Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φανταστείτε να είχαμε εδώ στο thread ορισμένους γνωστούς αγνώστους τι θα γινόταν. Γκουχ γκουχ ThReSh :) πιστεύω έναν μπορούμε να τον φέρουμε αν αρχίσουμε να γράφουμε τι μ@λ@κ@α ταινία είναι το Avatar ;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ναι καμπυλες δεν εχει, μπορει να εχασε και κιλα εκει δεν εχω παρακολουθησει απο την αρχη, αλλα τουλαχιστον εχει ωραια φατσα.

Ε αν ειναι ιδιες δεν θα τα χαλασουμε εκει οκ.  ;)

Δεν ειπα για την Καλέργη αλλα για τη συγκεκριμενη pic της Κολιδα η οποια ειναι φετες και προσωπικα αυτο το σωμα δεν μου αρεσει σε γυναικα.

Το ότι βλέπεις κάποια στην τηλεόραση, σε επηρεάζει συνήθως.

​Δεν τις έδειχναν τις δίδυμες όσο ήταν μαζί, η ωραία από τις 2 όμως είναι η αδερφή της... (Υπάρχει και αδερφός εντωμεταξύ :P)

​http://www.youtube.com/watch?v=mVekXUwVHRs

Φανταστείτε να είχαμε εδώ στο thread ορισμένους γνωστούς αγνώστους τι θα γινόταν. Γκουχ γκουχ ThReSh :) πιστεύω έναν μπορούμε να τον φέρουμε αν αρχίσουμε να γράφουμε τι μ@λ@κ@α ταινία είναι το Avatar ;)

Ή ότι θα βγει δεύτερη ταινία Warcraft, χαχαχα!

• Like 1

το πιστό,κινέζικο,σκυλί το τερμάτισε εχθές.

Μια φορά έχασε και ξαφνικά ήρθε το χάος ενώ ήξερε ότι ήδη ότι θα είναι υποψήφιος πριν από το συμβούλιο.

το πιστό,κινέζικο,σκυλί το τερμάτισε εχθές.

Μια φορά έχασε και ξαφνικά ήρθε το χάος ενώ ήξερε ότι ήδη ότι θα είναι υποψήφιος πριν από το συμβούλιο.

Ίσα ίσα, που είπε τα πράγματα με τ'όνομά τους.

​Γιατί η μισθοφλωροκλίκα δεν παραδέχεται ότι είναι κλίκα, έπρεπε κάποιος να το πει κι ανοιχτά.

​Κι είναι και συναισθηματικό παιδί ο Ορέστης, προσπάθησε να τους προστατεύσει με αυτά που είπε, βέβαια πρέπει να έχει μυαλό κι ο άλλος...

​Βλέπεις τη μιλφ να λέει ότι ψήφισε Τσανγκ γι'αυτά που είπε στο συμβούλιο όταν ο μανάβης είπε ότι είχαν συνεννοηθεί από πριν, νομίζουν ότι κρύβονται πίσω απ'το δάχτυλό τους...

• Like 3

Σοβαρά το πιστεύεις αυτό;ότι είπε τα πράγματα με το όνομα τους;

Γιατί δεν λέει λοιπόν ότι και αυτός είναι κλίκα με τον Μανατζερ/Πανάρα;

Γιατί δεν λέει πως κάνει ότι του πουν;

Ο Μαλακομανάβης,είπε ότι είχαν συνεννοηθεί και για τους 4,όχι μόνο για τον Μπρους Λη.

• Like 1

Σοβαρά το πιστεύεις αυτό;ότι είπε τα πράγματα με το όνομα τους;

Γιατί δεν λέει λοιπόν ότι και αυτός είναι κλίκα με τον Μανατζερ/Πανάρα;

Γιατί δεν λέει πως κάνει ότι του πουν;

Ο Μαλακομανάβης,είπε ότι είχαν συνεννοηθεί και για τους 4,όχι μόνο για τον Μπρους Λη.

Νομίζω ότι είσαι πολύ προκατειλημμένος, αν άκουγες τι έλεγε ο Τσανγκ, θα άκουσες ότι είπε για 2 ομάδες των 4, οπότε μια χαρά είπε και για τη δική τους κλίκα, δε μάσησε τα λόγια του.

