Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σιχαμα η Κολιδά. Είπε ψηφίζω Ορέστη για αυτά που είπε στο συμβούλιο. Ποιός μαλάκας τους συμβούλεψε ότι πρέπει να κοροιδεύουν τους τηλεθεατές για να είναι αρεστοί;

Φοβάμαι ότι θα αποχωρήσει ο Ορέστης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Παντως και για μενα ο Τσανγκ μπορει να λεει πολλα και ακαταλαβιστικα το νοημα το πιανω και συμφωνω μαζι του μιας και δεν κρυβεται πισω απο δακτυλο του λεγοντας καποια αυτονοητα,που χαλαει την "ενωμενη ομαδα" .

• Like 3

Ακολουθεί spoiler με το αυριανό έπαθλο και τον νικητή!

Είσαι σίγουρος;

Ξανασκέψου το!

Τελευταία ευκαιρία!

Το αυριανό έπαθλο λοιπόν και ο νικητής είναι....

1. Μακαρόνια με κιμά το έπαθλο του επόμενου επεισοδίου 

2. Νικητές οι Διάσημοι  

ΠΗΓΗ: http://www.neopolis.gr/survivor-diarroi-gia-to-epeisodio-tis-tritis/

• Like 1

Πάντως νομίζω με την ήττα και την ατομική ασυλία κερδισμένη από έναν από κάθε κλίκα, ήταν αναμενόμενοι οι 4 υποψήφιοι αφού η κάθε κλίκα θα ψήφιζε στην κάλπη έναν στοχευμένα + έναν από κάθε νικητή της ασυλίας.

Η σάρα (ή κάποιος άλλος της μισθοφλωροκλίκας) πάντως για την ιστορία είχε την ευκαιρία τώρα αν ήθελε να αλλαξοπιστήσει και να πάει υπό την προστασία του Πάνου, ρίχνοντας άκυρο ψήφο σε άσχετο, πχ ειρήνη ή κων/νο, βγαίνοντας έτσι 2 υποψήφιοι μισθοφλωροκλίκας από ατομική + 4-3 κάλπης και 1 από ατομική τσανγκ

Έγκυρες πηγές λένε ότι αύριο ξεκινά έρευνα στο ΣΚΑΙ για το βαθύ λαρύγγι.

Δεν είναι δύσκολο.

Στον Άγιο Δομίνικο το crew είναι μετρημένο στα δάχτυλα και εκεί κρύβεται και το ρουφιανάκι που έχει υπογράψει ρήτρα εχεμύθειας και αν το πιάσουν θα το ταΐσουν στους Διάσημους.

• Like 3

καθόμουν και έβλεπα αυτή η μαλακία το βράδυ και νυστάζω τώρα. κομμάτια ξύπνησα για τη δουλειά. Zzzz Zzzz Zzzz Zzzz Zzzz . εγώ λέω ότι η Σάρα θα την πληρώσει. τον κινέζο θα τον ψηφίσουν οι κινέζοι και πολλοί άλλοι βλαμμένοι μόνο και μόνο επειδή τον λέμε κινέζο καθώς τον αποκαλούμαι και με άλλα πολύ ωραία υποκοριστικά. Η ελισάβετ πραγματικά δεν ξέρω ποιος την ψηφίζει. πρέπει να χάνει βαλβίδες ο κόσμος. Τώρα το νούμερο το άλλο ο αρχηγός τους, έχει κόσμο να τον στηρίξει. αλληλεγγύη και έτσι. Η Σάρα δεν πιστεύω ότι έχει τόσο πολύ κόσμο να την ψηφίσει. δεν νομίζω ότι είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής. Σαν την Ελένη θα πάει σαν το σκυλί στ' αμπέλι. Καλύτερα για μένα, γιατί δίνει και καμιά νίκη στην ομάδα της. Ενώ η Ελισάβετ οκ έχει βελτιωθεί μεν αλλά και πάλι παραμένει παλτό.

Η λάουρα πότε θα φύγει? ΕΛΕΟΣ. 

- Πόσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή;

Πάνω από 3.000. Τις τελευταίες ημέρες το τηλέφωνό μου είχε πάρει φωτιά από ανθρώπους που ήξεραν κάποιους οι οποίοι ενδιαφέρονταν να μπούνε. Φαντάσου τι θα γίνει του χρόνου. 

Από την συνέντευξη της διευθυντριας προγράμματος του ΣΚΑΙ... 

Θα χουμε ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

Εδώ ολοκληρη

http://www.sport-fm.gr/article/alkistis-maragkoudaki-uparxei-oura-3-000-diasimwn-kai-maxitwn-gia-to-survivor/3344546

καθόμουν και έβλεπα αυτή η μαλακία το βράδυ και νυστάζω τώρα. κομμάτια ξύπνησα για τη δουλειά. Zzzz Zzzz Zzzz Zzzz Zzzz . εγώ λέω ότι η Σάρα θα την πληρώσει. τον κινέζο θα τον ψηφίσουν οι κινέζοι και πολλοί άλλοι βλαμμένοι μόνο και μόνο επειδή τον λέμε κινέζο καθώς τον αποκαλούμαι και με άλλα πολύ ωραία υποκοριστικά. Η ελισάβετ πραγματικά δεν ξέρω ποιος την ψηφίζει. πρέπει να χάνει βαλβίδες ο κόσμος. Τώρα το νούμερο το άλλο ο αρχηγός τους, έχει κόσμο να τον στηρίξει. αλληλεγγύη και έτσι. Η Σάρα δεν πιστεύω ότι έχει τόσο πολύ κόσμο να την ψηφίσει. δεν νομίζω ότι είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής. Σαν την Ελένη θα πάει σαν το σκυλί στ' αμπέλι. Καλύτερα για μένα, γιατί δίνει και καμιά νίκη στην ομάδα της. Ενώ η Ελισάβετ οκ έχει βελτιωθεί μεν αλλά και πάλι παραμένει παλτό.

Η λάουρα πότε θα φύγει? ΕΛΕΟΣ. 

Η Σάρα είναι αδιάφορη. Υπάρχει δεν υπάρχει δεν κάνει καμιά διαφορά.

Απεναντίας το δίδυμο Τσανκ (sic) & Ελισάβετ, πρόσφερε πολύ γέλιο χθες, και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλουμε να βγει ένας από τους δυο και να παραμείνει η Σάρα.

Η Σάρα είναι αδιάφορη. Υπάρχει δεν υπάρχει δεν κάνει καμιά διαφορά.

Απεναντίας το δίδυμο Τσανκ (sic) & Ελισάβετ, πρόσφερε πολύ γέλιο χθες, και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλουμε να βγει ένας από τους δυο και να παραμείνει η Σάρα.

Δεν μπορεί να φυγουν ολες οι κοπέλες. Στο φινάλε η Σάρα πέρα απο μια πολύ ωραία παρουσία (όπως άλλωστε και οι άλλες 2 κοπέλες των μαχητών) είναι και καλή αθλήτρια. Μαζί με Κολιδά και Βαλαβάνη είναι οι παιχτριες που έχουν παίξει στα περισσότερα παιχνίδια.

O Oρέστης από την άλλη, αντικειμενικά δε θα έλεγα οτι ειναι κάποια εντυπωσιακή παρουσία, αλλά ούτε ειναι κάτι ιδιαίτερο στα αγωνίσματα. Κατ΄εμέ βγάζει ένα πολύ ψυχρό χαρακτήρα. 

Γενικά παρατηρώ ένα μένος εναντίων των κοριτσιών. Απ τους διάσημους επειδή πάνε να φάνε το παιδί του λαού και από τους μαχητές, χωρις λόγο. Πχ κατηγορουν την Κολιδά ως "σίχαμα". Είναι βέβαια παρόμοιου εγκεφαλικού επιπέδου με τον τυπο που ειχε κατηγορήσει τον Καρεμπέ ως "σαβουρογ@μη" :P :P 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...