Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

wait just a minute.

η Λαουρα Ναργες ειναι το ξανθο που ειχανε στο Escape στην Ερτ1, που ηταν η πνευματικη συνεχεια του Hackers του Alter?

αυτη ειναι; και ειναι στο survivor με bikini τωρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Χανταμπακης Σοφι και λοιποι στο συμβουλιο μου θυμισαν πανελ αποτυχημενης μεσημεριανης εκπομπης απο αυτα που δεν καταλαβαινεις τι λενε, βαριεσαι στο λεπτο, και αλλαζεις καναλι για να δεις τηλεπωλησεις

Ρε συ killik που ησουν τοσο καιρο;
Ναι η λαουριτα ειναι! (Αλλα οχι και με τοσο μπικινι...πιο πολυ μπλουζες θα δεις να φοραει.)

δεν βλεπω τηλεοραση, την εχω κοψει εδω και χρονια, μονο περιστασιακα να δω κατι.

η μονη αναμνηση μου απο το Escape, ειναι η ξανθια που καθοταν μπρουμυτα με το laptop της σε ενα κρεβατι και την επαιρνε η καμερα απο πανω.

φαινοταν οτι θα ειχε μελλον απο τοτε..

αφου αυτη ειναι, ευκαιρια να τιμησω το σοου. σε fast forward. B)

• Like 1

Διπλο τικ ειναι ο κοντο,η καργιες στον κοσμο της

στο πρωτο μπραδερ,αν θυμαμαι καλα,σκιαθητης πρεπει να εφτασε τελικο.κατι παιζει με το νησι.ή καλοπαιδα βγαζει ή ....

στο πρωτο μπραδερ,αν θυμαμαι καλα,σκιαθητης πρεπει να εφτασε τελικο.κατι παιζει με το νησι.ή καλοπαιδα βγαζει ή ....

Σκοπελίτης ήταν ο Πρόδρομος. 

• Like 2

o τελικος νικητης ξερουμε αν βγαινει απο την ψηφοφορια του κοσμου?

ακουσα οτι ο ντανος πηρε 100.000 ψηφους απο καποιον που ξερει καποιον που ξερει καποιον αλλον στο σκαι

και οτι η σοφη πηρε 300 ψηφους

τεμετερον ο δεύτερος χορός που παίζει μετά το τικ είναι κοτσαρι.. και το χόρεψε σούπερ το μωράκι μου, χαχαχα

Το ότι θα αξιοποιούσα την λειτουργία replay tv του otetv για να δω το συμβούλιο της ασυλίας καθότι χθες δεν άντεξα και με πήρε ο ύπνος, είναι κάτι που θα με προβληματίζει για τους επόμενους αρκετούς μήνες.. Κι επίσης, δράττομαι της ευκαιρίας φίλες και φίλοι του ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΥ ετούτου θρεντ για να υποσημειώσω και το εξής αναντίρρητο: Μαυροφρίκη-τσιγγανατουρκογύφτισσα-φαιλαβάνη, είσαι το πλέον υπερτιμημένο μπάζο του βόρειου ημισφαιρίου. Αυτό είχα να πω.

• Like 2

Έβαλα λίγο πουstar academy. Δε θυμάμαι να έχω ξαναπέσει τόσο χαμηλά. Όχι γιατί το έβαλα, αλλά γιατί συνέχισα να το παρακολουθώ αποσβολωμένος για λίγα λεπτά, δε ξέρω πόσος χρόνος πέρασε...

• Like 2

Σημερα δεν εχει

Θα μπουμε webtv να δουμε την επαναληψη για να χαρουμε παλι το καλυτερο μεχρι τωρα επεισοδιο

Αρχηγος θριαμβευτης να αγωνιζεται σε 16 αγωνες και μετα το ξεκατινιασμα 

Παίζει να είναι ο μοναδικός παίκτης survivor που έκανε στην ίδια δοκιμασία 10 νίκες, το τερμάτισε!!!

• Like 1

• Super Moderators

Έβαλα λίγο πουstar academy. Δε θυμάμαι να έχω ξαναπέσει τόσο χαμηλά. Όχι γιατί το έβαλα, αλλά γιατί συνέχισα να το παρακολουθώ αποσβολωμένος για λίγα λεπτά, δε ξέρω πόσος χρόνος πέρασε...

Έχει και η trash tv τη γοητεία της μερικές φορές... Αυτό που μένει είναι να επιστρέψουν και τα "παιδιά της νύχτας"! :P

• Like 3

17496372_738302843000281_721175670_n.jpg

​Πού να καταλάβουν τη στρατηγική ικανότητα του αρχηγού. Το χέρι το έχει τεντωμένο και καλά ότι δείχνει πού να πάει, ώστε σε περίπτωση που είναι στόκος και πάει πιο δεξιά να πέσει πάνω στο χέρι και να σταματήσει.

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για αρκετούς να καταλάβουν τον τρόπο σκέψης μια ιδιοφυίας, σαν τον μάνατζερ των ονείρων μας...

• Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...