​Από τις αντιδράσεις και του Τσανγκ και της Σάρα φάνηκε ότι σαφώς και δεν ήταν σύμφωνοι οι ίδιοι...

Νομίζω ότι είσαι πολύ προκατειλημμένος, αν άκουγες τι έλεγε ο Τσανγκ, θα άκουσες ότι είπε για 2 ομάδες των 4, οπότε μια χαρά είπε και για τη δική τους κλίκα, δε μάσησε τα λόγια του.

​Από τις αντιδράσεις και του Τσανγκ και της Σάρα φάνηκε ότι σαφώς και δεν ήταν σύμφωνοι οι ίδιοι...

Προκατειλημμένος για ένα παιχνίδι που βλέπω για να γελάω;δε νομίζω.

Μάλλον πήρες στραβά το μήνυμα μου.

εγώ έτσι και αλλιώς είμαι με τον ΒΟ :P

Σιγά μην συμφωνούσανε ρε συ.

Θα σου έλεγαν εσένα να βγεις σέντρα και θα έλεγες "Οκ κανένα πρόβλημα" ??

Τι μαλακιες ειναι αυτες αφου λεει στο ποστ πριν μπουμε στο παιχνιδι.. Βγηκε το καθε πουθενοσαιτ να κανει clickbait

Η σκατόφατσα ο Περρής λέει στην Ειρήνη Αχρηστόγλου ''είχες καταλάβει οτι στο πρόσωπο του Πάνου όλη η Ελλάδα ενώνεται εναντίον του;''.

Δεν έχει ιδεά ο ασχημάντρας τι συμβαίνει εξω. Νομίζει οτι ο Πάνος είναι σαν και αυτόν . Κουνια που σε κούναγε γκρέμλιν με μούσι

• Like 2

Τι μαλακιες ειναι αυτες αφου λεει στο ποστ πριν μπουμε στο παιχνιδι.. Βγηκε το καθε πουθενοσαιτ να κανει clickbait

Bέβαια η φωτό είναι απ'τον Άγιο Δομίνικο, ο Γουίλι πριν μπουν οι άλλοι στο παιχνίδι, ήταν στο σπίτι του...

Bέβαια η φωτό είναι απ'τον Άγιο Δομίνικο, ο Γουίλι πριν μπουν οι άλλοι στο παιχνίδι, ήταν στο σπίτι του...

καλά τόσοι έχουν βγει από το παιχνίδι από τους μαχητές. μπορεί πχ να του την έστειλε η Ελένη.

http://www.sport-fm.gr/article/Poll-poios-tha-apoxwrisei-apo-to-Survivor/3344642

Οι άνρες ψηφιζουν να φυγει ο Ορέστης πάντως. Λογικοτατο. Ολοι γουστάρουμε τον Πανάρα και οι άλλες δυο ειναι κοριτσάρες. 

Και τώρα θα αναφερθώ στον Ρέμο και στους ηθοποιούς και πανελίστες που γκρινιάζουν για το survivor. ΝΑΙ ΡΕ survivor θα δούμε ,γιατί περνάμε καλύτερα την ώρα μας απο το να ανοίγουμε σαμπάνιες στα κωλομπουζουκάδικα σας για να κονομάτε εσείς. Άντε τώρα που μου γίνατε όλοι ποιοτικοί καλλιτέχνες που για λίγη δημοσιοτήτα και λεφτά σκοτώνετε και την μάνα σας.

Στο survivor βλέπουμε ανταγωνισμό και συνθήκες επιβίωσης και ομαδικότητα. Στα μπουζούκια σου ρε Ρέμο τι μαθήματα θα πάρουμε; Να πίνουμε σαμπάνιες, να ακούμε την άσχημη φωνή σου και να βγαίνουμε μεθυσμένοι να σκοτώνουμε κόσμο; Ρε άντε ξανατράβα στην Μύκονο παλιογελοίε μπαγλαμά να πάρεις τα λεφτά των πλουσίων που θα μας κάνεις και μαθήματα ηθικής. 

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...