Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Θα σας κραταω μουτρα που αυτο το θρεντ εχει περισσοτερες σελιδες απ'το αντιφιτνες μου :'(

50 κιλα που να υποστηριξεις το antifitness?

Εδω η Λάουρα η σαρβαηβορ σε περασε σε βαρος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Του Μανάβη μαζί με το φαϊ αντί για νερό, του είχαν βάλει τσικουδιά και πέταγε συνεχώς βατράχια και γελούσε μόνος του;
​Η Κωλάουρα σε ποιον πλανήτη μετρήθηκε και είναι 1,69, όπως δήλωσε, εκτός αν εννούσε ότι έχει φτάσει 169 κιλά, μου ήθελε να φάει και τα ταρτάκια...

• Like 3

Του Μανάβη μαζί με το φαϊ αντί για νερό, του είχαν βάλει τσικουδιά και πέταγε συνεχώς βατράχια και γελούσε μόνος του;

​Η Κωλάουρα σε ποιον πλανήτη μετρήθηκε και είναι 1,69, όπως δήλωσε, εκτός αν εννούσε ότι έχει φτάσει 169 κιλά, μου ήθελε να φάει και τα ταρτάκια...

1,69 και μισό είπε. Μην της κόβεις ύψος

• Like 5

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Το μεγαλύτερο αστείο ήταν  αιτιολογία του.

​Νομίζω ότι είχα διαβάσει ότι κάθε δευτερόλεπτο πεθαίνει ένας άνθρωπος, άρα υπέθεσα πως θα γεννιέται κιόλας...

​Που σημαίνει ότι για τον Χανταβλάκη η μέρα έχει 100εκ δευτερόλεπτα...

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H επόμενη ψήφος της Βλακαβάνη...

Bo-Arx_zpsk2bwbv9c.jpg

Υ.Γ. : Eίναι υπόθεση δική μου, βάσει των στοιχηματικών αποδόσεων και όχι πληροφορία, αλλά καλύτερα μην το ανοίξετε αν θέλετε να δείτε ανυποψίαστοι το αυριανό επεισόδιο...

Η απόδοση του Τσανγκ από 20 ανέβηκε στο 50, αυτό μάλλον δείχνει ότι έχασαν οι μαχητές την ασυλία και ο Τσανγκ δεν τα κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία, οπότε και είναι ένας εκ των 4 υποψηφίων, μιας και στην περίπτωση που δεν πάρει την ασυλία, η μισθοφλωροκλίκα θα τον ψηφίσει και οι υπόλοιποι την Ελισσάβετ, οπότε θα έχουμε 2 υποψηφιότητες συν τους 2 που θα υποδείξουν αυτοί που πήραν την ασυλία!

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...