Αν την γλυτώσει αυτή την φορά η επόμενη είναι η φαρμακερή του.

Πολύ δύσκολα πιστεύω να γλυτώσει παίζει όλο το γυναικίο φύλο να ψηφίσει Ελισαβετ  / Σάρα παρά αυτόν εδώ ακόμα και χτες που και καλα βοηθουσε η Ελισαβετ που το ειπαν ολοι αυτος τα δικα του η κοπελες νταξ δεν βοηθαν παλι παρα μονο  η Σαρα.

Εγώ το έχω πει η Ελισαβετ του έριξε άκυρο και τον πλήγωσε μώρε και σου λεει πρεπει να φυγει η καρχια

• Like 1

Θα κάτσω να το δω το μεσημέρι με την ηρεμία μου,γιατί εχθές με πήρε ο ύπνος στα αγωνίσματα. :P

Μην σε πάρει και σήμερα το βράδυ σε θέλω διαβασμένο εε μην ρώτας τι έγινε χτες και κάνουν έτσι ή ότι άλλο

Μην σε πάρει και σήμερα το βράδυ σε θέλω διαβασμένο εε μην ρώτας τι έγινε χτες και κάνουν έτσι ή ότι άλλο

ρε φίλε ξυπνάω κάθε μέρα στις 4 το πρωί,λογικό είναι κάποιες φορές να με πάρει και μένα ο ύπνος :P

• Like 1

Ο Κινέζος πάντως μπορεί να έχει τα θέματα του αλλά τα λέει στα ίσια. Αυτό με τα γέλια χθες που του την πέσανε οι γυναίκες μπορούσε να το αποφύγει όμως του την έσπασε και το έβγαλε από μέσα του.

• Like 1

Ο Ορέστης πάντως έχει πολλά θέματα τελειώς κολόδη σκέφψη ότι και να γίνει στην ομάδα για αυτον φταει η Ελισάβετ ακόμα και αν βρέξει θα πει φταίει αυτή.Σίγα σιγά θα χάσει την υποστίριξη πάντως όλων και θα φανεί πολύ πιστεύω ιδικά σε κανά συμοβύλιο άμα χάσουν και άλλη ασυλία όλο και κάτι θα πετάξει κανείς ότι ο Ορέστης δεν έπεξε καλά και ότι άλλο το πιθανότερο να το κάνει κανάς μισθοφλωρος που κοιμάται αγκαλίτσες με την Ελισάβετ

Ο χανταφλώρος και ο Χούτος θέλουν μας τρελάνουν;

Τα έχουν πάλι με τον Αγγελόπουλο επειδή μπορεί να κερδίζει,αλλά δεν φτιάχνει κοτσιδάκια στα κορίτσια;

Αυτό που πάνε να βγάλουν μέχρι και την Λάουρα καλύτερη παίχτρια γιατί είναι μια γλυκιά πανηλίθια ξανθιά γκόμενα,με ξεπερνάει.

• Like 3

Ο χανταφλώρος και ο Χούτος θέλουν μας τρελάνουν;

Τα έχουν πάλι με τον Αγγελόπουλο επειδή μπορεί να κερδίζει,αλλά δεν φτιάχνει κοτσιδάκια στα κορίτσια;

Αυτό που πάνε να βγάλουν μέχρι και την Λάουρα καλύτερη παίχτρια γιατί είναι μια γλυκιά πανηλίθια ξανθιά γκόμενα,με ξεπερνάει.

Επειδή Αγγελόπουλος είναι στεγνά πολύ πιο καλός από ένα πρώην ποδοσφαιριστή και καλύτερος από ένα μοντέλο τους χαλάει την είκονα πιστεύω σε φάση ρε φίλε ήμουν πρωην ποδοσφαιριστης και παιζεις εσύ και με ταπώνεις με αυτά που κάνεις.Κάτι τέτοιο πιστεύω είναι

Καλά Λάουρα είπαμε η πολύ γιογκα την έχει πειράξει και έχει χαθεί λίγο με τον πραγματικό κόσμο και τον κόσμο ηρεμίας ή ότι άλλο προσφέρει αυτή η γιογκα

• Like 2

Δυστυχώς είναι εμφανές πως κάποιοι τους σφυρίζουν τι εικόνα δείχνουν προς τα έξω.

Αλλάζουν την επόμενη μέρα στάση και λένε αντίθετα λόγια από αυτά ακριβώς που τους βρίζει σε πρώτη φάση ο κόσμος.

Και γίνεται ταυτόχρονα. Τυχαίο δεν είναι.

Ελπίζω ο Αγγελό να μην είναι τόσο κουτος. Μέχρι τώρα δεν τα πάει καλά σε θέμα στρατηγικής.

Ο Σπαλι στάνταρ δεν έχει ψαρώσει από δήθεν μπλα μπλα που έλυσε τις διαφορές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...