Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Έχει στρατό η Ελισάβετ όπως και ο Πανάρας.

Εν τω μεταξύ ο κινέζος είναι τόσο χαζός που ενώ βλέπει ότι έχει δώσει 4 φορές την Ελισάβετ και την έχει σώσει το κοινό εξακολουθεί να ψηφίζει με τον ίδιο τρόπο. Δεν σε πάει ρε αγόρι μου δεν το βλέπεις; Όσο κοντράρεις το κοινό εις βάρος σου είναι.

αχρηστους νικησε τι στρατο λολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ειμαι με Ελισάβετ παντως, της την πέφτουν συνέχεια να φυγει, αξιοπρεπής ηταν στα αγωνισματα και αυτο το πεσιμο απο την αμοιβάδα και το πιστο σκυλι οτι δεν κανει πραγματα μου φαινεται λιγο αδικο αφου δεν της ειπαν τι δεν κανει. Επισης ειναι ομορφουλα, σιγουρα καλυτερη απο τους terminators κολιδα και σαρα που μπορει να ειναι καλες στα αγωνισματα αλλα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να αρεσουν σε καποιον πραγματικά.

• Like 1

Εγω ειμαι με Ελισάβετ παντως, της την πέφτουν συνέχεια να φυγει, αξιοπρεπής ηταν στα αγωνισματα και αυτο το πεσιμο απο την αμοιβάδα και το πιστο σκυλι οτι δεν κανει πραγματα μου φαινεται λιγο αδικο αφου δεν της ειπαν τι δεν κανει. Επισης ειναι ομορφουλα, σιγουρα καλυτερη απο τους terminators κολιδα και σαρα που μπορει να ειναι καλες στα αγωνισματα αλλα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να αρεσουν σε καποιον πραγματικά.

Ναι αλλά δεν έχει τσιτσία :)

Πάμε για τις 850 σελίδες σήμερα κανονίστε. Με 50 το επεισόδιο δεν γίνεται δουλειά πρεπει να περάσουμε και κάτι θέματα που έχουν 3500 σελίδες.

Ποιά είναι αυτά;

omg lol

αρρωστο σχολιο

• Like 4

Ε ουτε η καβλαβανη η υπαλληλος του SKAI εχει αλλα αρεσει αρκετα.. :P btw για το δευτερο μου φαινονται υποπτα αρκετα πραγματα, μαλλον της σφύριξαν απο την παραγωγή για τη δημοτικότητα του λαϊκού ήρωα και αρχισε τις "αγκαλιες", δεν το βλεπω τοσο θεωρια συνωμοσίας tbh. Υπάλληλος ειναι στο καναλι που διοργανώνει την εκπομπή κατι που νομιζω δεν θα επρεπε να επιτρεπεται απο την αρχη ετσι και αλλιως.

Ε ουτε η καβλαβανη η υπαλληλος του SKAI εχει αλλα αρεσει αρκετα.. :P btw για το δευτερο μου φαινονται υποπτα αρκετα πραγματα, μαλλον της σφύριξαν απο την παραγωγή για τη δημοτικότητα του λαϊκού ήρωα και αρχισε τις "αγκαλιες", δεν το βλεπω τοσο θεωρια συνωμοσίας tbh. Υπάλληλος ειναι στο καναλι που διοργανώνει την εκπομπή κατι που νομιζω δεν θα επρεπε να επιτρεπεται απο την αρχη ετσι και αλλιως.

Η παραγωγή είναι άλλο πράγμα από το ΣΚΑΪ.

Μπορεί να σπρώχτηκε να επιλεγεί στο παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα είναι μόνη της. Ειδάλλως θα είχε προστατευθεί εξαρχής, για να μην φάει τα μούτρα της με τον Ντάνο

Τα ίδια και χειρότερα είναι και του λόγου της. Η Κολιδά είναι εργαλείο ρε συ, μέχρι και τον έρπη της θα έγλ@φ@ :)

Πως σκατά έφτασε τόσες σελίδες αυτό. Πρώτη φορά το βλέπω.

Η παραγωγή είναι άλλο πράγμα από το ΣΚΑΪ.

Μπορεί να σπρώχτηκε να επιλεγεί στο παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα είναι μόνη της. Ειδάλλως θα είχε προστατευθεί εξαρχής, για να μην φάει τα μούτρα της με τον Ντάνο

Υπαλληλος ειναι, δεν κανει φιφες στον Αλαφουζο για να την εχουν πριγκιπισσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...