Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Επισκέπτης

Παντως μλκια αυτό με τις διαρροες...

Οχι τίποτα αλλο δεν μπορούν να αποφασίσουν οι μισοι λενε για μαχητές οι αλλοι λένε για διάσημους. Μακριά απο φβ τουλάχιστον εδω βαζουν σποιλερ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά έλεος εδώ που στην αρχή τρολλαραμε και σχολιαζαμε τις μ@λ@κιες που κάνουν οι παίκτες οι τελευταίες σελίδες έχουν γεμίσει spoiler απορώ γιατί τα βάζετε λες και θα πάθουμε κάτι να περιμένουμε 1 μέρα

Καλημέρα

• Like 6

Αν υπάρχει κάποιος κανονισμός που απαγορεύει τα spoiler πειτε να μην ξαναβγάλω.

Επίσης νομίζω ότι μόνο φωτεινές επιγραφές δεν έβαλα από πάνω. 3 σποιλερ πρέπει να ανοιξεις για να δεις το περιεχόμενο. 

(δε φταίω εγω που έβαλα χέρι στο μέλι κυριε δικαστά. Αυτοι φταίνε που μου το έφεραν εδω σφραγισμένο εις τριπλούν) :P :P

Η πηγή των spoilers ποια είναι? Έχουμε inside info από παραγωγή ΣΚΑΙ?

εγω απο γνωστο το άκουσα. Μέχρι τωρα οτι εχει πει έχει βγει. Ε θεωρησα οτι πρέπει  να το μοιραστω μαζι σας. Αν δε τα θέλετε κανένα προβλημα, σπευδω να το σβησω.

Άμεσο σβήσιμο μηνύματος και ban.

Και κρέμασμα στη πλατεια Συντάγματος. Και ξυλο απ τους φαν 

• Like 2

Αν υπάρχει κάποιος κανονισμός που απαγορεύει τα spoiler πειτε να μην ξαναβγάλω.

Επίσης νομίζω ότι μόνο φωτεινές επιγραφές δεν έβαλα από πάνω. 3 σποιλερ πρέπει να ανοιξεις για να δεις το περιεχόμενο. 

(δε φταίω εγω που έβαλα χέρι στο μέλι κυριε δικαστά. Αυτοι φταίνε που μου το έφεραν εδω σφραγισμένο εις τριπλούν) :P :P

εγω απο γνωστο το άκουσα. Μέχρι τωρα οτι εχει πει έχει βγει. Ε θεωρησα οτι πρέπει  να το μοιραστω μαζι σας. Αν δε τα θέλετε κανένα προβλημα, σπευδω να το σβησω.

Και κρέμασμα στη πλατεια Συντάγματος. Και ξυλο απ τους φαν 

Δεν έχω θέμα με τα spoilers, για αυτό υπάρχουν τα tags. Για την εγκυρότητα μίλησα.

• Like 1

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. Περιέχει προειδοποιήσεις για να μη το ανοίξετε.

προσοχή, μέσα στο σποιλερ γράφει ποιος χάνει σημερα την ασυλία και ποιοι θα ειναι υποψηφιοι

Eίσαι σιγουρος οτι θέλεις να το δεις?

τελευταία ευκαιρία να μη το δεις. Ανοιγεις με δική σου ευθύνη.Επαναλαμβάνω γράφει ποιοι θα ειναι υποψήφιοι σημερα.

Xάνουν την ασυλία οι Μαχητές. Υποψήφιοι Ελισάβετ, Πανάρας και Ορέστης

Έτσι μάλιστα! Για να προστατευόμαστε! 

]Το είπαν και σε πρωινάδικο ότι έχει διαρρεύσει το σημερινό, και πρέπει να έχουν αρχίσει να ψάχνονται στον ΣΚΑΙ.

Έτσι μου είπαν.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δε ρισκάρουν. Και να μην είχε διαρρεύσει το αποτέλεσμα, με τις απότομες αλλαγές των αποδόσεων που έκαναν, το κατέστησαν σαφές. Θα πρέπει να παρθούν πολύ αυστηρά μέτρα όσον αφορά τους εργαζόμενος του σκαι ώστε να διασφαλίσουν την εχεμύθεια...

​Στα του παιχνιδιού, η Σόφι διδάσκει συμπαντική αγάπη, λέγοντας στην Ευρυφίδι να μην πει στον Ντάνο το λάθος που έκανε και να χάσει...

​http://sendvid.com/xke618ay

​Kαι όλο το χθεσινό επεισόδιο σε μια εικόνα :P

Asteia%20mis8oflwrou_zpsgnrdoiga.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...