Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Εγω ειμαι με Ελισάβετ παντως, της την πέφτουν συνέχεια να φυγει, αξιοπρεπής ηταν στα αγωνισματα και αυτο το πεσιμο απο την αμοιβάδα και το πιστο σκυλι οτι δεν κανει πραγματα μου φαινεται λιγο αδικο αφου δεν της ειπαν τι δεν κανει. Επισης ειναι ομορφουλα, σιγουρα καλυτερη απο τους terminators κολιδα και σαρα που μπορει να ειναι καλες στα αγωνισματα αλλα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να αρεσουν σε καποιον πραγματικά.

Ε???

Η Ελισάβετ καλυτερη απο Κολιδά? Εδω μιλάμε για ένα ομορφο γλυκό κοριτσάκι και απ΄την άλλη την απόλυτη γυναίκα!!

http://www.sport-fm.gr/article/o-kosmos-apofasise-gia-tin-wraia-tou-Survivor-%E2%80%93-eirini-i-mama-sas-pics/3344581

Eυτυχως οι άντρες ξέρουν να ψηφίζουν!! :P

Και αν δεν ειχε γινει τοσος ντόρος με τον Αγγελόπουλο από τα ΜΜΕ που τον προωθούν ως απολυτο φαβορί, η Κολιδά χαλαρά έπαιρνε τα 100.000

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η παραγωγή είναι άλλο πράγμα από το ΣΚΑΪ.

Μπορεί να σπρώχτηκε να επιλεγεί στο παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα είναι μόνη της. Ειδάλλως θα είχε προστατευθεί εξαρχής, για να μην φάει τα μούτρα της με τον Ντάνο

Μπορει αυτος να ειναι ο ρολος της, σύγκρουση με τον λαϊκό ήρωα που έχουμε ανάγκη αλλα δεν μας αξιζει και μετα αγκαλίτσες και "happy end", σαν παραμύθι της disney ενα πραγμα.. Αν τα βρουν δηλαδη δεν θα εχει φαει καθολου τα μουτρα της ισα ισα.

Τα ίδια και χειρότερα είναι και του λόγου της. Η Κολιδά είναι εργαλείο ρε συ, μέχρι και τον έρπη της θα έγλ@φ@ :)

Δεν εχει άσχημη φάτσα αλλα αυτο το τοσο γυμνασμένο με χαλαει προσωπικά, θεωρω οτι χανει θηλυκότητα και ουτε γλυκιά ειναι οπως η Ελισάβετ. Αλλα οκ γουστα.. :P

Αυτο που εβαλαν παραπανω ειναι θεωρειται ωραιο ας πουμε?? Σε λιγο θα δειρει και εμας.. :P

102729.jpg

• Like 1

Δεν εχει άσχημη φάτσα αλλα αυτο το τοσο γυμνασμένο με χαλαει προσωπικά, θεωρω οτι χανει θηλυκότητα και ουτε γλυκιά ειναι οπως η Ελισάβετ. Αλλα οκ γουστα.. :P

Η μικρή είναι καλή να την έχεις ξαδερφούλα, ανιψούλα κτλ ενώ η άλλη είναι γυναίκα που για χάρη της περνάς στην σκοτεινή πλευρά σε δαιμονίζει ρε παιδί μου.

• Like 2

Θα μας τρελάνετε ρε σεις; Η Ελισάβετ έχει σωμα 10χρονου αγοριού. Αβυζι και λεπτή σαν σκουπόξυλο. Γυναίκα με καμπύλες ήταν η Καλλέργη. Η Λαουρα είναι απλά κοντή και χοντρή.

• Like 3

Πιο obvious trolls από αυτούς που στηρίζουν αχρηστογλου και δη για τα κάλλη της (χαχαχα) σε σύγκριση με την Κολιδά (χαχαχαχαχαχχαχαχχααχχαχχχα) δεν υπάρχουν

• Like 3

Αυτο που εβαλαν παραπανω ειναι θεωρειται ωραιο ας πουμε?? Σε λιγο θα δειρει και εμας..  :P

Η Καλέργη "αυτο"? Σοβαρά πόσο χρονών είσαι; Δε κάνω πλάκα!!
Μιλάμε για 2 απίστευτα σέξυ παρουσίες, πανέμορφες στο πρόσωπο και με απιστευτο κορμί, χωρις να εχουν τους απόλυτους κοιλιακούς όπως η Παπαδοπουλου.
Δε ξέρω τι θεωρείς ωραίο (διοτι και η μικρούλα η Ελισάβετ, ωραιότατη και γλυκήτατη ειναι και έχει και ωραίο κορμί), αλλά αυτές οι δύο ειναι σε άλλο επιπεδο

Θα μας τρελάνετε ρε σεις; Η Ελισάβετ έχει σωμα 10χρονου αγοριού. Αβυζι και λεπτή σαν σκουπόξυλο. Γυναίκα με καμπύλες ήταν η Καλλέργη. Η Λαουρα είναι απλά κοντή και χοντρή.

Ναι καμπυλες δεν εχει, μπορει να εχασε και κιλα εκει δεν εχω παρακολουθησει απο την αρχη, αλλα τουλαχιστον εχει ωραια φατσα.

ADHD συμφωνούμε.

Αλλα μια παρατηρηση.. Την Ελισαβετ την ειδα πρωτος.

Εσυ την αδελφη της αν θες :P

Ε αν ειναι ιδιες δεν θα τα χαλασουμε εκει οκ.  ;)

Η Καλέργη "αυτο"? Σοβαρά πόσο χρονών είσαι; Δε κάνω πλάκα!!
Μιλάμε για 2 απίστευτα σέξυ παρουσίες, πανέμορφες στο πρόσωπο και με απιστευτο κορμί, χωρις να εχουν τους απόλυτους κοιλιακούς όπως η Παπαδοπουλου.
Δε ξέρω τι θεωρείς ωραίο (διοτι και η μικρούλα η Ελισάβετ, ωραιότατη και γλυκήτατη ειναι και έχει και ωραίο κορμί), αλλά αυτές οι δύο ειναι σε άλλο επιπεδο

Δεν ειπα για την Καλέργη αλλα για τη συγκεκριμενη pic της Κολιδα η οποια ειναι φετες και προσωπικα αυτο το σωμα δεν μου αρεσει σε γυναικα.

3300 σελίδες σε 9 χρόνια, ούαου, 350 σελίδες τον χρόνο, όταν εδώ βγαίνουν 50 σελίδες την ημέρα... :devil:

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...