Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

1) Εγω δεν το παταω . Το πατανε αλλοι και μετα λενε διαφορα που φαινονται

2) Με το να βαζεις πληροφοριες τι θες να δειξεις ?

Απολύτως τίποτα. Συζήτηση για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι όπως τόσα άλλα. Συζητάμε, γελάμε και αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την έκβαση της πλοκής, το βάζει σε σποιλερ έτσι ώστε όποιος ενδιαφέρεται να το διαβάσει χωρίς όμως να καταστρέψει το ενδιαφέρον των υπόλοιπων που δεν θέλουν να μάθουν

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πω θα ξενερώσω αν φύγει ο σκύλος 

η σάρα πρέπει να φύγει από άποψη διασκέδασης για τον τηλεθεατή

εγώ επίσης πιστεύω δεν μετράνε οι ψήφοι οποιον θέλει διώχνει η παραγωγή

οποιον δεν κάνει νούμερα

Eγώ πάντως προχθές βράδυ είχα γράψει εδώ, βάσει λογικής ότι θα πάμε σε 4 υποψηφιότητες (κι ας έλεγαν τα σπόιλερ 3) και ότι ο Τσανγκ θα χάσει την ασυλία, μιας και η απόδοσή του στις στοιχηματικές ανέβηκε από 20 στο 50, οπότε αυτός κι η Ελισάβετ θα είναι σίγουρα προτεινόμενοι.
Έτσι και τώρα, ανέλυσα ένα σκεπτικό, νομίζω ότι είναι πιο ωραίο να κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις παρά ν'αναπαράγουμε πληροφορίες...

Νομιζω πως ναι

Καλά να πάθει :)

Eγώ πάντως προχθές βράδυ είχα γράψει εδώ, βάσει λογικής ότι θα πάμε σε 4 υποψηφιότητες (κι ας έλεγαν τα σπόιλερ 3) και ότι ο Τσανγκ θα χάσει την ασυλία, μιας και η απόδοσή του στις στοιχηματικές ανέβηκε από 20 στο 50, οπότε αυτός κι η Ελισάβετ θα είναι σίγουρα προτεινόμενοι.

Έτσι και τώρα, ανέλυσα ένα σκεπτικό, νομίζω ότι είναι πιο ωραίο να κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις παρά ν'αναπαράγουμε πληροφορίες...

Σε αυτό νομίζω συμφωνούμε όλοι.

• Like 1

Απολύτως τίποτα. Συζήτηση για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι όπως τόσα άλλα. Συζητάμε, γελάμε και αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την έκβαση της πλοκής, το βάζει σε σποιλερ έτσι ώστε όποιος ενδιαφέρεται να το διαβάσει χωρίς όμως να καταστρέψει το ενδιαφέρον των υπόλοιπων που δεν θέλουν να μάθουν

Δε νομίζω ότι το κάνουν για να βοηθήσουν τον κόσμο Αυτοί που βάζουν πληροφορίες ή είναι βαλτοί ή θέλουν να πάρουν τα εύσημα ότι έχουν γνωστούς και ξέρουν κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι

• Like 1

Πάντως η άχρηστη έχει ανέβει πολύ μπορώ να πω

Καλά εδώ χθες γύρισαν τα πάνω κάτω. Λαούρα και ο τοίχος ή περίπτερο (κατά κόσμον Μπο) διεκδικούν τίτλο MVP.

• Like 1

Δε νομίζω ότι το κάνουν για να βοηθήσουν τον κόσμο Αυτοί που βάζουν πληροφορίες ή είναι βαλτοί ή θέλουν να πάρουν τα εύσημα ότι έχουν γνωστούς και ξέρουν κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι

Ναι βαλτοι επεσε συρμα οτι ολοι οι μεγαλοτζογαδοροι μαζευτηκαν στο insomnia και θελουν να μας στειλουν κουβα. Διαδωσται!1!

• Like 1

πω θα ξενερώσω αν φύγει ο σκύλος

η σάρα πρέπει να φύγει από άποψη διασκέδασης για τον τηλεθεατή

εγώ επίσης πιστεύω δεν μετράνε οι ψήφοι οποιον θέλει διώχνει η παραγωγή

οποιον δεν κάνει νούμερα

Ωραιος..λογικα αποκαλυψες το σποιλερ στην πρωτη σου προταση..

• Like 1

Καλά εδώ χθες γύρισαν τα πάνω κάτω. Λαούρα και ο τοίχος διεκδικούν τίτλο MVP.

Καλά χτες παραλίγο να τα κανω πάνω μου ιδικά όταν ειδα το 3 στα 3 της αχρηστης ειμαι σε φαση τι λες τωρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...